Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıler siler adamı silmez sans verır ama arkasında duran ailesini siler
Aynen öyle yazık ne diyim sanki erkek yok dünyada çocuklarımla yalnız kalıcam yazmış. Arkanda ailen var ne yalnizligi. Ne kadınlar var arkasinda ailesi olmadigi halde boşanıp çocuklarına bakan
. Bide mesleği de varmış ne diye kendini hala bi adam için rezil eder ki bi insan. Eve kadın getirmiş ya ötesi var mı hala affetme derdinde

Alıntı::çok agresif biri.takıntı ve şüphe gibi kötü huyları da var.kendisi içerde ya şimdi karnındaki kimden DNA yapıcam bile diyor.şimdi bir şey daha desem daha da tuhaf karşılanıcam biliyorum ama ben ilkokul İngilizce öğretmeniyim ve ailem sonuna kadar arkamda

Vay be neler okudum öyle

Şimdi okudum şok oldum resmen.

Bende bunu anlayamadım bi türlü hem mesleği var hem ailesi arkasında daha ne olsun takmış adama kafayı belli ki

Kızlar bu duruma nasıl dayanıcam diyorum taksiyle 5 dk mesafedeki evimde birlikte oluyorlar yani bu durum kolay mı bence ölümden sonra en zor durumlardan biri

Kendimden nefret ediyorum
Gercekden kendıne gelmem ıcın eskı mesajlrını paylasdım kendine gel kackez sans vermıssın bak duzeldimi yıne duzelmıycek !!!! Yazık ama ya aılene yazık nekadar ıyı insanlar ve arkanda nice bosanan kadınlar var aılesı resti cekıyor en buyuk şansın aılen öyle koca olsa ne olur olmasa ne olur

O kadın hala sizin eve gelip gidiyormu, evine gittiği adamın evli olduğunu bilmiyormuki...

Ayyhh Burda oturduğum yerden bana fenalık çöktü...
Hani diyelim adam yaptı bir şerefsizlik sonra gerçekten pişman oldu bıraktı, hadi bir şans vereyim dersin ama anladığım kadar hala devam ediyor pisliğe...

Bu yenilir yutulur değil, ne yüzsüz / ahlaksız bir adam.
Allah sana tez vakitte yol göstersin, içini ferahlatsın

Gel diyor zaten şu an gitsem o kadın biter ama sorunlar çözülmeden gitmek istemiyorum
Siz şunu anlamadınız. Gitsem o kadın biter yanlış bi düşünce. O kadın neden oldu? Olmamalıydı. Bu hata, evlilk suçu. Siz yapsanız, sen gelirsen onu göndrrım deseniz, eşiniz bunu normal karşılar mıydı?Hayır. Aynı şekilde birçok kadın da böyledir. Olması gereken de budur. Evlıyken başkasıyla beraber olmak basit bi olay değil, büyük bi olay. Sizin böyle bişeyi öğrendiğinizde adamın tutuşması lazımdı. Ama sen gel, onu göndrcm diyo. Pehhhhh nelere kaldık.

İyi akşamlar arkadaşlar.eşimle başım büyük belada.teyzeme tehdit hakaret kızına küfürden cezaevinde 2018 şubattan beri.bu süre içerisinde sadece 4 ay dışarda kaldı.ama içerden doğru beni denetliyor.3 aydır neden en kirasını vermedin?çocuğu hastaneye hangi kartınla götürdün?bana bi faydan yok kafelerde mi oturuyorsun?geziyor musun??tarzında hep.snapchatten neden erkek ismi çıkıyor??vesaire..artık bunaldım.bir de eşim diyorum ama biz 2017 Ekim’de anlaşmalı boşanmıştık kardeşi yüzünden.sonra o başka bi kızla görüştürecekti ablası.ben bu duyguyla yanına gittim ve tekrar birlikte olduk.şu anda da 2.ye hamileyim.ne yapıcam??????bu adam bir iyi bir kötü???beni de deli etti artık

Bu öküzle tekrarmı evlendin yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…