- 25 Ocak 2011
- 327
- 21
-
- Konu Sahibi poyrazmurat
çalıştı ödedi paşa paşa...bi daha böyle bişey yaşarsam terketmekle tehdit ettim.Akıllandı da yapmadı bi daha...Allah kolaylık versin.Yalancı insanla geçim çok zor((
aslında Allah sağlık versin de öderiz bir şekilde ama benim zoruma giden havaya ödemiş oluyoruz yani çöpe atsan aynı şey.bunca sene çalış çabala elde avuçta var sıfır. benim canımı asıl o yakıyo. Napalı sağlık olsun inş. göz açıp kapayıncaya kadar biter ve tekrarı olmaz inş.
ay cok kotu bırsey..
dağlara taslara allah korusun..
borclarınızı mevcut gelırle odemekten baska hıcbır carenız yok..
ben bırseyı cok merak ettım..
15 bın at yarısına gıtmıs oylemı.....
ya cok kotu hastalık bence bu..
paranın kontrolunu sakın elınden bırakma cnm sakın[/
yok cnm söylediğine göre 15 bin hepsiyle oynamamış.kredi kartını ödeyememiş kredi çekmiş. kredi taksitleri içinde kredi kartından çekmiş ödemiş. böyle böyle batmış işte. bana söylediği bu. artık en doğrusunu kendi ve Allah bilir. zaten daha o gün aldım elinden tüm kartları. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim artık
inş tatlım. Allah ödeme kolaylığı vrsin inş size de tüm borçlulara da ( kendim dahil)
Bir abla tavsiyesi...
Eşine annelik yapma. Nasıl ödeyeceğini senin düşünmene gerek yok. Kumar borcunu kredi çeken adamın hayatını kolaylaştırman ona sadece cesaret verir.
Ne yaparsa yapsın. Ailesinden bulsun, ikinci bir işte çalışsın..
Çözsün bir şekilde.. Gerçeklerle yüzleşsin, hayatı ergen kafasıyla yaşayamayacağını anlasın, evli bir adam bir baba adayı olduğunu anlasın.
Parayı senle yememiş ki..
İlgilenme sorma bile..
Aksi durumda bugünü sonun başlangıcı olarak olarak hatırlayacak ve çok pişman olacaksın..
akşam annelerine gittik zaten ki yeni görüşmüştük. sırf bu olay yüzünden gittim. tavrımı net koydum orda çekerken bana sormadıysa öderken de benden bişey beklemesin dedim. sadece kirayı veririm dedim geri kalanı kenara atarım dedim. nasıl yapıyosa yapsın dedim. annesi hık mık etti. işte bu ay ödemeleri yapın dedi. bi dahaki aya kadar çözüm buluruz falan dedi. bende bu ay ödemem dedim kendi ödesin dedim kapıdan çıkarken eve gelirken de üzme kendini falan dedi. bende kararım kesin ödemicem ben onun kumar parasını ödeyeyim diye çalışmıyorum dedim çıktım geldim. böyle yani daha ne yapabilirim bilmiyorum ödemeler de 15 inde. o zamana kadar zaman ne gösterir bilmiyorum.
oh çok iyi yapmışsın.kararlı ol hatta bu ay gerçekten de hiçbirşey ödeme.eşin mecbur birinden isteyecek.belki anne babasından ister.tabi başka bir yol bulmaya çalışmaz inşallah.artık o konuda dikkat edersin.gerçekten bu olaya çok sinirlendim ya,ailecek çözsünler sorunlarını boşver sen yıpratma kendini
kumar işte böyle bir hastalık. kaybettikçe oynar. oynadıkça batar.
düzeleceğini hiç zannetmiyorum.
sana onca söz vermiş yine tekrar etmiş. Allah yardımcın olsun.