• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor.

Senbenbi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
4
2
1
Merhaba arkadaslar, çaresizim ve dertleşecek birilerine ihtiyacım var.
Eşimle severek evlendik. Ancak ilk çocuğum 4 aylıkken beni aldattıgını öğrendim. Telefonunu o zamana kadar hiç karıstırmamıstım. Ama büyük bir hata yapmışım. Telefonda yerli yabancı pek çok kadınla sexting yaptıgını gördüm. Sonra bana yalvardı beni çok sevdiğini asla duygusal birşey olmadıgını vs vs ackcası aklıma sadece cocugumn babasız büyüyecek olması geldi. Eşimi çok seviyordum ama çocuk olmasa affetmezdim. Psikolojik yardım aldık toparlamaya calıstı tekrar güvenmeye calstm eşim çocuğumuzla ve benimle ilgileniyordu. Ve malesef korunmama ragmen 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Hamilelikle benim şüphelerim yeniden basladı. Eşimde sağ olsun beni tekrar aldattı..8 aylık hamileyim ve aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. O yine yalvarıyor. Kızım babasını görmediği günler babamı özledim diye aglıyor. Ona güvenme yok cabalamak isteğim yok ama aynı zamanda durumumdan ötürü suan çalışamam. Utancımdan arkadaşlarıma bile anlatamıyorm

Eşimle severek evlendik. Ancak ilk çocuğum 4 aylıkken beni aldattıgını öğrendim. Telefonunu o zamana kadar hiç karıstırmamıstım. Ama büyük bir hata yapmışım. Telefonda yerli yabancı pek çok kadınla sexting yaptıgını gördüm. Sonra bana yalvardı beni çok sevdiğini asla duygusal birşey olmadıgını vs vs ackcası aklıma sadece cocugumn babasız büyüyecek olması geldi. Eşimi çok seviyordum ama çocuk olmasa affetmezdim. Psikolojik yardım aldık toparlamaya calıstı tekrar güvenmeye calstm eşim çocuğumuzla ve benimle ilgileniyordu. Ve malesef korunmama ragmen 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Hamilelikle benim şüphelerim yeniden basladı. Eşimde sağ olsun beni tekrar aldattı..8 aylık hamileyim ve aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. O yine yalvarıyor. Kızım babasını görmediği günler babamı özledim diye aglıyor. Ona güvenme yok cabalamak isteğim yok ama aynı zamanda durumumdan ötürü suan çalışamam. Utancımdan arkadaşlarıma bile anlatamıyorm
Son ifadeye yorum yaparak başlamak istiyorum siz neden utanıyorsunuz o utansın.anlatmak zorunda değilsiniz ayrıca.

Hep söylerler 1defa yapan yine yapar diye sizde canlı örneksiniz.
Çocuklar bir evliliği ayakta tutan kişiler değildir, onlara bu yükü vermeyin
Kalıyorsanız kendini + [ - parçaları kullanarak devam ediyorsunuz.
Babası ölseydi bu çocuklar yaşamaya devam edecekti.onlar için birşey yapacaksanız kendinize değer verin

Keşke bosanabilseydiniz ama madem boşanamıyorsunuz çocuklarınız okula başlayana kadar ay*ya dayı demeye devam edin. Sonrasında iç bulur o zaman harekete geçersiniz. Ama biraz süründürün bu herifi.

Adam aldatıyor boşamıyorsunuz, ikinciye hamile kalıp yine aldatıyor yine aynı tas boşamıyorsunuz.
Bence susun adamın huzurunu bozmayın ne yaparsa yapsın aldatsın ta ki dişli birine denk gelip şak diye ona komple gidene kadar.
Devam edin.
3.4. Çocuğu da yapın da hepten kaçsın gitsin

çok kötü olmuş hemde siz hamileyken. Madem boşanamıyosunuz süründürün herifi çatır çutur parasını harcayın boşanmakla tehdit edin😈

Çocuklar büyüyecekte sen iş hayatına atılacaksında üç beş kuruş kenara atacaksın da oooooo
Kesin üstüne bişey yoktur bu p.ştun
Nafakayı bilem zor verir

Aldatan kocalarda nasıl bir üreme gücü varsa artık, korunurken bile baba oluyorlar.
Çocuğun babasız büyüyecek olması nedense sadece annelere dert oluyor. Bu haltı yersem kızım babasız büyür diyen koca yok. Niye olsun ki, karıları zaten "çocuğu için" affediyor hep.
Kızınız babasını görmediği zamanlar babamı özledim diye ağlarken, neden görmüyor babasını? Evden mi kovdunuz babayı (inşallah öyledir) yoksa aldatmak için eve gelmediği zamanlar mı bunlar?

yani aldatılmışsın çocuğunun hatrına boşanmamışsın kalkıp bide bu adamla aynı yatakta yatmışsınız. korunmadan ziyade daha farklı bir problem yok mu? babası asalak bi insan ama çocuk bunu idrak edemeyecek yaşta. bir ağlar iki ağlar. ilk aldattığında boşanmanız lazımdı.

Her zaman derler yapan birdaha yapar diye.

Ya neden bu kadar kötü yorum yapıyorsunuz hamile bir kadın var karşınızda lütfen ya. Korunmama rağmen hamile kaldım demiş kim ister ki kendisini aldatan adamdan çocuk yapmak? Yapacak bir şey yok sadece belli bir süre inanmış gibi davranın ama cinsel ilişkiye girmeyin bir zahmet. Aileniz arkanızda mı? En kısa sürede kanıt toplamaya başlayarak adım atabilirsiniz

Back