Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmışlar resmen, ama kocam deyip duruyor. İmam nikahı varmış, bilmiyor ki adliyeye girene kadar o da puf olup uçuyor zaten.
Ay kusucam ya bu gurursuzlugun kacinci seviyesi kadinla sevgilisi ters ilişki yasiyor kadin bunu kiskaniyor igggreennccc kendince teşhis de koymus neaymiss Stockholm sendromu yersen :silah:

Boşanmışlar resmen, ama kocam deyip duruyor. İmam nikahı varmış, bilmiyor ki adliyeye girene kadar o da puf olup uçuyor zaten.
KızlR istesem şu an tekrar nikahlanırım .sorun adamın kafasındaki aileme olan takıntılarını gidermek.nikah şimdi yaparım gel gidelim diyim şimdi yapar onla ilgili bir problem yok.adam geçen yazdan beri yalvarıyor gel evine otur diye .en son 3 ay ara verdim hiç gitmedim bir sebepten.o da eve o.. almış gelmezsen. Olacağı bu diyor yaza kadar bekle dedin bana ben de böyle bekliyorum diyor yani gönlünüz olacaksa sevgilim diyim tamam ne kadar takılmışsınız kocam dememe.ayrıldıktan beri öyle devam ettik imza filan boş bu önemli olan sonraki yaşantı ayrılmadık yani biz hiç

Sana ya gel yada diger kadinla yatmaya devam ederim diyen esin icinmi soruyorsun BOSAN .
Ayrıca aynı konumda kendinizi düşünün. Siz eve adam atacaksınız, onunla yatıp kalkacaksınız. Eşinize de eğer gelirim diyorsan, adamı bırakırım diyeceksiniz. Eşiniz de arada eve girdiğinde, plastik çatal bıçak, kirli don bulacak yerlerde. Döner miydi sizce?
Öldürürdü dönmeyi bırakın.kadın olmak ne kadar zor misilleme yapsan yapamıyorsun .ayrıl git öyle kolay değil Bakmakla yükümlü olduğun çocukların var.çok zor

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
tabi ki boşanmanız gerekir daha ne yapmasını bekliyorsunuz?

Sizin çocuğunuz olmak istemezdim neden biliyor musunuz; kızınız olsam ileride eşim babam gibi biri çıksa annem bana der ki bende zamanında neler yaşadım ama babanı kötü kadınlara bırakmadım sende git kocana sahip çık der. Erkek olsam ya babam gibi olurdum yada tam tersi olup anne-babamin bu rezil yaşantısından tiksinir ileride eşim duyup rezil olmamak için yanlarına bile ugramazdim
Kızlar rezil yaşantı derken kendisiyle olduğumuzda asla böyle bir şey yok.yani bu 8 senede yaşadıklarımızdan kaynaklanan adamı uzun süreler boş bırakammın bir sonucu .yani bu çiçeği neden aldın eve bu villalara göre bizim ev küçük dediğimde bana göre villa bu ev diyen ev aile hayatı olsun isteyen ama kafasında bazı takıntılarından bunu gerçekleştiremeyen biri

2017 boşandık ama hiç ayrılmadık 2019 doğumlu çocuğum var hatta
O çocuğu da eşiniz başka bir kadınla görüşmesin diye yaptınız değil mi? Sizden DNA testi de istemişti bu çocuğunuz için.

Hala ailenizi suçlayıp, eşim böyle değildi, şehir değiştirince bizim yüzümüzden böyle oldu diyorsunuz.

Kadına o.diyorsunuz ama size gel derken aynı anda eve başka kadın alan, ilişki şekline kadar size detay veren adam için söyleyenecek çook fazla şey var ama o erkek değil mi? :kusmuk:

Burada boşa vakit kaybediyorsunuz gidin madem, gönderin kadını, kocasız kalmaktan ödünüz kopuyor ya, bir daha evden dışarı adımınızi da atmayın ki ardınizdan başka bir kadın getirmesin eve.

Allah ailenize sabır versin, çocuklarınızı da anne babasının iğrenç ilişkisinden, onların hastalıklı kişiliklerinden korusun.

Son düzenleme:
KızlR istesem şu an tekrar nikahlanırım .sorun adamın kafasındaki aileme olan takıntılarını gidermek.nikah şimdi yaparım gel gidelim diyim şimdi yapar onla ilgili bir problem yok.adam geçen yazdan beri yalvarıyor gel evine otur diye .en son 3 ay ara verdim hiç gitmedim bir sebepten.o da eve o.. almış gelmezsen. Olacağı bu diyor yaza kadar bekle dedin bana ben de böyle bekliyorum diyor yani gönlünüz olacaksa sevgilim diyim tamam ne kadar takılmışsınız kocam dememe.ayrıldıktan beri öyle devam ettik imza filan boş bu önemli olan sonraki yaşantı ayrılmadık yani biz hiç
Hangi ailene karşı iyi olsun istiyorsun, hani şu sahip çıktılar sana diye suçladığın ailen mi? Ya bi git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X