• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor.

Aldatan kocalarda nasıl bir üreme gücü varsa artık, korunurken bile baba oluyorlar.
Çocuğun babasız büyüyecek olması nedense sadece annelere dert oluyor. Bu haltı yersem kızım babasız büyür diyen koca yok. Niye olsun ki, karıları zaten "çocuğu için" affediyor hep.
Kızınız babasını görmediği zamanlar babamı özledim diye ağlarken, neden görmüyor babasını? Evden mi kovdunuz babayı (inşallah öyledir) yoksa aldatmak için eve gelmediği zamanlar mı bunlar?
Suan ayrı yaşıyoruz. Fiziki bir aldatma yakalamadım hiç. Pek cok farklı kadınla sexting yaptıgını yakaladım. İlk yakaladığımda Dr bunun bir bagımlılık oldugunu söylemişti. 1 yıl terapi aldı ama sonucta yeniden başladı.

Merhaba arkadaslar, çaresizim ve dertleşecek birilerine ihtiyacım var.
Eşimle severek evlendik. Ancak ilk çocuğum 4 aylıkken beni aldattıgını öğrendim. Telefonunu o zamana kadar hiç karıstırmamıstım. Ama büyük bir hata yapmışım. Telefonda yerli yabancı pek çok kadınla sexting yaptıgını gördüm. Sonra bana yalvardı beni çok sevdiğini asla duygusal birşey olmadıgını vs vs ackcası aklıma sadece cocugumn babasız büyüyecek olması geldi. Eşimi çok seviyordum ama çocuk olmasa affetmezdim. Psikolojik yardım aldık toparlamaya calıstı tekrar güvenmeye calstm eşim çocuğumuzla ve benimle ilgileniyordu. Ve malesef korunmama ragmen 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Hamilelikle benim şüphelerim yeniden basladı. Eşimde sağ olsun beni tekrar aldattı..8 aylık hamileyim ve aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. O yine yalvarıyor. Kızım babasını görmediği günler babamı özledim diye aglıyor. Ona güvenme yok cabalamak isteğim yok ama aynı zamanda durumumdan ötürü suan çalışamam. Utancımdan arkadaşlarıma bile anlatamıyorm
Yani bu durumda yapacak pek birseyiniz yok malasef. Bosanmiyorsunuz anladigim kadariyla. Genelde aldatma ayrilikla biten bir eylem. O da olmayacaksa bence görmezden gelin, arastirmayin, kurcalamayin, kabullenin.

Herkes sınanmadığı acı üzerinden çok güzel ahkam kesiyor. Ama bunu ancak yaşayan kişi anlayabilir. Konu sahibi ben aldatıldığım için boşanmış bi kadınım. Sizden farkım ben 2. Çocuktan sonra öğrendim. He hemen boşanamadım. Uzaktan boşan demesi çok kolay. O zaman işim yoktu. Ailemin yanına gitsem 2 çocukla kaç gün sığabilecektim. Ama bu adamla sonumunda olmadığını biliyordum. Bende gece gündüz demedim çalıştım. Sınava hazırlandım. Yeri geldi göz yaşları içerisinde ders çalıştım. Çok şükür atandım arabamı aldım. Sonra boşandım. Size tavsiyem kendinizi garantiye alın sonra boşanın.

Herkes sınanmadığı acı üzerinden çok güzel ahkam kesiyor. Ama bunu ancak yaşayan kişi anlayabilir. Konu sahibi ben aldatıldığım için boşanmış bi kadınım. Sizden farkım ben 2. Çocuktan sonra öğrendim. He hemen boşanamadım. Uzaktan boşan demesi çok kolay. O zaman işim yoktu. Ailemin yanına gitsem 2 çocukla kaç gün sığabilecektim. Ama bu adamla sonumunda olmadığını biliyordum. Bende gece gündüz demedim çalıştım. Sınava hazırlandım. Yeri geldi göz yaşları içerisinde ders çalıştım. Çok şükür atandım arabamı aldım. Sonra boşandım. Size tavsiyem kendinizi garantiye alın sonra boşanın.
Benim işim var. Devlet memuruyum. Ancak suan bebeğim olacagı ve bakacak kimse olmadığı için belli bir süre çalışmam mümkün değil. Beni zorlayan bu süre için evli kalmaya devam etmek zaten. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Yüz göz olmanız daha kötü. Adam nasılsa affediyor der saklamaya dahi gerek duymaz. Boşanmak niyetinde değilseniz telefon karıştırmayın

Çok acı. Aldatılarak yaşamak çok ağır hele de hamileyken. Ben de benzer süreçlerden geçtim.
İlk çocuğum varken aldatıldığımı hissettim ayrılma kararı aldım. Davayı da açtım.
Sonra birleştik ben 2. Ye hamile kaldım. 4 aylık hamileyken emin oldum aldatıldığımdan. Çok berbat bir hamilelik geçirdim. Ona birşey demedim ama sessizce bekledim. Bebeğim doğdu. O arsızca yaşamaya devam etti. Polisti karakola gelen evli kadınlarla ilişki kuruyordu iğrenç mikrop. Ve ben bebeğim 11 aylıkken boşanıp kurtuldum. Şu an oğlum 10 yaşında bebeğim de 3 yaş olmak üzere.
Boşanınca benim gibi olacaksın. 2 çocuk bol yorulmalı bir hayat hem anne hem baba. Ama aldatıldım mı aladatılacak mıyım acaba hastalık kaptım mı kapacak mıyım beni seviyor mu sevmiyor mu hır gür olmayacak. Diğerinde de tam tersi işte. Karar senin

Benim işim var. Devlet memuruyum. Ancak suan bebeğim olacagı ve bakacak kimse olmadığı için belli bir süre çalışmam mümkün değil. Beni zorlayan bu süre için evli kalmaya devam etmek zaten. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Vallahi benim işim olsa bir dakika çekmezdim. Ama size tavsiyem tüm herşeyi garantiye alın öyle ayrılın. Bana Allah yardım etti gerçekten tam zamanında kurtardı beni.

Üzüldüm adınıza ama emin olun babasızlıktan ölünmüyor bizim coxullarımjzda aylarca baba gormuyor gorus gununde gormesi yeterli ki zaten baba da o istek varsa. Esinize hiç dediniz mi senin gözün gönlün uckurun doymamıs , bu kadr doyumsuz ve arayıtıysan bosan ne halt edersen et diye bu adm doyumsuz 50sinde 70inde fe aldatır cocugunu bile dusunmuyor sizin kadar. Cocugunu dahi dusunmeden annesini aldatan bi adam sonuçlarına da katlanmayı hesaplamıdtır heralde kafasında. Sonucun bosanma olabilecegşji dusunmustur ama işte malesef biz kadınlar affettigimz için yine aynı seyi yasıyoruz

Eşimle severek evlendik. Ancak ilk çocuğum 4 aylıkken beni aldattıgını öğrendim. Telefonunu o zamana kadar hiç karıstırmamıstım. Ama büyük bir hata yapmışım. Telefonda yerli yabancı pek çok kadınla sexting yaptıgını gördüm. Sonra bana yalvardı beni çok sevdiğini asla duygusal birşey olmadıgını vs vs ackcası aklıma sadece cocugumn babasız büyüyecek olması geldi. Eşimi çok seviyordum ama çocuk olmasa affetmezdim. Psikolojik yardım aldık toparlamaya calıstı tekrar güvenmeye calstm eşim çocuğumuzla ve benimle ilgileniyordu. Ve malesef korunmama ragmen 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Hamilelikle benim şüphelerim yeniden basladı. Eşimde sağ olsun beni tekrar aldattı..8 aylık hamileyim ve aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. O yine yalvarıyor. Kızım babasını görmediği günler babamı özledim diye aglıyor. Ona güvenme yok cabalamak isteğim yok ama aynı zamanda durumumdan ötürü suan çalışamam. Utancımdan arkadaşlarıma bile anlatamıyorm
Çalışamam şu olur bu olur çocuk var vs derken bile aldatılmayı kabul etmişsiniz zaten, niyetiniz dertleşmekse sizin adınıza üzüldüm , yok eğer çözüm bulmaksa evliliğinize kaldığınız yerden devam ederek hak ettiğiniz saygıyı eşinizden göremeyeceksiniz

Ben de 2. çocuktan sonra aldatıldım, çocuğum özel bir çocuktu, ilk başta ayrılamadım çünkü kendimi çok güçsüz ve özgüvensiz hissediyordum ama içten içe ayrılmayı da istiyordum. Bir gün o cesareti buldum ve o adamdan ayrıldım. Çevremdeki herkes çocuklara ne olacak diyor ama geleceği yalnızca Allah biliyor, belki her şey daha güzel olacak. Ben de gereksiz endişelerle eski eşten bir türlü kopamamıştım ama şükür bitti. Kafamdaki acaba başka biriyle mi sorunusun bitmesi o kadar güzel bir duyguymuş ki…Burada ayrılanların hiçbiri pişman değil zaten, en büyük pişmanlığım daha önce ayrılmamak. Öncelikle ne istediğinize karar verin. Boşanacaksanız bu süreci sakin yönetmeye çalışın, boşanmayacaksanız bir şey kurcalamayın. Umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

bence sizin ayrılacağınız yok. o niyette yok. kendinize bahane arayıp duruyorsunuz ayrılmamak için. bunun için de aslında bildiğiniz şeyleri ufff nasıl yapcam demek için hamileyken buluyorsunuz. çok mu iyi baba mesela hamileyken ayrılık olmuyor? bu adama kocam demeye onunla sevişmeye ona yemek yapmaya işini yapmaya devam edeceksiniz. ama ayrılmayacaksınıx

Sizin yapamadığınızı her an o yapabilir konuştuklarından birinden etkilense ne çoluk ne çocuk hiçbirşey düşünmez emin ol miss gibide hayatını yaşar

Tepki almamak adına “korunmama rağmen hamile kaldım” diyorsunuz ama korunurken hamile kalmak o kadar kolay değil lütfen yapmayın bunu. 6 yıldır korunuyorum, hamile kalmadım. Neyse olan olmuş, utanması gereken siz değilsiniz. Sizde bir eksik ya da kusur yok aksine karşınızdaki pislik karakter olarak eksik. Boşanmak istiyorsanız çocukları bahane etmeyin nolur. İleride bu baba ile daha çok acı çekerler çünkü.

Pfffff çocukları bahane edip durmayın
Böyle vefakâr cefakar ana rolüne girmek vicdanınızı rahatlatıyor sadece

Gerçekse şu; sizi aldatıp duran adamı boşayamayacak kadar zayıf bir karaktersiniz

Tek çocuğum var başka istemedim korundum. Yıllardır hamile kalmadım bir daha. Korunurken hamile kalan kalana burda. İlginç.
Boşanmayacaksınız madem niye güzel canınızı üzüyorsunuz. Araştırmayın, aldatıyor mu diye düşünmeyin üzmeyin kendinizi. Gittiği yere kadar gider. Eşiniz aşık olmazsa birine sorun da olmaz evliliğinizde.

Boşanınca babalar yer yüzünden silinmiyor, çocuğunu eşini düşünmeyip aldatan adamdan ne babalık görecek ki zaten çocuğunuz? Ayrıca seçiminizi yaşıyorsunuz.

Back