• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni aldatmak uzere

Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
Ay icim sisti onu niye ekledin bunu niye ekledin. Koca adam yahu is arkadasini ekler ne var bunda.

Eşinizin fake hesap açıp kızı takip etmesi bende de şüphe uyandırdı. Siz ne yaparsanız yapın meşrebinde varsa aldatır. Asla engel olamazsınız
İyi okursanız aslında fake hesabın eşine ait olduğuna tam emin değil konu sahibi sadace bir şüphe kesin olarak anlamamış inkâr etti diyor.

İyi okursanız aslında fake hesabın eşine ait olduğuna tam emin değil konu sahibi sadace bir şüphe kesin olarak anlamamış inkâr etti diyor.
Gayet iyi okudum, konu sahibi fake hesabın eşine ait olduğundan eminmiş
2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep.

Bence değil sadece büyük şüphe eğer emin olsaydı adam inkar edemezdi affet yaptım bir hata derdi. Konu sahibi gelirse fake hesap olayını zaten aydınlatır tam anlamda🤗
Bence adam o kadar aptal ki açtığı fake hesapta kendini ele verdi. Mesela görüşmediğim kişiler fake hesap açıp istek yolladığında çoğunun kim olduğunu tahmin edebiliyorum :)

Bence adam o kadar aptal ki açtığı fake hesapta kendini ele verdi. Mesela görüşmediğim kişiler fake hesap açıp istek yolladığında çoğunun kim olduğunu tahmin edebiliyorum :)
Öyle ama tahmin ayrı birşey kesin olmak ayrı birşey burada kesinlik çok önemli

Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
ısrarla kızı eklemesine ben de anlam veremedim de. aldatacaksa da önce instagramdan konuşup aldatacak değildir herhalde. bunu yapmadan da aldatabilir hatta belki aldatmıştır bile.

Karşı taraftan bir ışık görse aldatacak gibi bir hava sezdim. Yani bu konulara meyilli gibi duruyor.

Ben eşimin takip ettiği kişi sayısını bilmem her gün açıp sayı mı kontrol ediyorsunuz? Daha önce vukuatı mı oldu bu kadar güvensizlik hissetmenize sebep?

Ya şu instagram kapansa da konu sahibi gibiler bi rahatlasa..Eşinizin hesabı var insanları neden eklemesin?

Siz eşinize güvenmediğiniz için eklediği herkesi tehlike olarak görüyorsunuz.

Öncelikle güven sorununuzu çözmelisiniz.

Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeniz pek iyi olmamış..

Adam belki öylesine iş için ekledi fakat sayenizde alıcı gözle ekleyecek artık.
Fake hesap açıp ısrarla eklemesi de eleman lazım olur aşkıyla yapılan birşey mi yani? 🙄
Bide eşeğin aklına karpuz kabuğu diye birşey yok bence
O kabuğu yemeyecek eşek önüne sunulsa da yemez.
Karısı etiket yaptı diye mi alıcı gözle bakacak yani? Aa aklımda yoktu bak şimdi alıcı gözle bakayım mı diyecek? Neden erkeklere kukla muamelesi yapılıyor. Nedense kadın aklına sokar böyle şeyleri
Erkekleri masumcuk rolüne sokmak komik biraz..

Eşin kaşınıyor resmen sen rahatsızsan ısrarla yapması normal mi, istemiyorum demişsin ötesi yok yani, sen ekle bakalım görelim onu

Eşiniz fırsatını bulduğu anda bi işler çevirecek gb duruyor burdan bakınca, ben olsam ben de güvenmezdim.

Back
X