Esim beni aldatmak uzere

Tatliballim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
404
494
33
30
Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar

Aldatıyor olsa dâhi eşiniz az çok sizi tanıyordur, o fake hesaptan yazan kişinin siz olduğunu biliyordur. Eğer öyle bı durum varsa ki şüpheleniyorsanız doğrudur bence o eklediği kız anında fake hesap bana yazdı seni sordu ne yazayım vs vs gibi şeyler söylemiştir. Şifresini istediniz mi? Biliyor musunuz?

O biliyo benim rahatsız olduğumu öyle şeylerden sevmiyorum kıskanç bi insanım. Eleman diye eklemiş diyelim niye yalan söylüyor o ekledi diye neden evden uzakken ekliyor niye başka hesap açıp beni engelleyip sildirdigim kızı ekliyor

Telefonu.hep ortalıkta normalde hep kontrol ederim bugün evde değil araba almaya gitti bugün eklemesi beni iyice şüpheye düşürdü zaten

Ya şu instagram kapansa da konu sahibi gibiler bi rahatlasa..Eşinizin hesabı var insanları neden eklemesin?

Siz eşinize güvenmediğiniz için eklediği herkesi tehlike olarak görüyorsunuz.

Öncelikle güven sorununuzu çözmelisiniz.

Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeniz pek iyi olmamış..

Adam belki öylesine iş için ekledi fakat sayenizde alıcı gözle ekleyecek artık.

Son düzenleme:
Özellikle bugün evde yokken eklemesi beni sinirlendirdi rahatsız olduğumu biliyo eklenmemesi lazımdı bide bana ben eklemedim o ekledi diyor

Eşinizi cam fanusa kapatıp kilidi yutamayacagınıza göre bir sakin mi olsanız acaba ? Adam yapacaksa yapar bir şekilde ve bu kadar detaycı biriyseniz önünüze mutlaka düşer. Her saniye yaptı mı yapıyor mu yapacak mı diye niye hayatı zindan ediyorsunuz hem eşinize hem kendinize ? Siz kontrol ettiğiniz için yapamıyorsa bırakın yapsın...

Birini eklemesi sizi aldatacağı anlamına gelmiyor bence ama fake hesap açıp inatla eklemesi şüpheli durum tabiki de.Aldatacağı varsa aldatır yeni hesap açar yeni hat alır bu olmaz başkası olur.Gideni bağlamazsınız.Yerinizde olsam, bir yandan böyle birsey olursa asla affetmem beni kaybedersin korkusunu verirdim alttan alta ama açıktan değil.Bir yandan da gizli araştırmalara devam ederdim.Benim için bir ilişkinin olmazsa olmazı sadakat.Aldatılma olduğu an arkama bakmam.

Ama böylede ha aldattı aldatacak,heran aldatabilir yani yaşanmaz çocukta varmış... yahu şu erkeklere gereksiz yere böyle konularda değer vermeyin bırak ne hali varsa görsün.. sürekli takip etmem etsem nolcak... kendi kaybeder diye düşünün..

Özellikle bugün evde yokken eklemesi beni sinirlendirdi rahatsız olduğumu biliyo eklenmemesi lazımdı bide bana ben eklemedim o ekledi diyor
Neden eklememesi lazım ?
Yani eklediği kızla bir şeyler mi yaşadi ki siz bu kadar üstüne gidiyorsunuz?

Bence bu kiskancligonizibelli etmeyin bazı şeyleri görmemezlikten gelmiş gibi yapın üst üste kocanizi sorgulamayin bekleyin sakın olun belki düşündüğünüz gibi dir yada değildir zamanla görürsünüz elbet biryerde patlak verir .şimdi siz kocanizin üstüne bu kadar giderseniz adam sürekli böyle konular yüzünden size yalan atmak zorunda kalır zaten hesap şifreleri sizde sessiz olun ve izleyin durumları belki düşündüğünüz gibi kötü birşey yoktur siz o kadar ustune gittiniz diye yalan söylemiştir . Belki de gerçekten iş için eklemiştir zamanla inşallah gerçeği öğrenirsiniz umarım kötü birşey değildir

Benim eski patronumda eklemişti beni Instagramdan.evli normal bı kişidir kendisi.kabul ettim.oule mesaj yorum falan olmadı.zaten numaram da var onda.evli olduğumu çocuğum olduğunu biliyor.bazen mesaj atar yada arardı eğer musaitsen eleman dinlenecek yardıma gelir misin diye.bende 2-3 defa yardıma gittim.belkk eleman patron ilişkisi içindedir.hemen aldatıyor mu aldatacak mi diye düşünmeyin.esiniz gelince normal bı şekilde konuşun.esinizden kuskulaniyorsaniz işin peşini bırakmayın bence.

Eşinizin instagramda takip ettiği herkesi bu kim bu kim diye soruyor musunuz? Sonra da işinize gelmeyenleri sildiriyor musunuz gerçekten ??
Bir de karşı tarafa soruyorsunuz kocamı neden ekledin nerden tanıyorsun vs. Tövbe est... bu kadar güveniniz yoksa İnstagramı komple sildirin olsun bitsin.

Keşke mesaj atmasaydınız fake hesaplarla felan uğraşmayıp uzaktan takip etseydiniz bu şekilde kendinizi küçük düşürmeyin lütfen adam yapacağı varsa yapar.

Ben normalde böyle değildim kendisi beni bu hale getirdi eve geliyo su kız bana baktı surda bi kız.var şaşı iş yerindeki kız benle konuşmaya çalışıyo bana bakıyo diye diye tam tersi o benim aklıma.karpuz kabuğu düşürdü ben böyle bi insan değildim hiç kıskanmazdım eskiden onun yüzünden böyle oldum 2 tane küçük bebeğim var sürekli evdeyiz bunaldim artık bide üstüne eşimin bu hareketleri beni deli etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…