Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç birimiz yaşamayalım bunları,hayatın ne getireceğini bilemeyiz elbette.
Biz aklı başında olan kadınlar ne yapacağımızı biliyoruz,okkalı tekmeyi basıp by by deriz.
Kadınsak gururumuz varsa yapılacak şey belli zaten.

Sizin algılarınız bozulmuş yaşananlardan.Caresizlik ve yaşadığınız acıdan yanlış düşünüyorsunuz.Bakın eşiniz aldattı ve siz yakaladınız, eşiniz bu kadınla illiskisini hemen kesip sizin için çabalasa hadi bir nebze,ama adam hala eve donmezsen kadını eve alırım diyor ve hala alıyor eve.Bu nasıl bir pişkinlik utanmazlik, ahlaksızlıktır?Birde eve dönersem kadına kapıyı birlikte açıcaz diyorsunuz akıllara zarar.Bu kadar düşürecekmisiniz kendinizi gerçekten.Kadını doveceksiniz ,adamı hiç bişey olmamış gibi bagriniza basacaksınız.O kadın o eve zorla mı giriyor,kocanız açıyor evin kapısını.Sizin yatağınıza o sokuyor kadını.Yapmayin Allah aşkına.Bu adam size zerre saygı duymuyor,kaybetmekten korkmuyor... Sizde bu davranışlarınızla saygıyı pek haketmiyorsunuz.Bunlari size kendinize gelin diye yazıyorum canınızı acıtmak için değil.

Kendisi beni bu hale getirdi .kadın ona kadınlık yapıyormuş .tanga almış ona.ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimden nefret ediyorum.

O zaman neden ağlıyor ki gidelim diye
Timsahlar avını yerken ağız kısmını çokça açtıklarında gözlerinden bir sıvı salgılar… ... Onun için doğal bir hareket olmasına rağmen sanki ağlıyormuş gibi bir görünüm kazanır. İşte burdan yola çıkarak üzgün olmadığı halde üzülüyormuş gibi yapan insanlar için bu deyim kullanılmaya başlanmış… bunu unutmayın

Kendisi beni bu hale getirdi .kadın ona kadınlık yapıyormuş .tanga almış ona.ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimden nefret ediyorum.
Sizin yarışınız bence diğer kadınla sadece..Kocaniza bayıldıgınızdan değil.Cunku hedefte sadece diğer kadın var yazdıklarınıza bakarsak.Kadınla rekabete girmiş görünüyorsunuz ama eşinizin asıl rezil olduğunun farkında değilsiniz.. Lütfen size bu kadar saygısız ve aşağılık davranan bu adamı çıkarın atın hayatınızdan..

mesela ben dedim
he param yoktu, işim vardı ama tek başıma ev geçindirecek oğluma kendime bakacak maddi imkanım yoktu çok zorlandım ama yaptım. şimdi her şey geçti, çok güzel de bir hayatım var. o yüzden aklım almıyo böyle hem mesleği olup hem ailesi destek olan kadınların bu eziyeti çekmelerini...

Biz kadınız biz sadığız
Devmali kontrol altinda tutmaya ugrasacakain ekndi ekndini yiyecekain napiyor kimle yaninda kim var falan boyle bj evlilik aana ne getirir ya huzur mu mutluluk mu aşk mi sevgi saygi her sey bitmia bence sen saglikli dusunemiyorsun once kendin bi psikolojik yardim al gordugum msjlara inanamiyorum ya

Ya akıl var mantık var, velev ki barıştınız bu yaşananlar nasıl unutulacak? Aldatıldığını ispatla al tazminatını, bak keyfine. Kocan beş para etmez adamın teki, onunla hayatını ziyan edeceğine doğru düzgün biriyle güzel bir hayat yaşa.Gençsin karşına bir sürü kişi çıkacak.

Helal olsun sana örnek olacak kadınsın,keşke bu durumda olan kadınlarımızda senin başarabildeklerini yapabilseler.

2 çocukla yalnız kalıcam bu dünyada bir o.. yüzünden .

Ya neden agladi o zaman diyosunuz cok garip gwrcekten size gidelim burdan diye agliyor siz gittikten aonra elin karisini aliyo evine kadin zorla mi giriyo kocaniz iatiyo onu yaninda tanga almis diyosunuz bi de kafayi yemissiniz siz ve hala bu adama dokmek istiyosunuz gercekten hayretler icindeyim adam pisligin icine baliklama atlamis ve siz de israrla bu pislik batakligina boynunuza kadar gomulmek istiyorsunuz yaomayin etmeyin ergen degilsiniz koskoca kadin bi de annesiniz gozunuzu seviyim aklinizi basiniza devşirin boyle sacmalik gormedim ömrümde bi insanlara beddua ediyosunuz o kadar laf bi kulaktan giriyi oburunden cikiyo eminim yazan arkadaslar cildiriyodur yorumlariniza hayat bu degil yorumlarinizi baz alsam siz esinizden beter hastasiniz derim ama yasadiklarinizdan saglikli dusunememenize bagliyorum yorumlarinizi

saçmalık dmeyin lütfen ben bir can havliyle açtım bu başlığı.sürekli boğzaımda bir yumru.gözümde yaş.güçlendim sanıyorum 5 dk sürmüyor.yine bitik duruma geçiyorum . bir de videolar yapıyor çocuklar ve bizle olduğumuz 14 şubatta gnderiyor seni ve çocukları çok seviyorum diye bana neden bunu yapıyor .günlük hayatıma devam edemiyorum.söylenenleri duymuyr yanlış anlıyorum.işimi yapamıyorum.çocuğuma bağırıyorum.o kadar ki nefret doluyum intikam doluyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…