eşim benden habersiz 45 bin tl kredi çekmiş

aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı evde iki yabancı gibiyiz diyorsunuz aynı zamanda bebekte yapamam istemiyorsunuz,
boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Bebek yapma,en az bir kac yil bekle huylandim ben esinizden. Kendisi de ailesi de bir sey sakliyor olabilirler

10 senenizi ara ara gelip yazmışsiniz. Çok etkilendim. Ama sonuç olarak o adamdan kurtulmanıza çok sevindim, hala onunla cebelleşiyor olabilirdiniz. Kendinizi alkole vermek yerine size ve ruhunuza iyi gelecek şeylere yonelmelisiniz. Hem ekonomik özgürlüğünüz de var. Kendinize yeni planlar yapin, yeni hedefler koyun, gezin, spor yapın, okuyun, izleyin. Bir 10 sene sonra bugünlere dönmeyi isteyebilirsiniz. O yüzden lütfen an'ın kiymetini bilin her şeyi sil baştan yaşayin. İçinizdeki güce inanın. Sevgiler

Siz ayrılmak isteseniz de eşiniz ayrılmayacak zira bir bağımlı. Verdiği sözlere güvenmeyin zira bir bağımlı asla sözünde durmaz. Ayrıca sizden ayrılırsa borç ödemek dışında bir dolu sorumluluğu olacak, eminim söylediğinden daha da fazladır borcu
Biorezonanas diye bir şey var. Alkol sigara gibi bağımlılıklardan kişiyi kırtarıyor. Böyle bir şeye gidip süreci siz eliniE alın. Yoksa söz verir siz tamam dersiniz ve asla bu çarktan çıkamazsınjz

Tercihleriniz yanlış demek ki.
Önce kendinizi sevin. Bedeninize saygı duyun. Alkolde teselli aramayın. Spor yapın. Kitap okuyun. 45 yaşındaymışsınız. Bundan sonra daha huzurlu yaşamaya bakın. İnsanlara büyük beklenti yüklemeyin.

Nasıl yani 5 yıldır herkes yamuk mu yaptı herkes güvenilmez mi. Fazla dramatize ediyorsunuz gibi geliyor. Eşinden ayrıldıgında ki psikolojik çöküntüyü geçersek geri kalanı yasanmaya değer olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…