Konu sahibi gibi kadınlar olduğu sürece, bu erkeklerin de nesli tükenmeyecek malesef. Adamım diye dolasacaklar etrafta.Bizim kocalar görmesin valla, kötü örnek. İşe yaramaz herifin teki ne kadar da kıymetli.
Erkek delisi olmak böyle bi şey herhalde.
Oh ne güzel valla. Kadın namussuz ama sizin eski kocanız pürü pak. Adam yalnız değil ki gayet keyfi yerinde. Hem sevgilisi var hem de yaptığı her şeyi yutan gel dediği anda gelecek eski karısı.Eski kocanızın ahlaksız olduğunu kabul etmemek için bütün bahanelere sığınmışsınız. Madem kararınızı verdiniz barışın dönün evinize. Görün bakalım başınıza daha neler gelecek. Belki o zaman akıllanırsınız.Ben de bir o. İçin bunu yapmak istemiyorum. Ayrılmak istemiyorum.sonuçta şu an evde değilim adam yalnız kaç aydır
Siz de yalnizsiniz kaç aydır doğru mu? Daha önce de söyledim ya hiç ayrilmayacaktiniz tekrar evlenecektiniz ya da bunu yapan adama arkanıza dönecektiniz. Sizin şuan nerede durdugunuzu kavrayamadim açıkçası.Ben de bir o. İçin bunu yapmak istemiyorum. Ayrılmak istemiyorum.sonuçta şu an evde değilim adam yalnız kaç aydır
Aldatmak karakter meselesii erkegi kadini ve ya baska bahanesi yok karaktrrsizse aldatirBana arkadaşlarım çok önceden adamı bu kadar boş bırakma başkasıyla olur demişt zaten ama ben güvendim Sanırım olmaz böyle şeyler dedim ama oluyormuş
Ben buraya bu duruma nasıl katlancam diye sormuşum siz zekadan bahsediyorsunuz.gururdan bahsediyorsunuz.ülkenin çoğunluğu gurursuz kadın o zaman
Catur cutur boynuzlayan kocasina caresiz kadınlar katlanir mesela ailesi kocana git bizden sana fayda yok diyen mesela okumasi yazması olmayan isi gücu olmayan kadin katlanir ama sizinki baska bir durum siz geniş siniz migdeniz geniş esiniz o kadinla ters ilişki yaşamış siz benle yapmadigi seyleri onla yapiyor die kıskanmış ve o kadina sanki kocaniz melek o kandirmis gibi habire o..bu demissiniz siz oturun önce özelestirinizi yapin ve evet butun bunlar arkanizda olan ailenizi suclamaniz falan zeka ve vefa eksikliginizden kaynaklaniyor IQ seviyeniz -0 altinda...Öldürürdü dönmeyi bırakın.kadın olmak ne kadar zor misilleme yapsan yapamıyorsun .ayrıl git öyle kolay değil Bakmakla yükümlü olduğun çocukların var.çok zor
Ben de bir o. İçin bunu yapmak istemiyorum. Ayrılmak istemiyorum.sonuçta şu an evde değilim adam yalnız kaç aydır
Öldürürdü dönmeyi bırakın.kadın olmak ne kadar zor misilleme yapsan yapamıyorsun .ayrıl git öyle kolay değil Bakmakla yükümlü olduğun çocukların var.çok zor
Öldürürdü dönmeyi bırakın.kadın olmak ne kadar zor misilleme yapsan yapamıyorsun .ayrıl git öyle kolay değil Bakmakla yükümlü olduğun çocukların var.çok zor
Sana mustehak zaten öyle olmasa adam aleni bir şekilde seni aldatmaz iğrençBen de bir o. İçin bunu yapmak istemiyorum. Ayrılmak istemiyorum.sonuçta şu an evde değilim adam yalnız kaç aydır
Ya bırak affet ne yaparsa yapsın müstahak sana kardeşim. Kaç aydır evde yalnız diye eve kadın alabilir he şaka gibisiniz . Bu kafada olan insana böyle bi koca yakışırmış zatenBen de bir o. İçin bunu yapmak istemiyorum. Ayrılmak istemiyorum.sonuçta şu an evde değilim adam yalnız kaç aydır
Ailemle görüşmelerini geçtim benim yanımda onlara küfür etmesin.ailemi şu yönden hatalı buluyorum kreş Veya kredi gibi küçük meseleden çocuğumu alıp gitmişti 1 hafta çok aradım bunun üzerine tayin şu bu beni gaza getirmixeklerdi olaylar böyle değildiSiz bu şekilde, erkeklerin yaptıklarını normalleştiremezsiniz. Ahlaki değerler kadınlar için neyse erkekler için de odur.
Kaldı ki sizin durumunuz bir çok kadına göre çok çok iyiymiş. Aile desteği bulamayan, geçim kaynağı olmayan kadınlar için zor hayat. Siz bu imkanlara sahipken boşandığınız adam sırf başka biriyle tanışmasın diye ikinci çocuğu dünyaya getirmişsiniz.
Ailenize dedikleriniz beni aşırı rahatsız etti. Size sahip çıktıkları için şimdi hatalı mı oldular? Haklarında böyle düşündüğünüz ailenizle eski eşinizin görüşüp görüşmemesini neden umursuyorsunuz o zaman?
Dönün istediğiniz hayatı yaşayın diyeceğim de çocuklarınıza üzülüyorum.
Boşanınca da erkek olur sorun erkek değil ki Sorun benim güçlü bir duruş sergileyemem hayatımdan insan çıkaramamamErkek delisi olmak böyle bi şey herhalde.
İşte bunlar buraya geldikten sonra oldu böyle bir adam değildi hatta eltimle konuşuyoruz.benim rahatım orda çok iyimiş meğer dedim çok değişti dedim.o da en ufak sorununda bana gelecektin sana kaç kez dedim sana gaz veren insanlarla konuşma dedim dedidövüyor, eve kadın getiriyor, ailenize küfür yüzünden içeri giriyor.
çok afedersiniz ama sonra akşam haberlerinde üzülerek izliyoruz
Kendime ben bile deli oluyorum haklı söze ne denirKonu sahibi ne kadarda sınır bozucu yazdıklarını okudukça delirdim . Tam erkeklerin istediği kadın tipi
Hakikaten aylarca yalnız kalıp aldatmayan bir koca var mıdır ya da sadece ben eşimi tanıdığım bildiğim için mi böyle sanıyorumYa bırak affet ne yaparsa yapsın müstahak sana kardeşim. Kaç aydır evde yalnız diye eve kadın alabilir he şaka gibisiniz . Bu kafada olan insana böyle bi koca yakışırmış zaten
Hayatınızda çıkaracağınız kişi koca kişisi,bunuda yapamıyorsanız artık pes yani size.Boşanınca da erkek olur sorun erkek değil ki Sorun benim güçlü bir duruş sergileyemem hayatımdan insan çıkaramamam
Babam işi gereği iki yıl yalnız kaldı, annemi aldatmadı. Ahlaksız ve s..siz biri olsaydı aldatırdı. Babam gibi olan çok erkek var. İçini rahatlatmak için saçma sapan genellemeler yapmaHakikaten aylarca yalnız kalıp aldatmayan bir koca var mıdır ya da sadece ben eşimi tanıdığım bildiğim için mi böyle sanıyorum
Babam işi gereği iki yıl yalnız kaldı, annemi aldatkarwmadı. Ahlaksız ve s..siz biri olsaydı aldatırdı. Babam gibi olan çok erkek var. İçini rahatlatmak için saçma sapan genellemeler yapma
Hiiçç büyük konuşmayın ayrıca şöyle bir şey var ben kendisiyle evlense de ne yapsa da iletişime geçmicem ve her yerden de engelledim ben bu duruma nasıl katlanıcam diye açmıştım konuyu affedeyim diye değil!Size değil, çocuklarınıza yazık. Gurursuz bir kadınsınız. Yazıp yazıp siliyorum. Neyse.. Ne haliniz varsa görmeniz dileğiyle..