Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi insanlar vardir arabesk yasamaktan hoşlanir acidan beslenir olumsuz durumlar onlari tahrik eder. Sen de boylesin bence bu senin yaşam tarzin olmuş eşin suratina tukurse yarabbi sükür diyecek durumdasin eşine degil de tukurugune suc bulursun. Hicbir vasfi olmayan igrenc bi adam icin neler yaşamiş ve ailene yaşatmişsin sanki erkeklere kıran girdi dunyada erkek kalmadi yalniz kalacam diye korkuyosun koca da koca olsa baba da baba olsa aklima hayalime sigdiramiyorum bu durumu hasa gökten vahiy gelse sen yine o adamin gotune dolanmaya devam edersin Allah akil sagligi nasip etsin insaAllah ne diyim kelimelerim kifayetsiz kaliyo artik seni tasvir edecek bi cumlem kalmadi akil heybemde🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz
Ben cevap vereyim. Elin kadını ile işim olmaz benim. O kim ki? Herif denen yaratığın donuna kadar alıp boşarım. Koca da koca diye koşturarak harcayacağım enerjiyi çocuklarıma saklarım.

saçmalık dmeyin lütfen ben bir can havliyle açtım bu başlığı.sürekli boğzaımda bir yumru.gözümde yaş.güçlendim sanıyorum 5 dk sürmüyor.yine bitik duruma geçiyorum . bir de videolar yapıyor çocuklar ve bizle olduğumuz 14 şubatta gnderiyor seni ve çocukları çok seviyorum diye bana neden bunu yapıyor .günlük hayatıma devam edemiyorum.söylenenleri duymuyr yanlış anlıyorum.işimi yapamıyorum.çocuğuma bağırıyorum.o kadar ki nefret doluyum intikam doluyum
O kadın eve para getirmiyor, donlarını yıkamıyor. Onun için.

Ayyyhhhh içime fenalık bastı, bu nedir...
Şerefsiz pislik 🤬
İnsan nasıl kendi evine fahişe getirir...
Bu işin birde cinsel yolla bulaşan Hastalıkları var..
konu sahibi ailen ne diyor bu duruma?

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Evet aldatılan gururlu bütün kadınlar ayrılıyor. Ve bilmiyor olabilirsiniz ama her erkek aldatmıyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin. Pes doğrusu. Kusura bakmayın ama bu adam size daha çok şey yapar kendiniz bile isteye buna göz yumuyorsunuz.

Yahu niye ladına yapma diyosunız. Kadın
Gerçekten siz bu durma düşseniz diğer kadına yapma dedikçe gelmeye devam etse siz ne yaparsınız aile evinize giriyor tamam eşim bunda suçlu ama kadına ne hissedersiniz

Siz niye kadına yapma diyosunuz. Kadınla ne hukukunuz var? Kadın niye sizin sözünüzü dinlesin. Sizin muhatabınız kocanız. Kadınla muhatap olmak bile sizi küçültür. Ahhj ahhh kafa nerde yaaaa akıl nerdeeee??? Erkkler kadınına göre muamele yapıyo işte kanıtı. İbretlik olayyy

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Zor zamanlar yaşıyorsunuz tamam ama
Her erkek aldatıp her kadın da aldatan erkeğin yanında değil böyle birsey yok kendinizi avutmayin kadını çok kafaya takmış siniz nedense kadına bileniliyor hemen ama burda eşiniz denen adam ... Neyse..
Burda sizi bu hale getiren yüzde 90 suçlu eşiniz.. bu adami sindirirseniz üstünüze çıkar gittikçe pişman da değil göz göre groe yapıyor herşeyi belliki.. hiç duzelemessiniz bu adamla sizi çektikçe cekicek yerin dibine
Çocuğa da yazık ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X