- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.746
- 1.223
- 52
Al-Satçı olursunuz olmasına ama doğru zamanda doğru hissede tahta yapıcı olmak lazım açığa alım-satımlarla özellikle derinliği olmayan sığ kağıtlarda 3-5, 3-5 çay çorba parası derken sermayeniz çoğalır lakin onun için deneyim lazım ve sinir sisteminizin sağlam olması gerekiyor zira bazı kağıtlarda tahta yapıcı vardır, adam sizin hisseyi istemediği bir yerlere getirdiğinizi görünce vurur kafasına, yani yatırılan sermayenin de tahta yapıcılara kafa tutacak kadar olması gerek.haklısınız orta uzun vadede öyle yapmak lazım.trade yapayım dedim orda battım zaten bayram öncesi.bugün mesela bilançosu dün süper gelen ve yaz hissesi turizmle ilgili bir hisse aldım ama endeks düştü alır almaz zarardayım.fakat orta vadede bana kazandıracağını biliyorum onun.trade yapmak bana göre değilmiş deneye yanıla onu anladım mesela.
Sizin için en güzeli sağlam bir hisse bulup beklemek, deneme yanılmalarla keşfetmişsiniz zaten, zararlarınız başa çıkabileceğiniz miktarlarda oldukça sorun da olmaz, zamanla iyi bir trader da olursunuz