Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adi şe.refsz sen de hala ona agliyosun ya sanada yaziklar olsun sende kafa yok kizim bi de bunu soyluyosun hala buraya

Evet böyle bir problemim olduğunun farkındayım.bu olanlardan cezaevi vs nikah kıymamıştık tekrar.en son yine nikah kıyalım yok diyorsun diyor

Tabiki de o kadına haddini bildirip gidin evinizde oturun. Sonuçta koca bulmuşsunuz bırakmayın derim.
Çok sinirlendim kusura bakmayın ama sizin evinize o adam kadın alıyor ve siz hala bu karatersizleri muhattap alıp konuşuyorsunuz. Adam bir de hapis yatmış yetmemiş sizi dövmüş. Ne yapmalıyım diye sormayın yapmanız gereken belli acilen başoyun bu pis adamı.

Onla evlenmez herhalde tek gecelik bir kadınla evlenmez beni bu kadar denetleyen ben gibi bir insana bunu yapan bir o...yla evlenmez .ayrıca ona gayet iyi.çünkü işini görüyor
Ahah, çok masumsunuz. Evlenir mi dedim ben? İnsanlar evlenmeden de aynı evde evli gibi yaşayabiliyor.

Ahah, çok masumsunuz. Evlenir mi dedim ben? İnsanlar evlenmeden de aynı evde evli gibi yaşayabiliyor.
Evet şu an öyleler kesin işinden izni de şöyle alıyordur:eşim çocuklarımı getirecek biraz onlarla vakit geçireyim diyordur.iş yeri nasıl her hafta izin veriyor ben onu anlamadım

Evet şu an öyleler kesin işinden izni de şöyle alıyordur:eşim çocuklarımı getirecek biraz onlarla vakit geçireyim diyordur.iş yeri nasıl her hafta izin veriyor ben onu anlamadım
Belki bir işi bile yoktur. Nerden biliyorsunuz? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

Evet böyle bir problemim olduğunun farkındayım.bu olanlardan cezaevi vs nikah kıymamıştık tekrar.en son yine nikah kıyalım yok diyorsun diyor

Eee bu adam sizin esiniz bile degil ki, cocuklarinizin babasi olmasi harici hicbir baginiz yok, gercekten disaridan objektif olarak yasadiklariniza baksaniz caniniza yazik ettiginizi anlarsiniz.

Eee bu adam sizin esiniz bile degil ki, cocuklarinizin babasi olmasi harici hicbir baginiz yok, gercekten disaridan objektif olarak yasadiklariniza baksaniz caniniza yazik ettiginizi anlarsiniz.
Çok yazık ediyorum hem de etrafımda İnsan bırakmadı yalnız kaldım bir anlık hatamın bedelini çok ağır ödedim tayin alarak .yani fitili ben ateşledim

Çok yazık ediyorum hem de etrafımda İnsan bırakmadı yalnız kaldım bir anlık hatamın bedelini çok ağır ödedim tayin alarak .yani fitili ben ateşledim
Adamın kumaşı buymuş, bişey ateşlediğin yok. Senden gizli yaptığı şeyleri ufak bir hatanda açık etmiş, rahat rahat takılıyor şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…