- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Üzücü bir kadının bunları yaşayıp hala dönmeyi düzelmesini beklemek çok acı..Adam da bunun farkında ki eve başka kadın aliyo gözüne soka soka aldatiyo . Yakında hem beraber mutlu mesut yasarlar ne diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzücü bir kadının bunları yaşayıp hala dönmeyi düzelmesini beklemek çok acı..Adam da bunun farkında ki eve başka kadın aliyo gözüne soka soka aldatiyo . Yakında hem beraber mutlu mesut yasarlar ne diyelim
O kadının hizmeti iyi değil tabi.Kadınla devam etmek istese daha 12 şubatta eve gittim ben o zaman ağlamazdı burdan gidicez taşınıcaz demi demezdi bence
Aklı başına gelir inşallahÜzücü bir kadının bunları yaşayıp hala dönmeyi düzelmesini beklemek çok acı..
Ben cevap vereyim. Elin kadını ile işim olmaz benim. O kim ki? Herif denen yaratığın donuna kadar alıp boşarım. Koca da koca diye koşturarak harcayacağım enerjiyi çocuklarıma saklarım.Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Sizce gelirmi peki.Aklı başına gelir inşallah
Kadına gelene kadar eşiniz olacak adamda suç arayın.Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Kocan yüzünden yalnız kalacaksın. Kocan yüzünden. Kocan yüzünden.2 çocukla yalnız kalıcam bu dünyada bir o.. yüzünden .
O kadın eve para getirmiyor, donlarını yıkamıyor. Onun için.saçmalık dmeyin lütfen ben bir can havliyle açtım bu başlığı.sürekli boğzaımda bir yumru.gözümde yaş.güçlendim sanıyorum 5 dk sürmüyor.yine bitik duruma geçiyorum . bir de videolar yapıyor çocuklar ve bizle olduğumuz 14 şubatta gnderiyor seni ve çocukları çok seviyorum diye bana neden bunu yapıyor .günlük hayatıma devam edemiyorum.söylenenleri duymuyr yanlış anlıyorum.işimi yapamıyorum.çocuğuma bağırıyorum.o kadar ki nefret doluyum intikam doluyum
Kocan yüzünden yalnız kalacaksın. Kocan yüzünden. Kocan yüzünden.
Evet aldatılan gururlu bütün kadınlar ayrılıyor. Ve bilmiyor olabilirsiniz ama her erkek aldatmıyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin. Pes doğrusu. Kusura bakmayın ama bu adam size daha çok şey yapar kendiniz bile isteye buna göz yumuyorsunuz.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Bellide hala diğer kadını suçluyor,Sizce suçlu kimin olduğu belli degilmi?
Koca çok masum demi.2 çocukla yalnız kalıcam bu dünyada bir o.. yüzünden .
Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Siz niye kadına yapma diyosunuz. Kadınla ne hukukunuz var? Kadın niye sizin sözünüzü dinlesin. Sizin muhatabınız kocanız. Kadınla muhatap olmak bile sizi küçültür. Ahhj ahhh kafa nerde yaaaa akıl nerdeeee??? Erkkler kadınına göre muamele yapıyo işte kanıtı. İbretlik olayyyGerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Zor zamanlar yaşıyorsunuz tamam amaArkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Açıkçası ben hizmet eden ev işlerinde çok iyi olan biri değilim .yemek hazırlar kahvaltı hazırlardı çoğu zaman .hatta bana yemek yapıp ta vermişti evde ye diyeO kadın eve para getirmiyor, donlarını yıkamıyor. Onun için.
O kadın eve para getirmiyor, donlarını yıkamıyor. Onun için.