- Konu Sahibi Tatliballim
-
Saçmalamayi kes yaAcaba diyorum aldatılmaya biraz kafayı takmış olabilir misin? Belki gerçekten eski eleman diye eklemiştir yada tanıyordur iş yerinden. Böyle yaparak zaten benden hep şüpheleniyor , hep suçlanıyorum yapayım bari diyebilir adam.
Evet ondan çok güzelim çevremizdeki herkes söyler bunuHeleki siz esinizden daha güzelsiniz bunlara Gül'ün geçin
Nasıl yüklenyo yazışma falan da görebilir miyimAcr yukle esinin teline sakla dosyayi 3 gun dokunma 3 gun sonra ses kayitlarini dinle zTen herseyi anlarsin benimkinde acr yuklu sifrede girdim girip silamiyoda kayit sende yükle emin ol en azinsan kendini yeme
Cevap verecektim uslubundan dolayı ki zaten defolmuş. O zaman dansSaçmalamayi kes ya
Tamam bende aynen esimden bende guzelim sana yaptiklarini benim esimde bana yapiyo dinleme benceEvet ondan çok güzelim çevremizdeki herkes söyler bunu
Pasifize etmiş üyeliği.Cevap verecektim uslubundan dolayı ki zaten defolmuş. O zaman dans
Sadece ses kayitlari konusmalari acr yaz ama gizle uygulamayi dosyalarin icineNasıl yüklenyo yazışma falan da görebilir miyim
Vay abla neler varmış ilk defa duydum.ama bunları dinlerken ya eşine yakalanırsa.yani onun telefonundan dinlemesi lazım heralde.onun telefonuna yukluyo ya.Sadece ses kayitlari konusmalari acr yaz ama gizle uygulamayi dosyalarin icine
Sadece ses kayitlari konusmalari acr yaz ama gizle uygulamayi dosyalarin icine
Geldi eve hiç konuşmadı benimle bende konuşmuyorumVay abla neler varmış ilk defa duydum.ama bunları dinlerken ya eşine yakalanırsa.yani onun telefonundan dinlemesi lazım heralde.onun telefonuna yukluyo ya.
Adama bak hem suçlu hem güçlü.konusma muhattap olma.cocuklarla uyu.Geldi eve hiç konuşmadı benimle bende konuşmuyorum
Eşim beni suçluyor ben fesatmişimNiye ekliyor ki ne gerek varmış iş güç bahane yaaln bakmışsın telefon numarası almış görüşüyor yiene işi bahane eder hic gerek yok sildir gitsin eşine de söyle net tavrını ortaya koy bn asla istemezdim böyle bir şeyi
Öyle yapicamAdama bak hem suçlu hem güçlü.konusma muhattap olma.cocuklarla uyu.
hep aynıııı şeyler inanma yaa yoksa kaçınılmaz son belliEşim beni suçluyor ben fesatmişim
Muhattap olmuyorum çocuklarımla ilgileniyorumhep aynıııı şeyler inanma yaa yoksa kaçınılmaz son belli
nefret ediyorum bu tiplerden kısa süreli bi sevgilim olmuştu oda öyleydiMuhattap olmuyorum çocuklarımla ilgileniyorum
Uyudu telefonunu alıp baksammi acabanefret ediyorum bu tiplerden kısa süreli bi sevgilim olmuştu oda öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?