Siz kimsiniz ki size yalan soylcm maddi durumumuzu ailemin maddi durumu nerden biliyosunuz da yargiliyosunuz
Diğer yorumlarımı okumadinz galiba önce o şekilde düşündüm sonra pişman oldum fakat yanıma alacak şuanda durumum yok ne demek cebinde parası olmayabilir inanmdm ekmek alacanlk param yok olamyinca olmuyoo keşke herşey istediğimiz gibi olsa olmuyo maalesef
Sizin ve ailenizin maddi durumunu biz nerden bilelim?
Ama sizde bilmiyorsunuz herhaldeki el kadar çocuğu alıp boş eve getiriyorsunuz? Maksat neydi? Eşiniz yalvar yakar sizi o boş evden geri getirmesimiydi? Yada sonunu düşünen kahraman olamaz olayımı? 5 kuruşsuz evi terketmenin mantıklı bir açıklaması varsa anlatın.
Saçmalıklarınızdan örnekler:
Ailem bana bakar bana sahip çıkar. Ama ailemin durumu yok. Annen çocuklara baksın sen çalış, annem çalışıyor bakamaz. Annen nerde? Uzun zamandır köyde. Yıllık izinde herhalde?
Kocamın durumu yok, cebimde ekmek alcak param bile yok ama: kocam bana ayrı ev tutsun, kiramı ödesin çocuklara baksın evi geçindirsin.
Adam bir evi geçindiremiyor, ikinciyi geçindircek.
Yazarken saçmladığınızı anlamiyor olabilirsiniz ama okurkendemi anlamiyorsunuz?
Burda millete çemkirene kadar aklınızı başınıza toplayın. Boşancaksınız bir avukat bulun, boşanmayacaksanız eve dönün.
Burda hem konu açıp hemde siz kimsinizki size hesapmı vereceğim naraları komik oluyor.
Banane ister ayrıl ister ayrılma, ister küçük çocuğuda postala babaya hayatın yaşa rahat rahat. İster kocanı affet evine dön ister dönme. Beni yada burda herhangi birini ilgilendiren bir durum yok. Sayfayı kapatınca kimsenin aklına gelmeyeceksiniz.