- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.529
- 31
- Konu Sahibi happiness1
Ben sizi haklı buldum. Sizden saklaması yanlış olmuş belli ki tepkinizden çekinmiş eşiniz. Benim anne,babam çok ince düşünceli insanlardır. Aile butcemi zora sokup onlara hediye alsam teşekkür edip bir şekilde o parayı bana geri verirler. Ya bir hediye gelir bu evimin eksiği olur ya da o parayı babam doğrudan hesabıma atar. Bu nedenle ben kendi yasanmisligim ile eşinizin annesinin tavrını da doğru bulmadım. Ev gecindirmek için anne babadan para istememeli yetişkin insanlar veya eşya almak için de istememeli. Ama düğün yapılırken anne ve baba katkı vermeli. Çünkü düğünü onların eş dost akrabası gelsin diye yapıyoruz. Gerçekten anne baba isteği dışında kendisi seve isteye düğün yapan çiftler çok azdır bence. Anne baba düğün istiyor diye onca borcu daha yeni ev kuracak insanlara yıkmak doğru değil. Kv düğün için masrafa ortak olmadıysa keşke düğün yapmasaydınız. Sizin konunuzda asıl mesele esinizin çocuk gibi sizden saklaması. Ayrıca eşiniz belli ki annesinin maddi olarak destek olmamasından rahatsız değil. Bu konuda kendinizi daha fazla doldurmayın kimseyi degistiremezsiniz. Siz de kendi annenize daha pahalı hediye alıp içinizi rahatlatın konuyu da kapatın bence.