- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Nasıl yani gerçekten bu sebepten mi boşandılar bunun öncesi de vardır kadın dolmuştur artıkEmin ol gerçekte yoktur onlar . . Bir velim sırf bu sebepten boşandığını anlatmıştı , eşi sürekli kızlardan konuşuyormuş . Kadın sokağa çıkalım ilk kim birini tavlayacak demiş , seni ben adam ettim , piyasaya çıkardım demiş . Adam tabi bağırıp çağırmış ama kadın senin gibi karaktersiz biriyle evli kalamam . Çocuk bende kalacak , al eşyalarını o kızların yanına git demiş . Tek seferde boşandılar .
Üzere kısmı komik geldi. Yani kişi ya aldatır ya aldatmaz. Bunun ortası yoktur. Bence aldatmasından önce aranızdaki güven sorununu çözmeye çalışın. Yani kızı eklemiş, çıkarmış, şunu yapmış, bunu demişten öte bir güvensizlik var ki tüm bunları takip ediyorsunuz.Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
Güvensizlik sorunu benimle alakalı degilki ilk evlendigimiz zamanlarda telefonunda kız numaraları vardı hiç sıkıntı yapmazdım çünkü güveniyordum son zamanlarda evimizde çok kadın muhabbeti döndü defalarca rahatsız olduğumu soyledigim halde hep aynı davrandı o güvensizliği o yarattıÜzere kısmı komik geldi. Yani kişi ya aldatır ya aldatmaz. Bunun ortası yoktur. Bence aldatmasından önce aranızdaki güven sorununu çözmeye çalışın. Yani kızı eklemiş, çıkarmış, şunu yapmış, bunu demişten öte bir güvensizlik var ki tüm bunları takip ediyorsunuz.
Bilmiyorum ben sevdiğim için anlattıklarına inanıyorum hakkaten de bakıyorlardır diye düşünüyorum. O yüzden böyle şüpheci oldum sanki her an aldaticak gibi dünden beri evde yok bugün gelirse ne dicem.nasil davranayım bilmiyorumYani demek ki neymiş
Her güN kontrol de etsen çip de taksan yapacak olan yapıyor
Boşuna kontrol manyağına dönüp bırakırsam kaçacak gibi yaşamayın hayatı
Güvenmediğiniz insanla da boşa zaman kaybetmeyin bence
Eşinize gelince tam bi ezik
Eminim ki bahsettiği kadınlardan ne yazan var ne bi şey soran var
Ezik gibi kendini tatmin ediyor size anlatarak
Böyle adam saygı duyamam ben bırak takip etmeyi
Tüm iştahım kaçar adama dair valla
İşte söylemeye çalıştığım bu, iki eş arasında güvenle ilgili sıkıntı mevcut. Ana problem bu.Güvensizlik sorunu benimle alakalı degilki ilk evlendigimiz zamanlarda telefonunda kız numaraları vardı hiç sıkıntı yapmazdım çünkü güveniyordum son zamanlarda evimizde çok kadın muhabbeti döndü defalarca rahatsız olduğumu soyledigim halde hep aynı davrandı o güvensizliği o yarattı
Acaba diyorum aldatılmaya biraz kafayı takmış olabilir misin? Belki gerçekten eski eleman diye eklemiştir yada tanıyordur iş yerinden. Böyle yaparak zaten benden hep şüpheleniyor , hep suçlanıyorum yapayım bari diyebilir adam.
Aldatıyor olsa dâhi eşiniz az çok sizi tanıyordur, o fake hesaptan yazan kişinin siz olduğunu biliyordur. Eğer öyle bı durum varsa ki şüpheleniyorsanız doğrudur bence o eklediği kız anında fake hesap bana yazdı seni sordu ne yazayım vs vs gibi şeyler söylemiştir. Şifresini istediniz mi? Biliyor musunuz?
Haklısın niye ısrarla ekliyor ki kızı. Bi de fake hesap açıp ordan eklemiş her yolu deniyor.
Ya şu instagram kapansa da konu sahibi gibiler bi rahatlasa..Eşinizin hesabı var insanları neden eklemesin?
Siz eşinize güvenmediğiniz için eklediği herkesi tehlike olarak görüyorsunuz.
Öncelikle güven sorununuzu çözmelisiniz.
Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeniz pek iyi olmamış..
Adam belki öylesine iş için ekledi fakat sayenizde alıcı gözle ekleyecek artık.
Aslında zaten aldatmış. Fake hesap açması zaten buna işaret sadece yakalanmış
Eşinizi cam fanusa kapatıp kilidi yutamayacagınıza göre bir sakin mi olsanız acaba ? Adam yapacaksa yapar bir şekilde ve bu kadar detaycı biriyseniz önünüze mutlaka düşer. Her saniye yaptı mı yapıyor mu yapacak mı diye niye hayatı zindan ediyorsunuz hem eşinize hem kendinize ? Siz kontrol ettiğiniz için yapamıyorsa bırakın yapsın...
Keşke mesaj atmasaydınız fake hesaplarla felan uğraşmayıp uzaktan takip etseydiniz bu şekilde kendinizi küçük düşürmeyin lütfen adam yapacağı varsa yapar.
Birini eklemesi sizi aldatacağı anlamına gelmiyor bence ama fake hesap açıp inatla eklemesi şüpheli durum tabiki de.Aldatacağı varsa aldatır yeni hesap açar yeni hat alır bu olmaz başkası olur.Gideni bağlamazsınız.Yerinizde olsam, bir yandan böyle birsey olursa asla affetmem beni kaybedersin korkusunu verirdim alttan alta ama açıktan değil.Bir yandan da gizli araştırmalara devam ederdim.Benim için bir ilişkinin olmazsa olmazı sadakat.Aldatılma olduğu an arkama bakmam.
Eşimin sosyal medyasında arkadaşı çok hiç aklıma gelmedi 5 N1K sormak.
Üstelik karşı tarafı da rencide ediyorsunuz sanki herkes evli erkek meraklısı yuva yıkmak için bekliyor.
Eşinize güvenmiyorsanız yüz göz olacaksanız eşinizi muhatap alın karşı tarafı degil
Ama böylede ha aldattı aldatacak,heran aldatabilir yani yaşanmaz çocukta varmış... yahu şu erkeklere gereksiz yere böyle konularda değer vermeyin bırak ne hali varsa görsün.. sürekli takip etmem etsem nolcak... kendi kaybeder diye düşünün..
Bence bu kiskancligonizibelli etmeyin bazı şeyleri görmemezlikten gelmiş gibi yapın üst üste kocanizi sorgulamayin bekleyin sakın olun belki düşündüğünüz gibi dir yada değildir zamanla görürsünüz elbet biryerde patlak verir .şimdi siz kocanizin üstüne bu kadar giderseniz adam sürekli böyle konular yüzünden size yalan atmak zorunda kalır zaten hesap şifreleri sizde sessiz olun ve izleyin durumları belki düşündüğünüz gibi kötü birşey yoktur siz o kadar ustune gittiniz diye yalan söylemiştir . Belki de gerçekten iş için eklemiştir zamanla inşallah gerçeği öğrenirsiniz umarım kötü birşey değildir
Eşinizin fake hesap açıp kızı takip etmesi bende de şüphe uyandırdı. Siz ne yaparsanız yapın meşrebinde varsa aldatır. Asla engel olamazsınız
Benim eski patronumda eklemişti beni Instagramdan.evli normal bı kişidir kendisi.kabul ettim.oule mesaj yorum falan olmadı.zaten numaram da var onda.evli olduğumu çocuğum olduğunu biliyor.bazen mesaj atar yada arardı eğer musaitsen eleman dinlenecek yardıma gelir misin diye.bende 2-3 defa yardıma gittim.belkk eleman patron ilişkisi içindedir.hemen aldatıyor mu aldatacak mi diye düşünmeyin.esiniz gelince normal bı şekilde konuşun.esinizden kuskulaniyorsaniz işin peşini bırakmayın bence.
Eşinizin instagramda takip ettiği herkesi bu kim bu kim diye soruyor musunuz? Sonra da işinize gelmeyenleri sildiriyor musunuz gerçekten ??
Bir de karşı tarafa soruyorsunuz kocamı neden ekledin nerden tanıyorsun vs. Tövbe est... bu kadar güveniniz yoksa İnstagramı komple sildirin olsun bitsin.
Ergenler gibi instagramdan kavgası yapmışsınız evet ama daha kötüsü ergenler gibi her gün eşinizin sosyal medyasını kontrol etmeniz. Hep kontrol ediyorumu ne kadar rahat yazmışsınız. Bu şekilde aldatılmanın önüne geçebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Okurken darlandım gerçekten bu şekilde ömür geçmez. Ben bunu yapmasam beni aldatır diyorsanız zaten devam etmeyin bu evliliğe
bu derece kıskançlık hiçbir şeyi engellemez ki. bu tip konularda hep yazıyorum "cebimdeki yabancı" diye bir film var. netflixte hem orijinalini hem de türk versiyonunu görebilirsiniz.
onu izledikten sonra anlarsınız o tüm şifreleri bilinen eşlerin nasıl aldattığını.
bu kıskançlıklarla sadece kendinize zarar verirsiniz. yapacak adam yapar.
ben olsam bu eziyete dayanamaz boşanırdım sizden.
Bence eşiniz terbiyesizlik yapiyor hem sizi kızdırıyor hem aklınızı bulandırıyor. Haklı görmedim onu ama siz de çok kurcaliyorsunuz. Sizi bu hale getirmesine izin vermeyin. Gercekten lazım olur diye eklemiş olsa bile tarzı konuşmaları hareketleri çok yanlış.
Okurken darlandim. Birlikte yaşaması zor bir insansınız ( böyle kontrol delisi ve şüphe içinde olduğunuz için) . Ayrıca eşinize de anlam veremedim. Bir insan neden karısına "su kadın bana baktı, bu kadın beni süzdü vs." der ki? Son olarak, karşı tarafa mesaj atıp eşinizi neden ekledigini sormanız çok yakışıksız bir davranis. Ben karşı tarafın yerinde olsam asla cevap vermezdim size.
Arkadaşlar bana bi akıl verin eşim eve gelince nasıl davranayım ne diyeyim? Ben sinirliyim.yanlış bisey yapmak istemiyorumYol almis gidiyor zaten yol ver gitsin
Ben olmaz yüzüne bile bakmam.bana kızları anlatacak ben onunla norm devam edeceğim yok öyle bı dünya.ayni şekilde ben ona erkekler hakkında konuşsam onun tepkisi ne olurdu diye düşün.buna tolerans gosterdikce işi abartacak bu durumda.sizin tepkili kızgın hatta kırgın olduğunuzu anlaması lazım.ha şuanda aldatma yok diyelim ama bu böyle devam ederse aldatma olmayacağı kesin değil.ben tavrını koyarım daha da ileri giderse ona kapıyı gösteririm.Arkadaşlar bana bi akıl verin eşim eve gelince nasıl davranayım ne diyeyim? Ben sinirliyim.yanlış bisey yapmak istemiyorum
Kabul etmiyo sordugum sorulara vereceği cevabı biliyorum sen fesatsin eleman lazım o yüzden ekledim bos konuşma saçmalama kimsenin karısı böyle yapmiyo ben seni aldatacak olsam aldatırım ruhun duymaz zaten hesabıma hep baktigini biliyorum falan dicekBöyle oyunlara gerek yok derdin ne gel konusalim de dinle bakalim.
Capkinlik yapacaksa once boşanacak bunu bir kavrasın beyefendi.
Hiç bisey söylemim mi diyosunuz cik zoruma gidiyo.ama özellikle kızımın videosunu kaldırması face de evli olan durumunu gizlemesi çok uzduBen olmaz yüzüne bile bakmam.bana kızları anlatacak ben onunla norm devam edeceğim yok öyle bı dünya.ayni şekilde ben ona erkekler hakkında konuşsam onun tepkisi ne olurdu diye düşün.buna tolerans gosterdikce işi abartacak bu durumda.sizin tepkili kızgın hatta kırgın olduğunuzu anlaması lazım.ha şuanda aldatma yok diyelim ama bu böyle devam ederse aldatma olmayacağı kesin değil.ben tavrını koyarım daha da ileri giderse ona kapıyı gösteririm.
Ben kadınlardan bahsetmesine yok çok güzeller yok bana bunu diyolar kizlar bana böyle davranıyor demesine karşı bunu söylüyorum.instagram çok farklı orada sizin de hatanız olduğunu düşünüyorum.elemanina yazdığınız için.
Hiç bisey söylemim mi diyosunuz cik zoruma gidiyo.ama özellikle kızımın videosunu kaldırması face de evli olan durumunu gizlemesi çok uzdu
Sen normal hayatına geri dön ,bırak adamı ,kendine başka işler bul ,hobiler seni oyalayacak şeyler meselaArkadaşlar bana bi akıl verin eşim eve gelince nasıl davranayım ne diyeyim? Ben sinirliyim.yanlış bisey yapmak istemiyorum
Haklisin şimdi ben bu adama ne desem de bos bisey soylemicem geldiginde. Çocuklarımla beraber onların odasında yatar uyurumBenimle o kafada konuşması benim bütün dengemi alt üst eder.bana göre saygısı kalmamış.icinde böyle bişey olsa bile bı adam bunu bu şekilde anlatmaz.tavrini koy canım.yaptiklarinin farkına varması lazım.
Ama siz bu adamın biseyler yaptığını yada yapacağını düşünüyorsanız ki olması muhtemel.ciddi ciddi evliliğini gözden geçir.ve bunu dümdüz kocana anlat.sen kararlı ve ciddi olur bütün hislerini ve düşündüklerini anlatırsan adamın kafasına dank edebilir.ama ben hıncımi alırım.hep çok tavırlı olur onu yok sayarım.hem de bana söylediklerini bir bir ona yediririm.madem gözü dışarda onun da o evde işi yok.evlilik durumunu kaldirdiysa sende kaldır.seni heryerden sildiyse sende sil.ve sana yaklaşmaya çalışırsa geri çevir.yaptiklarini gözüne sok.
Bence de sen kendini sürekli tetikte tutarsan bu adam aynen böyle davranmaya devam eder.sen en büyük tepkiyi onu umursamadan uzak durarak ve ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu göstererek verebilirsin.illaki bu durumun farkına varıp harekete geçer eşin.o zaman bütün hislerini düşüncelerini yüzüne direk söyle ve kararlı gibi göster.ya bi şekilde düzelecek yada daha ileri gidecek.sen şimdi sürekli herşeyi didikliyosun ve bu seni haksız gösterebilir.bu kadar kiskanc beni bunaltiyor diye bu sefer sana sarar.Haklisin şimdi ben bu adama ne desem de bos bisey soylemicem geldiginde. Çocuklarımla beraber onların odasında yatar uyurum
Bugün hiç aramadı insan aramaz mi bi evdr yokum korkuyorlar mi kızlarım nasıl bu kadın bana kırgın yanlış düşünmesin bi arım demedi hiç. Küserim hep dayanamam o beni güldürür yafa komik bisey söyler küs kalamam yine öyle olurum diye korkuyorum ama çok kirildimBence de sen kendini sürekli tetikte tutarsan bu adam aynen böyle davranmaya devam eder.sen en büyük tepkiyi onu umursamadan uzak durarak ve ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu göstererek verebilirsin.illaki bu durumun farkına varıp harekete geçer eşin.o zaman bütün hislerini düşüncelerini yüzüne direk söyle ve kararlı gibi göster.ya bi şekilde düzelecek yada daha ileri gidecek.sen şimdi sürekli herşeyi didikliyosun ve bu seni haksız gösterebilir.bu kadar kiskanc beni bunaltiyor diye bu sefer sana sarar.
Yok yumuşama.iyoce boslamis eşin seni de çocukları da.kendisinin düşünmesi lazım.onu kafasına vura vura sokamayiz.o yüzden sen kararlı ol.tavrini net belli.et.oyle güldürmeye çalışmakla gecmes.halinin altına süpürme bu sirunlariy.ileride aldatıldım eşim bıraktı gitti bosaniyorum diye konu açman bu konuları halinin altina supurunce olur benden söylemesi.bak bı konu var çok çok aşık olmuş diye.yapacak olan adam zaten yapiyo.sen kendine ve kızlarına bak.Bugün hiç aramadı insan aramaz mi bi evdr yokum korkuyorlar mi kızlarım nasıl bu kadın bana kırgın yanlış düşünmesin bi arım demedi hiç. Küserim hep dayanamam o beni güldürür yafa komik bisey söyler küs kalamam yine öyle olurum diye korkuyorum ama çok kirildim
Insan bu kafayla mantıklı dusunemiyo ama söylediklerini gerçekten uygulanan yoksa dediğin gibi köTüye gidiyor bu evlilik belkide şuan ki sorunlarımız hep o gülupte bosvermisliklerimib sebebidirYok yumuşama.iyoce boslamis eşin seni de çocukları da.kendisinin düşünmesi lazım.onu kafasına vura vura sokamayiz.o yüzden sen kararlı ol.tavrini net belli.et.oyle güldürmeye çalışmakla gecmes.halinin altına süpürme bu sirunlariy.ileride aldatıldım eşim bıraktı gitti bosaniyorum diye konu açman bu konuları halinin altina supurunce olur benden söylemesi.bak bı konu var çok çok aşık olmuş diye.yapacak olan adam zaten yapiyo.sen kendine ve kızlarına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?