eşim beni 2. kez hayal kırıklıgına ugrattı

eylul7158eylul

B61G58.5 H53 boy1.60
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
2.943
3.717
133
merhaba kızlar ben bır gebeik yaşıyorum ama sağlıksız bır gebelık geçen sene yıne bır sağlıksız gebelık yaşadım o kımyasaldı bu ya kımyasal yada dış gebelik bilemıyorum beta hcg takıp edılıyor.

geçen sene de bu sağlıksız gebeliği yaşarken eşim bana destek olmadı o zamanda degerımın bır çıkıp bır ınmesınden dolayı dış gebelıkten şüpelenilmişti ve ben çok yıprandım hem gebelliğim sağlıksızdı hemde heran dış gebelikse ve tüpüm patlıycak korkusuyla yaşadım. eşim bu zor gunumde bana destek olur sanıyordum kendimi o varken hep güvende hıssederdım ama öyle olmadı yok gibiydı bır kere bıle ne düşünüysun nasılsın üzülme demedı sankı çocuk kararını tek başıma almışım gibi davrandı çok kötü günlerdi sonuç olarak kımyasalmış ve 10 gün kanamayla degerımde düştü.

şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum üzüntümden dogru düzgün ne yemek yıyorum ne uyuyorum sürekli kk da bu konu hakında bişeyler arştırıyorum. görüyor kı çok üzgünüm yıne destek olmuyor bugun aşkım bır sorunun mu var bana karşı çok soguksun dedim yok sorunum dedi bana neden destek olmuyorsun dedim destek oldm ya dedi. bana kredi kartını verip özel hastaneye yolladı ve dün benı hastaneye götürmesi için aradım geldi bunları gastediyo destek derken (( bir kere olsun elimi tutup aşkım ben senın yanındayım üzülme demedi. anladım kı benım eşim ben onun hizmetini yapıp güler yüz gösterdiğim kadar beni sevıyor bugun bunu ıyıce kanıtsadım gerçekten çok üzgünüm endişeliyim artık sağlıklı bır gebelık yaşayamıycak hep böyle olacakmış gibi geliyor. kızlar degerlerden anlayanlar olursa onuda yazıyorum
degerlerim
02.02.2015 : 52 özel hastane
03.02.2015 : 62 devlet hastanesi
05.02.2015 : 113.2 özel hastahane
06.02.2015 : 66.1 devlet hastanesi

Canim degerlerden filan anlamiyorum ama çok üzüldüm gerçekten, allah yardimcin olsun

Onceden böyle degildi sanirim sonradan kesmis ilgiyi alakayi, istemiyor mu acaba ya da hazir mi değil? Bir konus bence esinle, bu kadar hevessizse biraz erteleyin bence bebek işini

Bu kimyasal gebelik korkma adet olursun..
erkekler duygusal değil seni anlayamaz boşver takma düzgün bi dille ifade et ancak öyle biraz anlar

Canım düşüncesiz erkekle yaşamak çok zor bende çok hassas duygusal bir insanım çok ilgi beklerim fakat erkeklerin yüzde sekseni ince ruhlu olmuyor beklentilerimizi azaltıp umursamamaya çalışmalıyız ne kadar az beklenti okadar çok huzur

Canım düşüncesiz erkekle yaşamak çok zor bende çok hassas duygusal bir insanım çok ilgi beklerim fakat erkeklerin yüzde sekseni ince ruhlu olmuyor beklentilerimizi azaltıp umursamamaya çalışmalıyız ne kadar az beklenti okadar çok huzur

kimyasal gibi gözüküyor.. benim de artıyordu ama 2 katı olmuyordu boş gebelikmiş..kürtaj oldum geçen ay, tüp bebekti üstelik. anlıyorum seni.Aynı dış gebelik korkularını ben de yaşadım. Erkekler bizim gibi destek olmuyor, daha doğrusu gibi bizim gibi gösteremiyorlar.Sen kendinle ilgilen bide onu stres yapma şimdi. İnşallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Tatlım seni üzmek istemem ama o değerlerin normal bir gebelikte 2-3 günde bir 2 katına çıkması lazım senin ki çok düşmüş. Doktora gösterdin mi bunu?

Düşmesi iyi değil değerin. Ama farklı 2 merkezde yaptırmışsın o yüzden yapılan testle ilgili karşılaştırma sorunları olabilir. Tekrar kontrole gittiğinde doktorunuz durumunuza tanı koyar büyük ihtimalle. Bu duruma eşiniz de üzüldüğü için belki de böyle saçma tepkiler veriyodur. Ya da hormonal değişimlerden ötürü siz de alınganlık yapıyo olabilirsiniz. Eşinize ilgi beklediğinizi, yardımına ihtiyacınız olduğunu söylerseni belki daha çok destekler sizi.

Sevilmediğini bilmek, hissetmek nasıl bi duygudur bilirim..

Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur..

değerlerin normal deil düşük ve giderek düşmüş zaten ilk gebelikte bu sorunu yaşayanların çoğu 2. gebelikte de yaşıyor sanırım çevremde örnekleri oldu.
eşin belkide haızr değildir baba olmaya bence bu konuyu onunla konuşman lazım ciddi bir konu çünkü tek arafın istemesi ile olmaz

evet kızlar dediğiniz gibi galiba istemıyor bebek benım hevesim istedimden dolayı tamam dedi belki de bilemıyorum. başlarda ıstemıyordu ama o zaman hamıleleık zorlu bır süreç bazı rahatsızlıklarım var daha da zorlanırım dıye ıstemıyordur dıye düşünüyordum. ben onu çok düşünceli biri olarak düşünürken benim üzüntüme kayıtsız kaldı.

geçmiş olsun canım yazını okurken kendim yazmışım gibi hissettim bende dış gebelik yaşıyorum sürekli kanamam var ağrılarım var bekliyorum doktor vücut atabilir dedi aynı şekilde bende eşimden hiç destek görmedim hatta abartıyorsun yüzün niye asık çok kötümsersin demeye başladı parçaları düşürdüğüm gün acil dönüşü beni evde bırakıp arkadaşlarıyla kahveye gitti saat gece on ikide geldi ya ve üç haftadır bu sıkıntıyı yaşıyorum adam eve gelmez oldu bir yemek yemeye ve uyumaya geliyor gece yarısı eve gelmeye başladı senin dediğin gibi güler yüz gösterdiğin kadar degerin var bide kız kardeşime şikayet ediyor eve gidince asık suratla karşılıyo diye üstelik geçen hafta ailesi yüzünden tartışırken beni hastanelik etti kafa tranvası geçirdim kafama vurduğu darbeyle şuan tek düşündüğüm sağlığım böyleleri baba olmayı hakketmiyor bence ki o bebek çok istiyordu sürekli ben istemiyordum başlarda

Ailevi,maddi vb.sikintilar var mıydı,belki ondandır ya da işte canı sıkılıyordur. Boyle davranması cok yanlış. Yası kaç baba olmaya hazır dgl sanırım.

ınsan boyle zamanda destek beklıyor ılgı beklıyor zaten çok uzucu bır durum kımyasalda dış gebelıkte olsa bebegını kaybedıyosun kolay mı bu pisikolojı dış gebelık daha bır zor hern tupum patlayabılır korkusu oluyor eslerimize cok iş düşüyor ama gerektıklerınde yoklar yanımızda senı çok ıyı anlıyorum canım sen acılden gelmişsin dışarı çıkıp arkadaşlarınla gezmek ne demek
normalden daha hassas oldugumuz bır dönem daha çok destege ıhtıyac varken yoklar

Ailevi,maddi vb.sikintilar var mıydı,belki ondandır ya da işte canı sıkılıyordur. Boyle davranması cok yanlış. Yası kaç baba olmaya hazır dgl sanırım.
38 yaşınd canım korkuyorum benı endişelendırıyor dıyo sen gebe kalınca cok zorlanırsın dıyo sana kıyamam dıyo o zor gunumdede manevi olarak destek olmadı geçti gitti ama kırdı benı

hepsimi böyle acaba sadece bizimkiler mi böyle bilemiyorum

benimkide aynı şeyi yapıyor araba bakıyo internetten geçen ay kimyasal gebelik bu ay dış gebelik yaşadım ilkinde üzülme tekara deneriz demişti bunda eve gelmiyo gelse geç geliyo ben uyuduktan sonra yatağa geliyor üç haftadır beraber uyumuyoruz nerdeyse yanımda uyumuycak geç saatlere kadar bilgisayardan araba bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…