Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bellide hala diğer kadını suçluyor,
Erkekleri aklamaya çalışıyor direk beyin.
Ama zor bı durum
En zoru da gerçek suçluyu görememek
Yani kabul etmekte zorlanıliyor sanırım bu adamın öncesi de parlak gözükmüyor bazı şeylere göz yumulunarak yapılmış bı evlilik gibi ne diyim bir anda toparlanip gerçekleri görür inşallah.
Sindiriyor kadını resmen

Boşan

Şuna bir cevap verseniz keşke,tekrar evlendiniz mi?

Kafa başka yerlerde,göz var nizan var derler.

Sorun kadında değil ki kocanizda evli olan kocaniz onun getirmemesi gerekiyor
Ve siz kocanizla muhattapsiniz kadına gelme diye yalvarsaniz tüm iş çözülecek mi ? Biraz mantıklı düşünün ve kendinize sayginizi yitirmeyin.
Bu kadın gelmedi diyelim ileride başka bir kadın getirir bence bu konuda sadece boşan demek değil boşanmak da kolay olmalı .

Açıkçası ben hizmet eden ev işlerinde çok iyi olan biri değilim .yemek hazırlar kahvaltı hazırlardı çoğu zaman .hatta bana yemek yapıp ta vermişti evde ye diye
kimi kandırmaya çalışıyorsun madem bunun için aldatıyor önce ayrılmayı akıl.edinseydi yine bahanesi yok bunun aldatmanın bahanesiii yookkk.

Açıkçası ben hizmet eden ev işlerinde çok iyi olan biri değilim .yemek hazırlar kahvaltı hazırlardı çoğu zaman .hatta bana yemek yapıp ta vermişti evde ye diye
Çok inandık döven, aldatan, çocuğunuz için dna testi isteyen herifin karısına yemek hazırladığına. Belli ki ailenizin tek suçu arkanızda olmak, bari çocukları bırakın gidin kıymetli herifinize, o..ları kovalarken çocukları perişan etmeyin.

Adamın her türlü huyunu yazdım neden yalan söyliyim ki kendisi Mardinli esasen .mersin doğma büyüme yani yemek kültürü var.evet yemek yapar.yemin mi ediym

Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…