Eşim benden habersiz kredi çekmiş

çalıştı ödedi paşa paşa...bi daha böyle bişey yaşarsam terketmekle tehdit ettim.Akıllandı da yapmadı bi daha...Allah kolaylık versin.Yalancı insanla geçim çok zor((

bi önceki mesajımda yazdım zaten. bende tekrarı olursa affetmem bu iş biter dedim zaten defalarca hemde. inş. benimkide akıllanır bir daha yapmaz.

ay cok kotu bırsey..
dağlara taslara allah korusun..
borclarınızı mevcut gelırle odemekten baska hıcbır carenız yok..

ben bırseyı cok merak ettım..
15 bın at yarısına gıtmıs oylemı.....
ya cok kotu hastalık bence bu..
paranın kontrolunu sakın elınden bırakma cnm sakın

inş tatlım. Allah ödeme kolaylığı vrsin inş size de tüm borçlulara da ( kendim dahil )

Bir abla tavsiyesi...

Eşine annelik yapma. Nasıl ödeyeceğini senin düşünmene gerek yok. Kumar borcunu kredi çeken adamın hayatını kolaylaştırman ona sadece cesaret verir.

Ne yaparsa yapsın. Ailesinden bulsun, ikinci bir işte çalışsın..

Çözsün bir şekilde.. Gerçeklerle yüzleşsin, hayatı ergen kafasıyla yaşayamayacağını anlasın, evli bir adam bir baba adayı olduğunu anlasın.

Parayı senle yememiş ki..

İlgilenme sorma bile..

Aksi durumda bugünü sonun başlangıcı olarak olarak hatırlayacak ve çok pişman olacaksın..

bende aynen böyle yapmak istiyorum hem de çok istiyorum ama korkuyorum. ödeyemediğinde yine aynı hataları yapar diye korkuyorum. gerçi kartları bende üstünde kredi olduğu için kredi de çekemez ama ya başkasından alır veya ne bileyim işte başka bi yol bulur sonuç daha kötü olur diye tedirginim açıkçası

oh çok iyi yapmışsın.kararlı ol hatta bu ay gerçekten de hiçbirşey ödeme.eşin mecbur birinden isteyecek.belki anne babasından ister.tabi başka bir yol bulmaya çalışmaz inşallah.artık o konuda dikkat edersin.gerçekten bu olaya çok sinirlendim ya,ailecek çözsünler sorunlarını boşver sen yıpratma kendini

bu ay gerçekten ödemeyi düşünmüyorum bakalım nasıl bir çözüm bulacak. kartları bende kredi de çekemiyor ki cesaret edemez bir daha böyle birşeye umarım. elden başkasından para istemek pek adeti değildir isteyemez yani anne babasından başka. çekerken nasıl ödeyeceğine dair bir çözüm düşünmüştür herhalde şimdi uygulasın çözümlerini de görelim bakalım. hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim kızlar buraya yazmak rahatlattı beni gerçekten. ve asıl önemlisi kendi üstüme kredi çekmek gibi bir hata yapmaktan vazgeçtim.

kızlar çok kötüyüm ya 3 gün önce eşimin ceplerini karıştırdım evet kabul ediyorum yaptığım hoş bişey değil ama ona hala güvenmediğim için kontrol etmek istedim. 150 tl vardı cebinde bide kredi kartı. kredi kartını ben vermiştim borcunu ödesin diye çünkü gerçekten benim vaktim yoktu. akşamsı hemen alacaktım unutmuşum o da vermemiş.bu arada geçen ay dayanamadım daha kötü şeyler olmasın diye ödedim borçların taksitlerini. neyse bir hafta onda kalmıştır o kart. neyse o parayı kredi kartına yatırcam dedi tip kutusundan aldım dedi kendisi otelde çalışıyor. sonra şüphelendim internet hesabını açtım 15 günden bu yana 20 30 10 5 hep karttan havale yapılmış nereye olduğu gözükmüyor. biraz üstüne gidince itiraf etti. yine oynuyomuş yani. o oynadıklarının borcunu yatıracakmış karta o parayla. bu sefer hiç bağırmadım sadece sustum konuşmuyorum gerekli olmadıkça 2 yabancı gibiyiz evde. bugünde kavga ettik telefonda. çünkü ne özür diliyo ne kendini affettirmek için çaba sarf ediyo çok rahat yani. sanki bunlar yaşanmamış gibi. savunması da şu psikolojim bozuk senden özür dileyecek yüzüm yok. ben borçları ödemek için oynuyorum herşey geçecek bana yardımcı ol falan filan. birazda kendisi hastalık hastasıdır. en ufak bişeyde doktora falan gider. bende sonunda annene git bi kaç gün orda kal ikimizde kafamızı dinleyelim dedim annesi aynı şehirde bu arada. belki uzaklık iyi gelir dedim o da sen bilirsin dedi. ikimizde 3 te geldik işe 11 de çıkıcaz. vardiyalı çalışıyoruz. bu akşam gelmicek yani. yanlış mı yaptım kızlar ne olur akıl verin. onu seviyorum yuvamı dağıtmak istemiyorum. yine sözler verdi telefonda oynamıcam bu sefer doğru söylüyorum falan filan. bundan sonra nasıl bir yol izlicem inanın bilmiyorum. bu arada sizleri dinleyip kendi üstüme kredi çekmediğim için gerçekten seviniyorum. tekrar teşekkürler

kumar işte böyle bir hastalık. kaybettikçe oynar. oynadıkça batar.

düzeleceğini hiç zannetmiyorum.

sana onca söz vermiş yine tekrar etmiş. Allah yardımcın olsun.

bence sorun borçlar değil eşinin tutkusu o sorununu bitirmediği sürece ne kadar o borç kapansada yenisi gelir
sen kapatırsın birşekilde o tekrar gider oynar senin şu anda bence yapman gereken onun bütün elindeki kredileri almak olur ona hiç bir şekilde vermemen lazım at yarışı yine oynarsa en azından maaşından oynar ama kredi kartı bankalar bir gün geçtimi faizi bindiriyorlar gözünün yaşına bakmadan şu anda yapabileceğin anca bu olur

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bir erkek söz verdiği halde halen kumar oynamaya devam ediyosa bilin ki kumarın esiri olmuştur.. siz borçlarını ödedikçe yenileri gelecektir kaybettikçe daha da hırsla oynayacaktır. size her gün söz verecek ama sözünde durmayacak bu böyle devam edecek taa kiii sizin sabrınız güveniniz tamamen bitip tükenene kadar inan o zaman ne sevgi ne aşk kalıyor çünki bir bakıyosunuz ki sizi de kendi bataklığına çekmiş ve sizde o bataklıktan çıkmak için çabalıyosunuz...
Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz....

Kazanmaya calıstıkca daha cok batacak. Sizi de beraberinde götürmesine izin vermeyin.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim herkese. biraz zaman ver dedim bana bu zaman içinde gözlemlicem bakalım onu. gözüm hep üstünde olacak zaten tekrar oynarsa bir şekilde yakalarım onu. zaten şu bir ay içinde annesinin eline toplu para geçicek galiba daha kesin değil ama o parayla kredi kartlarını tamamen kapatıp iptal ettircem. kredileri de bir şekilde taksitle ödesin artık. Allah sonumuzu hayır etsin inş.

Merhaba bu konunun sonunu merak ettim acaba noldu esinizde düzelme var mi diye benim esimde ayni şeyleri yapti ama paranin nereye gittiğini soylu miyor bana hep oyaliyor ailesine de söylemedim ne yapsam karar veremedm zaten aramiz çok iyi değil bosansam kendimi dusunuyorm isin icinden cikamiyorum

Sen neden düşünüyorsun ki. Tek basina karar vermis tek basina kredi cekmis tek başına kumar oynamis. Sanane. Birak odesin sen yine birikimini yap. Hic karisma. Bunların sorumlusu da cezasini cekecek kisi de sen değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…