Eşim beni aldatıyor olabilir mi?lütfen beni yönlendirin aklımı kaçırmak üzereyim :(

Şimdiden.o durumdayım psikolojim.iyi degil aglamakliyim sürekli ,şimdi de oğluma mama verdim ilk kez ona ağladım bı sürü ((
Senin kendine güvenin , saygın yok ki eşinden bekliyorsun ? Sen böyle sürekli ağlak , kendine güvensiz , soğuk birini ister misin yaninda? Bu ruh halinden kurtulman lazım önce sen kendine değer vermelisin.

Şüphe insanı kemirir.Eve döneceğim dediginizde size gelmeyeceksin hayır mi dendi ya da delil mi buldunuz şüphenize dair..Kendinize gereginden fazla stres yükü bindirmişsiniz gibi geldi bana ..

Eşinizle çok uzun süre ayrı kalmış ve cinsel hayatınızı da çok uzun süre ihmal etmişsiniz
Siz istemiyorsunuz diye karşı tarafı hiç mi yoklamadınız
Evlilik terapistleri uzmanlar vb iletişimin, zorlukları birlikte atlatmanjn ve cinsel hayat konusunda uzlasmanın evlilik için en önemli şeyler olduğunu söylüyor Sizin iliskinizde üçü de uzun zamandır olmamıs AMA bu asla aldatmasını haklı cıkartmaz hem de asla
Bekar düzenine alısmıstır belki

Onun dısında uzun süre yapmamak gec bosalmaya sebep olmaz diye biliyorum ama belki yanlıs biliyorum Afedersiniz ama çok sık birlikte olduysak partnerim artık daha da geç bosalmaya baslıyor mesela Belki mastürbasyonda farklıdır

Huy değiştirmesi, sizi istememesi vb şüpheli bir durum Takipte kalın ama belki de yalnızlığa alışmıştır kötü düsünmemeye calısın

İliskiler konusunda nasilda tecrubelisiniz, maşallah diyorum!

Ben şunu anlamadım tamam annenize gittiniz kaldınız çocuğunuz 6 aylık olmuş ilk 3 ay riskliydi ama şehirlerarası ulaşım haziran ayından beri 3 aydır açık siz neden hala annenizde kaldınız eşiniz evde yalnız bıraktınız ne yedi içti ne yaptı yani aile birliğine aykırı çocuklarınız 6 aydır babasını görmüyor saçma değil mi yani ayrıca her aradığınızda rahatça ulaşabiliyorsanız açıyorsa telefonu kapatmıyorsa rahatsız şekilde konuşmuyorsa geceleri whatsappta ç.içi olmuyorsa sorun yoktur.. hiç sormadan bayramdan sonra toplanıp eşinizle gitmeniz gerekirdi zaten. Yok ereksiyon boşalma falan bu kadar üstüne basarak ayrıntılı anlatmanıza gerek yoktu streste annenizin evinde çocuklarla aynı odada olduğundan olabilir. Hangi şehir bilmiyorum ama bence artık evinize dönün düzeninizi oluşturun ben asla o kadar fazla rahat edemem mesela çocuğumla

Merhaba döndüm eve 6. Günümüz hatanın çoğu b nde zaten kabul ediyorum.uzun süredir ona uzak olan bendim.annemlerin yanına gelmeden öncesinde de soguktum malesef. Ama bu kaybetme korkusunu yaşadım ya yetti bana umarım herşey yoluna girecek.

Ne garip şimdi gözümde o daha yakışıklı ben daha çirkinim .. kaybetme korkusu sen nelere kadirsin ! Bence hep yaşamak.lazim.bu korkuyu yoksa saliveriyorsun işte

Bu 6 günde nasıldınız acaba? Şüpheleriniz devam ediyor mu hala?

Biz kadınlar anne olduktan sonra eş olmayı bırakıyoruz galiba. Aldattı mı aldatmadı mı bilemem.. siz de boşlamışsınız iyice adamı. siz de kendinize çekidüzen verseniz iyi olur. Umarım aldatma gibi şeye kalkışmamıştır

Aslında baş başa vakit geçirip,buzları eritmeniz için iyi olabilir.

Bende olsam ayni seyden cekinirdim. Cocuklar uyuyor sonucta uyanirlarmi diye cekinirdim belki perfermansimi etkilerdi ama genede yapardim istesek. Ama yan odada kardes yada aileden biri uyaniksa bende yapamam seslerimiz gider diye. Ki evliligimizin ilk yillarinda gece dusa girmeye utandigimdan ailelerimizin evinde hic yapmazdik

Ben kardesinizede takildim gece uyumayan gunduz uyuyan birinin size ne katkisi olabilirki
Oylesine yaninizda kalmis olmali ve siz bebekli emziren birisiniz ailenizin yaninda belli bir sure kalmanizi anlayabilirim fakat sure asiri uzamis
Ayni sekilde esinizin kardesi gelmis olsaydi durum cok baska yerlere giderdi
Kardesiniz yaninizdayken sutunuz kesilmiyormu yada esinizden ayri kalinca ?
Ne bileyim bi garip geldiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…