- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Adi şe.refsz sen de hala ona agliyosun ya sanada yaziklar olsun sende kafa yok kizim bi de bunu soyluyosun hala burayaAmin çok teşekkür ederim.kendisi gel diyor .ben ona 3 ay önce dedim yazın bir yerlere gideriz bir tatil yaparız biraz sorunlarımızı çözüp eve gelirim dedim o arada bulmuş swarm diye bir site ekliydi zaten sürekli sanırım ordan buldu.yaza kadar devam edip yazın bana dönme niyetinde
Keşke sizin gibi güçlü olabilsem ama değilim kahretsin ki değilim şu an acıyı hücrelerimde hissediyorumAdi şe.refsz sen de hala ona agliyosun ya sanada yaziklar olsun sende kafa yok kizim bi de bunu soyluyosun hala buraya
Sen var ya yalniz kalmaktansa yok olmayi tercih ediyosun senin bu yaptigin baska bisey degil nokta.Keşke sizin gibi güçlü olabilsem ama değilim kahretsin ki değilim şu an acıyı hücrelerimde hissediyorum
Tabiki de o kadına haddini bildirip gidin evinizde oturun. Sonuçta koca bulmuşsunuz bırakmayın derim.Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Ahah, çok masumsunuz. Evlenir mi dedim ben? İnsanlar evlenmeden de aynı evde evli gibi yaşayabiliyor.Onla evlenmez herhalde tek gecelik bir kadınla evlenmez beni bu kadar denetleyen ben gibi bir insana bunu yapan bir o...yla evlenmez .ayrıca ona gayet iyi.çünkü işini görüyor
Evet şu an öyleler kesin işinden izni de şöyle alıyordur:eşim çocuklarımı getirecek biraz onlarla vakit geçireyim diyordur.iş yeri nasıl her hafta izin veriyor ben onu anlamadımAhah, çok masumsunuz. Evlenir mi dedim ben? İnsanlar evlenmeden de aynı evde evli gibi yaşayabiliyor.
Belki bir işi bile yoktur. Nerden biliyorsunuz? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Evet şu an öyleler kesin işinden izni de şöyle alıyordur:eşim çocuklarımı getirecek biraz onlarla vakit geçireyim diyordur.iş yeri nasıl her hafta izin veriyor ben onu anlamadım
Belki bir işi bile yoktur. Nerden biliyorsunuz? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Şimdi sizin resmi nikahınız var mı yok mu?Kesin olarak biliyorum var
Şu an yok dini nikah vardıŞimdi sizin resmi nikahınız var mı yok mu?
Eee noldu, evlenmiyor mu tekrar sizle?Şu an yok dini nikah vardı
Evet böyle bir problemim olduğunun farkındayım.bu olanlardan cezaevi vs nikah kıymamıştık tekrar.en son yine nikah kıyalım yok diyorsun diyor
Hayır öyle değil ben ailemi kabullensin istiyorum yani başbaşa olsak da onlar için kötü konuşmasın.ama bunu yapmıyor onlar evliliğimde olmucak diyor.şu an gitsem tamam desem evlenir tekrarEee noldu, evlenmiyor mu tekrar sizle?
Çok yazık ediyorum hem de etrafımda İnsan bırakmadı yalnız kaldım bir anlık hatamın bedelini çok ağır ödedim tayin alarak .yani fitili ben ateşledimEee bu adam sizin esiniz bile degil ki, cocuklarinizin babasi olmasi harici hicbir baginiz yok, gercekten disaridan objektif olarak yasadiklariniza baksaniz caniniza yazik ettiginizi anlarsiniz.
Adamın kumaşı buymuş, bişey ateşlediğin yok. Senden gizli yaptığı şeyleri ufak bir hatanda açık etmiş, rahat rahat takılıyor şimdi.Çok yazık ediyorum hem de etrafımda İnsan bırakmadı yalnız kaldım bir anlık hatamın bedelini çok ağır ödedim tayin alarak .yani fitili ben ateşledim
Neden böyle kadınlar tatlı geliyorAdamın kumaşı buymuş, bişey ateşlediğin yok. Senden gizli yaptığı şeyleri ufak bir hatanda açık etmiş, rahat rahat takılıyor şimdi.
Böyle kadınlar tatlı gelmiyor, sen sana bunun yapılmasına izin veriyorsun. Ne yapsa gitmiyorsun, boşandın da noldu hala ağzına bakıyorsun.Neden böyle kadınlar tatlı geliyor