ben aranıza yeni katıldım böyle bir site kurdukları için öncelikle teşekkür ederim. Ben 3 yıllık evliyim görücü usulü ama severek evlendik nişanlıyken her şey çok güzeldi hatta harikaydı evlendikten sonra bir çok şeyin benden saklandığını öğrendim 3 günlük evliyken takılan tüm altınlar elimden alındı yani her şey boçla yapılmış neyse verdim gitti. sonra sorunlar başladı eşimim alkol aldığını öğrendim hemen her gün içiyordu her defasında içmeyeceğim bıraktım demesine rağmen içki içiyor en son bir hafta önce bankadan 45 bin tl kredi çektiğini öğrendim 65 bin tl bakaya borcu var ve paranın nereye gitti belli değil ayrıca geçen yıl annesi ev sattı ve güyya eşime 30 bin tl vermiş o paranın da nereye gittiği belli değil. bu durumda bende eve harcama yapmayı kestim eşime güvenmiyorum hem de hiç ne yapacağımı bilemiyorum aileme söylemedim daha önceki sorunlarda ailemle çok yüz göz olduk ve çok üzüldüler bu sefer kendim çözmek istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. güvenmediğim biriyle bir ömür geçirmeye değer mi ayrıca çok mutsuzum ona göre hiç bir sorun yok ben kendim ödüyorum diyor sana dokunmuyorum diyor bu arada kiradayız çift maaş olmamıza rağmen hiç bir şeyimiz yok külüstür bir araba kendi arabamı kendim aldım yani aynı evde yabancı gibiyiz cinsel hayatımız yok denilecek kadar az bebek yapmak istemiyorum arkadaşlar mantıklı yorumlarınızı bekliyorum.