- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.421
- 598
- Konu Sahibi happiness1
Ayyy pıffOlur mu kız bu adamlarla evlenince anne baba kardeşlik düşüyor bilmiyor musun karısından izin almadan tek adım atamazlar bunlar nasıl evlilikler ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy pıffOlur mu kız bu adamlarla evlenince anne baba kardeşlik düşüyor bilmiyor musun karısından izin almadan tek adım atamazlar bunlar nasıl evlilikler ya
Ne güzel bir yazı tabi okuyup anlayabilene..Siz diyorsunuz ki ayrı hesap açmış gizli almış. O kötü olmuş işte. Şey deseydi söylemeyi unuttum ya da önemsemedim ona olabilir derdim. Sonuçta yabancı birine almamış hediyeyi. Annesine almış. Annesi elbette oğlundan gelen bir hediyeyi kabul etmeli. Onların arasındaki ilişki neden size inat olsun ki. Sonuçta sizden öncede vardı ilişkileri değil mi ama. Ben olsam sadece gizli almasına takılırdım. Ama sadece eşimi yargılamazdım. Kendimi de katardım işin içine. Neden benden gizlemek zorunda hissetti? Ben karşı tarafa ne hissettiriyorum gibi gibi. Her iki taraf oturup açıkça konuşamalı. Gizli saklı olmaz evlilikte.
Telefonun değeri ile alakalı yorumlarınızı- ki hepsini okuyamadım gördüğüm kadarıyla- Yanlış anlamayın ama bir evi geçindirmek sadece erkeğin sorumluluğunda olmamalı. Evimiz kira, benim telefonum kötü diyorsunuz eğitimli bireysiniz madem bu konulardan rahatsızsınız siz de katkı sağlamalısınız. Evlilik bence bir insanın tüm hayatı üzerinde söz sahibi olması değil beraber ortak yolu yürümek olmalı. Bu da karşılıklı manevi maddi kazanımlarla inşa edilebilir.
Demek istediğim şey şu günümüz piyasasında 12bin çok afaki bir meblağ değil ancak içinde bulunduğunuz ekonomik koşullardan dolayı çok yıpratıcı olmuş sizin açınızdan. Bence temeline inip koşullarınızı düzeltme konusunda birbirinize destek olmalısınız. Konu burda ben kazandım istediğime harcarım değil emek veriyorum buna göre harcamalarımı ayarlıyorum konusu. Şu halde problem olabilecek tek nokta siz yakın zamanda telefon istediniz de maddiyattan dolayı yok dediyse evet sıkıntı var.
Hanımefendi bir şey sormak istiyorum çok merak ettim. Siz annenize kendi paranızla hediye alacak olsanız. Kocanız izin vermese ne tepki verirsiniz?Nikahlı karısına söylüyorsun bunları farkındasın değil mi
Oğlunuz var ve gocundunuz. Kendi paranız derken?Hanımefendi bir şey sormak istiyorum çok merak ettim. Siz annenize kendi paranızla hediye alacak olsanız. Kocanız izin vermese ne tepki verirsiniz?
Oğlum yok 22 yaşındayım. Ama anneme hediye almak istediğimde kocam bu şekilde yaklaşsa gocunurum. Kendi parası demek istiyorum.Oğlunuz var ve gocundunuz. Kendi paranız derken?
Ay şu almancilar bu ulkeden haberiniz yok burdaki 500 lirayla ordaki 500 Euro yu karsilastiriyorsunuz .salin bu ulkedeki insanlari ,oranin parasi alim gucu,kalitesi kalitesizi burayi karsilastirmayin .12.000 liralik telefon buraki en basit ozelliksiz telefon.Türkiye sartlarinda lüks degilse bilemiyorum. Benim icin almanyada yasiyorum 500€ Luk bi hediye lüks bir hediyedir.
Ben kendimi 200-300€luk Telefon kullanirken esim annesine degil kimseye 500€ ya Telefon alamaz. Helede gizli
Yoo çok güzel telefonlar var valaPiyasada 12 binden aşağıya doğru düzgün telefon yok ki.
Merhaba kullandığınız telefonun marka modelini yazabilir misiniz? Çünkü önemli bir detayı atlamışız hesaplama yaparken. Türkiyede Almanya'daki fiyatın üzerine bir de vergi ekleniyor. Yani 12 bin liraya alınan telefon 500 euro bile değil muhtemelen sizin uygun gördüğünüz gibi 200-300 euroluk.Türkiye sartlarinda lüks degilse bilemiyorum. Benim icin almanyada yasiyorum 500€ Luk bi hediye lüks bir hediyedir.
Ben kendimi 200-300€luk Telefon kullanirken esim annesine degil kimseye 500€ ya Telefon alamaz. Helede gizli
2023 yılının piyasasından mı bahsediyoruz?Yoo çok güzel telefonlar var vala
Evet. Şubat ayında kendime 7 bine anneme de 5 bine çok güzel telefon aldım.2023 yılının piyasasından mı bahsediyoruz?
Estafurullah övgü almak için söylemedim inanın empati kurduğumuzda anlıyoruz bazı gerçekleri . Ben nasıl anneme en pahalı yada en iyisinden bişey almak istiyorsam ve düşünüyorsam aynı şekilde eşiminde düşünme hakkı var .aynen öyle anne işte ötesi yok herkesin bi tane annesi var, yaşarken bırakın istediği gibi davransın sizi yetiştiren annenizide tebrik ediyorum.
Evlilikte eve giren para ortaktır. Bir erkek kendi paramla alıyorum şeklinde bir ifade kullanıyorsa evlilik kurumundan beklentilerini sorgulamak lazım. Ben bir şey demem eşimin annesine hediye almasına çünkü tek maaş değiliz, kirada değiliz… ama ben harcamalarımdan kısıyorsam anneye daha mütevazi bir hediye alması daha doğru olur.Oğlum yok 22 yaşındayım. Ama anneme hediye almak istediğimde kocam bu şekilde yaklaşsa gocunurum. Kendi parası demek istiyorum.
Aradaki dengeye bağlıSen olsan napardın kızz doğru söyle cok merak ettm
Nikahlı mikahlı valla. Onca yıl beni büyütmüş kadına bir telefon alamayacaksam eksik kalsın.Nikahlı karısına söylüyorsun bunları farkındasın değil mi
Para ortaktır da o para hep erkekten giriyorsa illa ki bir üstünlüğü oluyor. İster beğenin ister beğenmeyin.Evlilikte eve giren para ortaktır. Bir erkek kendi paramla alıyorum şeklinde bir ifade kullanıyorsa evlilik kurumundan beklentilerini sorgulamak lazım. Ben bir şey demem eşimin annesine hediye almasına çünkü tek maaş değiliz, kirada değiliz… ama ben harcamalarımdan kısıyorsam anneye daha mütevazi bir hediye alması daha doğru olur.