- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Şimdi bişey diyecemde ayıp olacak sonra.Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bişey diyecemde ayıp olacak sonra.Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler
Söyleyin merak etti. MŞimdi bişey diyecemde ayıp olacak sonra.
Biz kadınlar da birsürü is yapıyoruz yapıyoruz diye Kocaları aldatalım mı ?Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler
Konu değil tabi sizi hizmet için istiyor demişlerdiKonu yemek değil farkındamısınız?
Anlayan anladı zaten...Söyleyin merak etti. M
Herşey olabilir..Konu değil tabi sizi hizmet için istiyor demişlerdi
Alovvvv ne diyorum bak. Bırak çocukları ailene, git sen.Yani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler
Kendisi beni bu hale getirdi .kadın ona kadınlık yapıyormuş .tanga almış ona.ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimden nefret
Ya lütfen aklınızı başınnıza alın. Bunlar ne demk. Aldatması bile affedilebilir ama bu laflar affedilmez. Zaten konu aldatmaktan öte bu seviyesizlik saygısızlık. Gelmezsen kadın getrrım flan... Adam size saygı duymuyo saygı. Çünkü sizin kendinize saygınız yok.Kendisi beni bu hale getirdi .kadın ona kadınlık yapıyormuş .tanga almış ona.ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimden nefret ediyorum.
Ya sana deli gibi aşık iste ne yapsin adam ama yoklugunda yatagin soguk tarafini doldurmak icin bi kadin getiriyo eve amaci tamamen bu onla senin evidne senin esylarinin uzerinde senin yataginda senin aldigin carsaflarda sevismiyo evet kadina yazmissin bi suru kâle alip cevap vermemis sana engellemia kocana demistir muhtemelen o da salla gitsin demistir engellemiatir seni adam o kadar alismis ki her boku yiyip affedilmeye kendini bulunmaz hint kumasi olarak goruyo tabiki aldatacak ve sen eşşek gibi gideceksin onun yanina bunu biliyo kendince hayatini yasiyo senden intikam alirken seni de yaninda tutuyo arasa bu kadarini bulamazdiKonu değil tabi sizi hizmet için istiyor demişlerdi
O... yüzünden değil. Karaktersiz bir kpca yuzunden. O...nun sonu mu gelir, sizin kocanızda bu karaktersizlik olduğu sürece biri gider biri gelir.2 çocukla yalnız kalıcam bu dünyada bir o.. yüzünden .
Ah ahretlik ah, çaban nafile Konu sahibesinin teyzesini tehdit ettiği için 2 yıl kadar cezaevinde kalan, cezaevinden bile konu sahibesinin namusuna kadar dil uzatan birine duyulan aşkı 2 yorumla boşanmaya çevireceğini sanıyorsunBir zahmet alıntı yapınca cevabıda yazın zahmet olacak gerçide.
Anladım ne demek istediğinizi ama ne erkeğe ne kadına bahane değil bunlarYani evde çoğu hizmeti o yapar .çamaşır yıkar asar.tencereleri yıkar.buzdolabı temizler düzenler
Ahretlik inan dediklerimizi uygulamaz bile zaten inanmıyorumda ayrılacağına.Ah ahretlik ah, çaban nafile Konu sahibesinin teyzesini tehdit ettiği için 2 yıl kadar cezaevinde kalan, cezaevinden bile konu sahibesinin namusuna kadar dil uzatan birine duyulan aşkı 2 yorumla boşanmaya çevireceğini sanıyorsun
Kendimi hanımefendinin yerine koyuyorum, eşim teyzemi tehdit etse, ki nasıl tehdit ettiyse artık hapis cezası verilmiş, teyzemin kızına küfürler etse, hadi bunları sineye çektim yuttum diyelim, benim namusuma dil uzatacak, çocuğum için DNA testi isteyecek, ben o adamı boşanmakla kalmaz, iftira attığı dilini koparırım, konu benim namusum yahu bundan ötesi yok, aldatmasını dahi geçiyorum bak, bana erkeklerle birlikte oluyorsun, bu çocuk kimden iması yaptığı anda biterdi.Ahretlik inan dediklerimizi uygulamaz bile zaten inanmıyorumda ayrılacağına.
Körü körüne aşk dedikleri bu olsa gerek herhalde.
Hayatını heba ediyor sadece.
Bence küfürle sadece okadar yatmaz daha fazla seyler var gibi ablaKendimi hanımefendinin yerine koyuyorum, eşim teyzemi tehdit etse, ki nasıl tehdit ettiyse artık hapis cezası verilmiş, teyzemin kızına küfürler etse, hadi bunları sineye çektim yuttum diyelim, benim namusuma dil uzatacak, çocuğum için DNA testi isteyecek, ben o adamı boşanmakla kalmaz, iftira attığı dilini koparırım, konu benim namusum yahu bundan ötesi yok, aldatmasını dahi geçiyorum bak, bana erkeklerle birlikte oluyorsun, bu çocuk kimden iması yaptığı anda biterdi.
Bu körü körüne aşıklığı da geçiyor, hanımefendinin mantığı da mühürlenmiş devre dışı bırakılmış.
Kesinlikle katılıyorum ahretliğim,nasıl bir tehdit ettiyse artık hapis cezası almış.Kendimi hanımefendinin yerine koyuyorum, eşim teyzemi tehdit etse, ki nasıl tehdit ettiyse artık hapis cezası verilmiş, teyzemin kızına küfürler etse, hadi bunları sineye çektim yuttum diyelim, benim namusuma dil uzatacak, çocuğum için DNA testi isteyecek, ben o adamı boşanmakla kalmaz, iftira attığı dilini koparırım, konu benim namusum yahu bundan ötesi yok, aldatmasını dahi geçiyorum bak, bana erkeklerle birlikte oluyorsun, bu çocuk kimden iması yaptığı anda biterdi.
Bu körü körüne aşıklığı da geçiyor, hanımefendinin mantığı da mühürlenmiş devre dışı bırakılmış.
Valla kimsenin günahını almak istemem lakin hanımefendi bir konusunda kendi yazmış teyzesine tehdit, teyze kızına küfürden hapiste diye, hapis kararı kolay kolay çıkmaz, hapisten bile yetiyor demiş, erkeklerle olduğunu ima etmiş, çocuğu için DNA testi de bu sebeple istenmiş anladığım kadarıyla.Bence küfürle sadece okadar yatmaz daha fazla seyler var gibi abla
İnsan ne için yaşar ahretliğim? Namusu, şerefi birilerinin ağzında sakız oluyorsa, ki bu sakız eden eş ise öyle eş olmaz olsun, açık söylüyorum namusuma mezardaki babam laf etse babalıktan reddederim, babam diyorum ötesi yok, babamın yanında eş nedir ki?Kesinlikle katılıyorum ahretliğim,nasıl bir tehdit ettiyse artık hapis cezası almış.
Konu namusa kadar gelmiş,çocuk için dna testi istemiş,o anda bitirecekti herşeyi.
Bu nasıl bir aşk ki gözleri kör olmuş böyle,anlamak mümkün değil.
yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum bence konu sahibinin akıl sağlığı yerinde değil acilen tedavi olması gerekiyo keşke ailesi götürse bi doktoraKendimi hanımefendinin yerine koyuyorum, eşim teyzemi tehdit etse, ki nasıl tehdit ettiyse artık hapis cezası verilmiş, teyzemin kızına küfürler etse, hadi bunları sineye çektim yuttum diyelim, benim namusuma dil uzatacak, çocuğum için DNA testi isteyecek, ben o adamı boşanmakla kalmaz, iftira attığı dilini koparırım, konu benim namusum yahu bundan ötesi yok, aldatmasını dahi geçiyorum bak, bana erkeklerle birlikte oluyorsun, bu çocuk kimden iması yaptığı anda biterdi.
Allah aşkına nasıl memur oldunuz kpss yi nasil geçtiniz? Bu akıl noksanligi başka bir şey değil. Torpille mi oldunuz yani o sorulari sorarken birçok şeyi ölçüyor adamlar bu kafa yapısıyla nasıl oldunuz gerçekten merak ettim. Siz çaresiz biri değilsiniz kapı gibi güvenceniz var.Kendisi beni bu hale getirdi .kadın ona kadınlık yapıyormuş .tanga almış ona.ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum kendimden nefret ediyorum.