Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun sana örnek olacak kadınsın,keşke bu durumda olan kadınlarımızda senin başarabildeklerini yapabilseler.
valla abla ben her bu tip konu açıldığında mutlaka girip naçizane anlatıyorum yaşadıklarımı, evet kolay bir yol değil ama en azından insanın kendine saygısı kalıyor bu günler geçtiğinde...

saçmalık dmeyin lütfen ben bir can havliyle açtım bu başlığı.sürekli boğzaımda bir yumru.gözümde yaş.güçlendim sanıyorum 5 dk sürmüyor.yine bitik duruma geçiyorum . bir de videolar yapıyor çocuklar ve bizle olduğumuz 14 şubatta gnderiyor seni ve çocukları çok seviyorum diye bana neden bunu yapıyor .günlük hayatıma devam edemiyorum.söylenenleri duymuyr yanlış anlıyorum.işimi yapamıyorum.çocuğuma bağırıyorum.o kadar ki nefret doluyum intikam doluyum
İntikami kocanizdan alin ve s...r edin onu bu kadar yavsaklikta gormedim hem karini aldat hep video gonder igrenç ötesi gerçekten kufretmek geliyo icimden ama maalesef tutmak zorundayim

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Saka gibisiniz ya birde ögretmen olucaksiniz🤭 eski mesajlarinizi bi tekrar okuyun bence eski konularinizi hayretler icinde okudum resmen🙄 gercekden okumakla eziklik gecmiyormus birkez daha anladim biraz öz güven olmali insanda ... adamda her türlü pislik var evinize kadin atmis hala duzelirse diyorsunuz saka gibisiniz gercekden... siz affedin daha cok cekin bu adamdan az gelmis yaptiklari demekki

eve gelmezsen olacağı bu diyor beni cezalandırıyor.ailemi istemiyor.benm senle çocuklarla hiçbi sorunum yok ailenle görüşme bitsin gidelim diyor
Yani size bunlari yasatmis bi insan için ailenizi silmeyi dusunuyor musunuz gercekten buna deger mi sen ne yasarsan yaşa ailen sana kol kanat gerer ama bu adam bu saatten aonra ne sana koca olur ne cocuklarina baba muhtac degilsin magdur degilsin neyin kafasindasin ben hala anlayamadim

saçmalık dmeyin lütfen ben bir can havliyle açtım bu başlığı.sürekli boğzaımda bir yumru.gözümde yaş.güçlendim sanıyorum 5 dk sürmüyor.yine bitik duruma geçiyorum . bir de videolar yapıyor çocuklar ve bizle olduğumuz 14 şubatta gnderiyor seni ve çocukları çok seviyorum diye bana neden bunu yapıyor .günlük hayatıma devam edemiyorum.söylenenleri duymuyr yanlış anlıyorum.işimi yapamıyorum.çocuğuma bağırıyorum.o kadar ki nefret doluyum intikam doluyum
o zaman destek alıcaksın arkdaşım
kocamın suçu yok da o o. aklını çeldi diye konuşmıcaksın
kadın zorla girmedi kocanın koynuna
senin kocanla başladı her şey
kendini ve başka kadınları suçlamayı bırak
git destek al
psikiyatrla görüş mutlaka

valla abla ben her bu tip konu açıldığında mutlaka girip naçizane anlatıyorum yaşadıklarımı, evet kolay bir yol değil ama en azından insanın kendine saygısı kalıyor bu günler geçtiğinde...
Yaşadığın için örnekler vermen yol göstermen çok iyi.
En azından keşke demiyorsun eskiyi hatırladığın zaman.

Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Siz tek aldatilmamissiniz ki evinize kadinda almis adam dövmüsde sövmüste hamileyken dna testi istemisde daha neler neler say say bitmez yazik. Hala kendınıze acımıyorsnuz

Saka gibisiniz ya birde ögretmen olucaksiniz🤭 eski mesajlarinizi bi tekrar okuyun bence eski konularinizi hayretler icinde okudum resmen🙄 gercekden okumakla eziklik gecmiyormus birkez daha anladim biraz öz güven olmali insanda ... adamda her türlü pislik var evinize kadin atmis hala duzelirse diyorsunuz saka gibisiniz gercekden... siz affedin daha cok cekin bu adamdan az gelmis yaptiklari demekki

Alıntı kendı mesajınız bakın zamanında verdıgınız sansın sonucları....

İyi akşamlar arkadaşlar.eşimle başım büyük belada.teyzeme tehdit hakaret kızına küfürden cezaevinde 2018 şubattan beri.bu süre içerisinde sadece 4 ay dışarda kaldı.ama içerden doğru beni denetliyor.3 aydır neden en kirasını vermedin?çocuğu hastaneye hangi kartınla götürdün?bana bi faydan yok kafelerde mi oturuyorsun?geziyor musun??tarzında hep.snapchatten neden erkek ismi çıkıyor??vesaire..artık bunaldım.bir de eşim diyorum ama biz 2017 Ekim’de anlaşmalı boşanmıştık kardeşi yüzünden.sonra o başka bi kızla görüştürecekti ablası.ben bu duyguyla yanına gittim ve tekrar birlikte olduk.şu anda da 2.ye hamileyim.ne yapıcam??????bu adam bir iyi bir kötü???beni de deli etti artık

Birde dna testimi istemiş :eek:
Evet ya eskı mesajlarını bi okusanız bak bu sadece biri alıntı yapıcam

alıntı:Evet dediğiniz gibi yapıcam.6 senem boşa geçti.ailem de yıprandı.annemin babamın yüzüne bakınca ağlamak geliyor hep onlara bile telefon açıp küfür etti kaç kez.annemin ölmüş annesine kadar dil uzattı.benle beraber ailem çocuğum da yıprandı ama zararın neresinden dönsem kardır evet.alttan alarak bitirmeye çalışıcam ama halen cezaevinde rezil.ordan doğru bile küfrediyor.çocuk doğmadan evi değiştirmem lazım.Allah güç verir inşalah

Alıntı kendı mesajınız bakın zamanında verdıgınız sansın sonucları....

İyi akşamlar arkadaşlar.eşimle başım büyük belada.teyzeme tehdit hakaret kızına küfürden cezaevinde 2018 şubattan beri.bu süre içerisinde sadece 4 ay dışarda kaldı.ama içerden doğru beni denetliyor.3 aydır neden en kirasını vermedin?çocuğu hastaneye hangi kartınla götürdün?bana bi faydan yok kafelerde mi oturuyorsun?geziyor musun??tarzında hep.snapchatten neden erkek ismi çıkıyor??vesaire..artık bunaldım.bir de eşim diyorum ama biz 2017 Ekim’de anlaşmalı boşanmıştık kardeşi yüzünden.sonra o başka bi kızla görüştürecekti ablası.ben bu duyguyla yanına gittim ve tekrar birlikte olduk.şu anda da 2.ye hamileyim.ne yapıcam??????bu adam bir iyi bir kötü???beni de deli etti artık
Kendimden nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X