Esim beni aldatmak uzere

Nasıl yani gerçekten bu sebepten mi boşandılar bunun öncesi de vardır kadın dolmuştur artık

Üzere kısmı komik geldi. Yani kişi ya aldatır ya aldatmaz. Bunun ortası yoktur. Bence aldatmasından önce aranızdaki güven sorununu çözmeye çalışın. Yani kızı eklemiş, çıkarmış, şunu yapmış, bunu demişten öte bir güvensizlik var ki tüm bunları takip ediyorsunuz.

Yani demek ki neymiş
Her güN kontrol de etsen çip de taksan yapacak olan yapıyor
Boşuna kontrol manyağına dönüp bırakırsam kaçacak gibi yaşamayın hayatı
Güvenmediğiniz insanla da boşa zaman kaybetmeyin bence

Eşinize gelince tam bi ezik
Eminim ki bahsettiği kadınlardan ne yazan var ne bi şey soran var
Ezik gibi kendini tatmin ediyor size anlatarak
Böyle adam saygı duyamam ben bırak takip etmeyi
Tüm iştahım kaçar adama dair valla

Güvensizlik sorunu benimle alakalı degilki ilk evlendigimiz zamanlarda telefonunda kız numaraları vardı hiç sıkıntı yapmazdım çünkü güveniyordum son zamanlarda evimizde çok kadın muhabbeti döndü defalarca rahatsız olduğumu soyledigim halde hep aynı davrandı o güvensizliği o yarattı

Bilmiyorum ben sevdiğim için anlattıklarına inanıyorum hakkaten de bakıyorlardır diye düşünüyorum. O yüzden böyle şüpheci oldum sanki her an aldaticak gibi dünden beri evde yok bugün gelirse ne dicem.nasil davranayım bilmiyorum

İşte söylemeye çalıştığım bu, iki eş arasında güvenle ilgili sıkıntı mevcut. Ana problem bu.

Haklısın niye ısrarla ekliyor ki kızı. Bi de fake hesap açıp ordan eklemiş her yolu deniyor.

Aslında zaten aldatmış. Fake hesap açması zaten buna işaret sadece yakalanmış

Keşke mesaj atmasaydınız fake hesaplarla felan uğraşmayıp uzaktan takip etseydiniz bu şekilde kendinizi küçük düşürmeyin lütfen adam yapacağı varsa yapar.

Eşinizin fake hesap açıp kızı takip etmesi bende de şüphe uyandırdı. Siz ne yaparsanız yapın meşrebinde varsa aldatır. Asla engel olamazsınız

ben olsam bu eziyete dayanamaz boşanırdım sizden.

Yol almis gidiyor zaten yol ver gitsin
Arkadaşlar bana bi akıl verin eşim eve gelince nasıl davranayım ne diyeyim? Ben sinirliyim.yanlış bisey yapmak istemiyorum

Aldatma olaylarina efektif bir model geliştirmişsiniz tebrik ederim . Tam bir toplam kalite yönetimi. Sürece o kadar hakimsiniz ki hata daha oluşmadan çatttt tespit ediyorsunuz.

Eşiniz bir gün lazim olur diye diye yokluyor ortami. Kendisi de acemi balık haberi yok .

Bu durumda ya resti çekeceksiniz ya gözünüzü kapatip kurcalamayacaksınız. Hakkınızda hayirli olsun.

Böyle oyunlara gerek yok derdin ne gel konusalim de dinle bakalim.

Capkinlik yapacaksa once boşanacak bunu bir kavrasın beyefendi.

Arkadaşlar bana bi akıl verin eşim eve gelince nasıl davranayım ne diyeyim? Ben sinirliyim.yanlış bisey yapmak istemiyorum
Ben olmaz yüzüne bile bakmam.bana kızları anlatacak ben onunla norm devam edeceğim yok öyle bı dünya.ayni şekilde ben ona erkekler hakkında konuşsam onun tepkisi ne olurdu diye düşün.buna tolerans gosterdikce işi abartacak bu durumda.sizin tepkili kızgın hatta kırgın olduğunuzu anlaması lazım.ha şuanda aldatma yok diyelim ama bu böyle devam ederse aldatma olmayacağı kesin değil.ben tavrını koyarım daha da ileri giderse ona kapıyı gösteririm.
Ben kadınlardan bahsetmesine yok çok güzeller yok bana bunu diyolar kizlar bana böyle davranıyor demesine karşı bunu söylüyorum.instagram çok farklı orada sizin de hatanız olduğunu düşünüyorum.elemanina yazdığınız için.

Böyle oyunlara gerek yok derdin ne gel konusalim de dinle bakalim.

Capkinlik yapacaksa once boşanacak bunu bir kavrasın beyefendi.
Kabul etmiyo sordugum sorulara vereceği cevabı biliyorum sen fesatsin eleman lazım o yüzden ekledim bos konuşma saçmalama kimsenin karısı böyle yapmiyo ben seni aldatacak olsam aldatırım ruhun duymaz zaten hesabıma hep baktigini biliyorum falan dicek

Hiç bisey söylemim mi diyosunuz cik zoruma gidiyo.ama özellikle kızımın videosunu kaldırması face de evli olan durumunu gizlemesi çok uzdu

Benimle o kafada konuşması benim bütün dengemi alt üst eder.bana göre saygısı kalmamış.icinde böyle bişey olsa bile bı adam bunu bu şekilde anlatmaz.tavrini koy canım.yaptiklarinin farkına varması lazım.
Ama siz bu adamın biseyler yaptığını yada yapacağını düşünüyorsanız ki olması muhtemel.ciddi ciddi evliliğini gözden geçir.ve bunu dümdüz kocana anlat.sen kararlı ve ciddi olur bütün hislerini ve düşündüklerini anlatırsan adamın kafasına dank edebilir.ama ben hıncımi alırım.hep çok tavırlı olur onu yok sayarım.hem de bana söylediklerini bir bir ona yediririm.madem gözü dışarda onun da o evde işi yok.evlilik durumunu kaldirdiysa sende kaldır.seni heryerden sildiyse sende sil.ve sana yaklaşmaya çalışırsa geri çevir.yaptiklarini gözüne sok.
Hiç bisey söylemim mi diyosunuz cik zoruma gidiyo.ama özellikle kızımın videosunu kaldırması face de evli olan durumunu gizlemesi çok uzdu

Haklisin şimdi ben bu adama ne desem de bos bisey soylemicem geldiginde. Çocuklarımla beraber onların odasında yatar uyurum

Haklisin şimdi ben bu adama ne desem de bos bisey soylemicem geldiginde. Çocuklarımla beraber onların odasında yatar uyurum
Bence de sen kendini sürekli tetikte tutarsan bu adam aynen böyle davranmaya devam eder.sen en büyük tepkiyi onu umursamadan uzak durarak ve ne kadar ciddi ve kararlı olduğunu göstererek verebilirsin.illaki bu durumun farkına varıp harekete geçer eşin.o zaman bütün hislerini düşüncelerini yüzüne direk söyle ve kararlı gibi göster.ya bi şekilde düzelecek yada daha ileri gidecek.sen şimdi sürekli herşeyi didikliyosun ve bu seni haksız gösterebilir.bu kadar kiskanc beni bunaltiyor diye bu sefer sana sarar.

Bugün hiç aramadı insan aramaz mi bi evdr yokum korkuyorlar mi kızlarım nasıl bu kadın bana kırgın yanlış düşünmesin bi arım demedi hiç. Küserim hep dayanamam o beni güldürür yafa komik bisey söyler küs kalamam yine öyle olurum diye korkuyorum ama çok kirildim

Yok yumuşama.iyoce boslamis eşin seni de çocukları da.kendisinin düşünmesi lazım.onu kafasına vura vura sokamayiz.o yüzden sen kararlı ol.tavrini net belli.et.oyle güldürmeye çalışmakla gecmes.halinin altına süpürme bu sirunlariy.ileride aldatıldım eşim bıraktı gitti bosaniyorum diye konu açman bu konuları halinin altina supurunce olur benden söylemesi.bak bı konu var çok çok aşık olmuş diye.yapacak olan adam zaten yapiyo.sen kendine ve kızlarına bak.

Insan bu kafayla mantıklı dusunemiyo ama söylediklerini gerçekten uygulanan yoksa dediğin gibi köTüye gidiyor bu evlilik belkide şuan ki sorunlarımız hep o gülupte bosvermisliklerimib sebebidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…