- 18 Mart 2021
- 11.871
- 63.801
- 548
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Evet gerçekten ilk başlarda o lafları söyleyip arkadan sizi guldurunce eşin bunu artık normal olarak görmeye basliyo.senin de alistigini dusunuyo.sknra giderek gevşemeye başlar.bunun çözümü bunları hep onun gözüne sokup ondan uzaklaşman.ki o zaman belki aklı başına gelir.sorunlari örtme hemen yumuşama.Insan bu kafayla mantıklı dusunemiyo ama söylediklerini gerçekten uygulanan yoksa dediğin gibi köTüye gidiyor bu evlilik belkide şuan ki sorunlarımız hep o gülupte bosvermisliklerimib sebebidir
Elimde olmadan yumuşadım hep ama bu sefer farklı çok üzüldün herşey üst üste geldi zaten son zamanlarda kadınlardan bahsetmesi benimle ilgilenmemesi hepsi birikti.Evet gerçekten ilk başlarda o lafları söyleyip arkadan sizi guldurunce eşin bunu artık normal olarak görmeye basliyo.senin de alistigini dusunuyo.sknra giderek gevşemeye başlar.bunun çözümü bunları hep onun gözüne sokup ondan uzaklaşman.ki o zaman belki aklı başına gelir.sorunlari örtme hemen yumuşama.
Eğer kararliysan eşini normale döndürebilir sin.ama bu eşinin kişiliğiyle alakalı.icinde olması lazım.yoksa zincire bağlasan yapacağını yapar.sen kendini ayarla eşin de duzelirse hepsi geçer.ama bu artarak devam ederse ciddi ciddi evliliğini gözden geçir canimElimde olmadan yumuşadım hep ama bu sefer farklı çok üzüldün herşey üst üste geldi zaten son zamanlarda kadınlardan bahsetmesi benimle ilgilenmemesi hepsi birikti.
Eşim düzelir diye düşünüyorum ben belkide sımartip onu bu hale getirdim 1 sene öncesine kadar böyle değildi çok dikkat ederdi hatta böyle şeyler yapanlara çok kızardı bigün abim yapsa çok kötü tepki gösteririm derdiEğer kararliysan eşini normale döndürebilir sin.ama bu eşinin kişiliğiyle alakalı.icinde olması lazım.yoksa zincire bağlasan yapacağını yapar.sen kendini ayarla eşin de duzelirse hepsi geçer.ama bu artarak devam ederse ciddi ciddi evliliğini gözden geçir canim
O zaman sen benim dediklerimi bı dene belki düzelir normale döner.sen ciddi olursan ve eşin bunu görürse kendine çeki düzen verir.ama sende kıskançlık tepkilerine dikkat et canimEşim düzelir diye düşünüyorum ben belkide sımartip onu bu hale getirdim 1 sene öncesine kadar böyle değildi çok dikkat ederdi hatta böyle şeyler yapanlara çok kızardı bigün abim yapsa çok kötü tepki gösteririm derdi
Bende aynılarını söylüyorum hep bi bahane. Hep ben suçlu oluyorum ben yanlış anlamış oluyorumDikkatli olun yine de siz . Eski elemanları eklemekte ne biliyim yenisi llazım olursa sırada bekleyen çok insan vardır ya da illa ki bi şekilde ulaşılır eski elemanlara en kötü telefonunu kaydeder dursun diye instagramdan ekleşmek biraz özel hayatı görme bilme isteğiyle yapılan bir şey
O duygumu bitiricek beni kendinden soğutucak o olcak en sonO zaman sen benim dediklerimi bı dene belki düzelir normale döner.sen ciddi olursan ve eşin bunu görürse kendine çeki düzen verir.ama sende kıskançlık tepkilerine dikkat et canim
Öyle kolay olmuyo iki tane bebeğim var biri 1 biri 2 yaşında şimdi bu sebepten bırakıp gitsem yine ben suçlu olucam bi süre gozlemlicem bakalimbu kadar güven duymadığınız bir adamla zaten evli kalmayın.
Kendi sağlığınız için
Dimii sanki birinden bi karşılık bulsa aldaticak gibi. Onada söyledim bunu istese beni hemen aldatırmış peşinden koşan sırada bekleyen cokmusResmen aldatmak icin kolluyo arkasini birakmayin derim
inşallah düşündüğün gibi değildirÖyle kolay olmuyo iki tane bebeğim var biri 1 biri 2 yaşında şimdi bu sebepten bırakıp gitsem yine ben suçlu olucam bi süre gozlemlicem bakalim
Peki insan niye sürekli başka kadınlardan bahseder su kadın bana baktı benden yardım istedi beni ekledi bana baktı gibi şeyler söyler kiAldatmak istese yedek bi tel alirdi neden israrla Instagram'dan bence abartmayin bende yaptim esimi bu baskilari benden sogudu erkekler baskiya gelemez somut bisey bulmadan karsisina cikmayin yani sadece Instagram yeni bi hat alsa isyerinde biraksa ruhunuz duymaz yapmak isteyen hersekilde yapar adamin aklina sokmayin boyle seyler
Kiskandirmak icin benimkide ayni eger zaten bisey yapiyo olsa bunlari yapmaz soylemez sama. Altindan su yurutur benim esimde aynı iste bi hemsire bana bunu dedi bi doktor bana bunu yapti amac sadece kiskandirmakPeki insan niye sürekli başka kadınlardan bahseder su kadın bana baktı benden yardım istedi beni ekledi bana baktı gibi şeyler söyler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?