Eşim benden habersiz kredi çekmiş

tabıkı canım bnen sneı anlıyorum bız suanda 25 bın borcumuz var ama bız evımızı yaptırdık
bu neyın borcu bırak evı arabayı
gıysenız yesenız ıcsenız tatıllere gıtsenız gene ınsanın ıcı acımaz ya
bızım sayafda bı arkadasın esı ah ne mılyarlar kaybettı suanda ayrıldılar
bosanıcaklar muhtemelen 60-70 bın evlendıklerınde odendı aılerde vedı araba bılezıkler gıttı hala bı okadarda varmıs
e be kardesım bu kadar para kaybedıyorsun hıcmı kazanmadın hadı kazanmadın dursana ne yapıyorsun
onunkı borsa ıdı ama
cok uzuldum valla adına arada yorumlarına denk gelıyordum forumda :S
aylık odemelerınız ne gelecek pekı hesapladınızmı?

çok haklısın cnm yesek içsek sonuçta yine beraber yedik içtik deriz yine o kadar acımayız. valla 400 sadece kredi toplamı. 3-4 senelik çektiği için aylık ödemeler düşük. birde 2 tane kredi kartı var biri 2000 biri 3000 borcu var. asgarisi ödeyebiliriz zaten yani ucu ucuna yeter maaşlar. tam olarak hesap çıkarmadım hesap yapmaya korkuyorum yetmicek diye çünkü

amin cnm amin. ben hep derim ki bu hayatta ki bnm sınavım da evliliğimmiş. bu yüzden 3,5 yıldır sabrediyorum. ama bende sabır tükendmeye başladı... herkes için herşeyin en hayırlısını diliyorum yüce yaradandan... aeo tatlım...

aynen bende bazen diyorum benim sınavımda evliliğimmiş. Allah hastalıkla ölümle sınamasın buna şükür diyorum sabrediyorum ama nereye kadar bilemiyorum. senin çocuğun varmı. bizde güya yazdan sonra çocuk düşünüyoduk :KK14: Allah cümlemizin yardımcısı olSUN

Bu tür kredi sorunları çevremde o kadar çok var ki..
At yarışı falan bağımlılık yapan bir oyun, bilmiyorum vazgeçer mi..
Bence sizin yapmanız gerekn tek şey, desteğinizi üstünden çekmeniz.
Siz şimdi canınınzı dişinize takıp borçları kapatsanız bir yerden yine borç çıkaracak, nasılsa eşim destek!
Bence biraz sıkıya gelsin, uğraşmayın siz..başka seçenek yok sanırım

bence borçlar değil asıl önemli olan kumar alışkanlığı allah sağlık versin çalışıp ödersiniz ama bu son olur mu onu bilemem.

söz vermek falan hikaye bence kumar içki gibi alışkanlıklar için. eline hiç bir şekilde kart vermeyin tüm maaşını siz alın cebine harçlık koyun zaten bu krediler bitene kadar para çekemyeceği için rahat durur sonrası ne olur allah büyük inşallah bir daha bulaşmaz böyle şeylere

zaten tüm kartları bende sadece harçlık veriyorum ona şimdilik böyle tabi ama gerçekten sonrasını bende bilmiyorum cnm. hal ve hareketlerinden pişman gözüküyor. sözler verdi özür diledi ama inanmıyorum işte

Bu tür kredi sorunları çevremde o kadar çok var ki..
At yarışı falan bağımlılık yapan bir oyun, bilmiyorum vazgeçer mi..
Bence sizin yapmanız gerekn tek şey, desteğinizi üstünden çekmeniz.
Siz şimdi canınınzı dişinize takıp borçları kapatsanız bir yerden yine borç çıkaracak, nasılsa eşim destek!
Bence biraz sıkıya gelsin, uğraşmayın siz..başka seçenek yok sanırım

bende öyle yapmak istiyorum burnu sürtsün istiyorum ama hepsini ödeyemediğinde bankalar aradığında kendisi çözüm bulmak için yine hatalar yapmasından korkuyorum. gerçi bankalar vermiyo artık bu durumdayken ama korkuyorum işte.

aynen bende bazen diyorum benim sınavımda evliliğimmiş. Allah hastalıkla ölümle sınamasın buna şükür diyorum sabrediyorum ama nereye kadar bilemiyorum. senin çocuğun varmı. bizde güya yazdan sonra çocuk düşünüyoduk :KK14: Allah cümlemizin yardımcısı olSUN

çocuğum yok ama o kadar isterdim ki... en büyük özlemim mis kokulu bi bebek ama ne yazık ki uzun bi süre bebek falan yapamam. 1.si şu an hala bi arkadaşının borcunu ödüyoruz ( kefil olduğumuzda dolayı :KK43:) 2.si evliliğimle ilgili sabrım kalmadı. yarın ne yaşayacağım hiç belli değil :KK5: hayyatta hiçbirşeyin garantisi yok evliliğiminde...

eşinizin borcunu kapatmak için kendi üzerinize kredi çekmeyin kesinlikle... beyefendi borcundan kurtulacak, siz borç altına gireceksiniz, hem de at yarışı gibi son derece fuzuli ve keyfi bir borç için... çok sinir bozucu anlıyorum ama mevcut haliyle ödemeye devam edin ve eşinizin hiç bir borcunu üzerinize resmen almayın... Diğer taraftan bu olayla alakalı da tavrınızı belli edin bence...

Tekrar kredi çekerseniz şimdiye kadar ödediğiniz faziler havaya gitmiş olur.
Borç öndebilir bir şekilde ama..
Eşinizi kumar alışkanlıgından vazgeçirmelisiniz.
At yarışı ve diğer şans oyunlarıda bir kumardır.
Kumarın büyüğü küçüğü olmaz.

bende öyle yapmak istiyorum burnu sürtsün istiyorum ama hepsini ödeyemediğinde bankalar aradığında kendisi çözüm bulmak için yine hatalar yapmasından korkuyorum. gerçi bankalar vermiyo artık bu durumdayken ama korkuyorum işte.

Anlıyorum gerçekten sıkıntılı olaylar bunlar.
Allah eşinize akıl versin ve size yardımcı olsun :KK50:

çocuğum yok ama o kadar isterdim ki... en büyük özlemim mis kokulu bi bebek ama ne yazık ki uzun bi süre bebek falan yapamam. 1.si şu an hala bi arkadaşının borcunu ödüyoruz ( kefil olduğumuzda dolayı :KK43:) 2.si evliliğimle ilgili sabrım kalmadı. yarın ne yaşayacağım hiç belli değil :KK5: hayyatta hiçbirşeyin garantisi yok evliliğiminde...

Allah hakkında hayırlısını versin cnm. İnş. herşey yoluna girer. bende bebeğim olmasını öyle çok istiyorum ki ama işte elimde değil şu anda. Allah yardımcımız olsun cnm.

eşinizin borcunu kapatmak için kendi üzerinize kredi çekmeyin kesinlikle... beyefendi borcundan kurtulacak, siz borç altına gireceksiniz, hem de at yarışı gibi son derece fuzuli ve keyfi bir borç için... çok sinir bozucu anlıyorum ama mevcut haliyle ödemeye devam edin ve eşinizin hiç bir borcunu üzerinize resmen almayın... Diğer taraftan bu olayla alakalı da tavrınızı belli edin bence...

diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate alırsam senin de dediğin gibi yapıcam zaten cnm düşününce en mantıklısı bu galiba. çoğu arkadaş ta bu yönde yorum yaptı zaten.

Tekrar kredi çekmeniz pek mantıklı değil, kredinin ilk ayları-ilk yılları hep faize gider, sonra yavaş yavaş anaparaya geçer.

Ama ay sonunda elinizde kalan ne var ne yok kredi kartına yatırıp en azından onun borcundan kurtulmak olmalı.

Eşinize de çok kızdım bu arada. Hiç mi irade sahibi değil, kendini frenleyememiş, sonunu düşünememiş.

ahh ahh bu erkekleri eline alacaksın bir güzel sopa atacaksın bak bir daha oynuyolar mı?:..

ödenmesi zor değilde ödendikten sonra tekrardan yapmayacagını nerden bileceksin, öyle güzel saklıyolarki ne ruhun duyuyor neden hissediyosun, senin yardım etmen için kırk takla atacaktır eşin ve sende kıramayıp ödemelerine yardımcı olacaksın yaşadığım için çok net görebiliyorum olacakları ki inş. böyle olmaz..

umarım bu borçlar bittiğinde bir daha cahillik yapmaz eşin tekrar yaparsa şayet bu kadar az bir meblağ ile kurtulamazsınız çünki alıştıkca bunlar daha fazla oynuyolar..

sizi daha fazla üzmek istemiyorum ama çok dikkatli olun Allah yardımcınız olsun...

Tekrar kredi çekerseniz şimdiye kadar ödediğiniz faziler havaya gitmiş olur.
Borç öndebilir bir şekilde ama..
Eşinizi kumar alışkanlıgından vazgeçirmelisiniz.
At yarışı ve diğer şans oyunlarıda bir kumardır.
Kumarın büyüğü küçüğü olmaz.

bende öyle yapıcam galiba cnm kendi üzerime kredi çekmekten vazgeçicem zaten onay vermiyorlar. en iyisi kaldığı yerden devam edip ödemek. bakalım nereye kadar BİLMİYORUM

Allah hakkında hayırlısını versin cnm. İnş. herşey yoluna girer. bende bebeğim olmasını öyle çok istiyorum ki ama işte elimde değil şu anda. Allah yardımcımız olsun cnm.

amin cnm hepimize inş. Allah; eşimizden başka Dert vermesin inş :KK37: borç çok kolay yapılıyo ama ödemesi öyle olmuyor işte ne yazık ki :KK19::KK19:

Tekrar kredi çekmeniz pek mantıklı değil, kredinin ilk ayları-ilk yılları hep faize gider, sonra yavaş yavaş anaparaya geçer.

Ama ay sonunda elinizde kalan ne var ne yok kredi kartına yatırıp en azından onun borcundan kurtulmak olmalı.

Eşinize de çok kızdım bu arada. Hiç mi irade sahibi değil, kendini frenleyememiş, sonunu düşünememiş.

haklısın cnm bende öyle yapıcam zaten kara verdim artık. zaten ilk 6 ayları ödemiş. tekrar kredi çekip başa dönmenin bi mantığı yok. zaten ben erkeklerin kafasının nasıl çalıştığını anlamıyorum. soruyorum kime güvendin diye. yarıştan tuttururum hepsini öderim zannettim diyo gel de delirme

ahh ahh bu erkekleri eline alacaksın bir güzel sopa atacaksın bak bir daha oynuyolar mı?:..

ödenmesi zor değilde ödendikten sonra tekrardan yapmayacagını nerden bileceksin, öyle güzel saklıyolarki ne ruhun duyuyor neden hissediyosun, senin yardım etmen için kırk takla atacaktır eşin ve sende kıramayıp ödemelerine yardımcı olacaksın yaşadığım için çok net görebiliyorum olacakları ki inş. böyle olmaz..

umarım bu borçlar bittiğinde bir daha cahillik yapmaz eşin tekrar yaparsa şayet bu kadar az bir meblağ ile kurtulamazsınız çünki alıştıkca bunlar daha fazla oynuyolar..

sizi daha fazla üzmek istemiyorum ama çok dikkatli olun Allah yardımcınız olsun...

zaten tekrarı olursa bu kadar sakin olamayacağımı ve affetmenin büyük konuşmayım ama mümkün olmayacağını defalarca üstüne basa basa söyledim. insan olan anlar kafasına yerleştirir zaten bu laflarımı tabi beni kaybetme korkusu VARSA

bende aynen öyle düşünüyorum cnm 2 kişi sıkıntısını bir şekilde çekiyoruz ama ya çocuk olsaydı şu anda çocukla daha büyük sıkıntı olurdu. özel değilse sen nasıl üstesinden geldin şu an ne durumdasın cnm.

çalıştı ödedi paşa paşa...bi daha böyle bişey yaşarsam terketmekle tehdit ettim.Akıllandı da yapmadı bi daha...Allah kolaylık versin.Yalancı insanla geçim çok zor:KK43:((

amin cnm hepimize inş. Allah; eşimizden başka Dert vermesin inş :KK37: borç çok kolay yapılıyo ama ödemesi öyle olmuyor işte ne yazık ki :KK19::KK19:

aslında Allah sağlık versin de öderiz bir şekilde ama benim zoruma giden havaya ödemiş oluyoruz yani çöpe atsan aynı şey.bunca sene çalış çabala elde avuçta var sıfır. benim canımı asıl o yakıyo. Napalı sağlık olsun inş. göz açıp kapayıncaya kadar biter ve tekrarı olmaz inş.:KK34:

X