eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

Siz çift maaşlısınız diye vicdan yapıyor madem sizde çıkın işten. Sanki milletin borcunu ödemek için çalışıyoruz oldu canım

İşte abisi eşinden daha cin
Eşin senin paranı çarpıyo, abisi de ondan çarpıyo
abisi borcun nereye nekdar oldugunu bıle bılmez kı eşim der abi şuraya şukadar para vercez der abisi verir eşim istemezse hiç sormaz sen nbyon ödeyem borcumuzu hadi briktirelim demez yanı evın borcu öleşildide. babasının maaşının tamamı ev borcuna gdyor cnm o yuzden babasının masrafı bızde hadı ona susuyorum aslında abısınınde vermesı lazım ama neyse... babasınnna 300 tl ye komur aldı 150 bi verdi bizden 5 ay once 150 gecen gun vermış e abinden alsana 75 ını dedım istcem ddi ama ne zman istcek belkı bunuda sorun etmezdım ama bzı enayı yerıne alan saf ayagına yatıp her sormluluğu eşime yukleyen bı abıye vercek 1 lıram yok.. gecen ay halı aldılar eltım ben ne alırsam almaya calısyo ben kazandgımla alıyorum sonucta borcumuda öduyorum ama onlar borc odemek yerıne elelrıne gecen parayla eşya laırlar esyaları dha 2 senelık am amafettı eskıttı esyaları

Konu sahibi anneler günü geliyo
Annene çamaşır makinesi ya da bulaşık makinesi al
Hangisi eskimişse
Sorarsa, bende senden öğrenip hibe etmeye başladım dersin evin gelirini
alaaaaah alayımda artık senın annene aldık abımede alalım dye gun doğsun eşimede :)) yok cnm annem zaten bebişe bakıcak ozman verıcem ben annemın hakettıgını hıcte annem dyıp ksımıcam ne gerekıyosa verıcem. annam tabı ıstemıcek ama ıstemezsen bakma ozman dcem yıne vercem

Siz çift maaşlısınız diye vicdan yapıyor madem sizde çıkın işten. Sanki milletin borcunu ödemek için çalışıyoruz oldu canım
valla sıradan bı ıste calıssam ohooo hemen cıktydım ama kadroya gecıcem cnm çıkmam yanı işim çok iyi

abisi borcun nereye nekdar oldugunu bıle bılmez kı eşim der abi şuraya şukadar para vercez der abisi verir eşim istemezse hiç sormaz sen nbyon ödeyem borcumuzu hadi briktirelim demez yanı evın borcu öleşildide. babasının maaşının tamamı ev borcuna gdyor cnm o yuzden babasının masrafı bızde hadı ona susuyorum aslında abısınınde vermesı lazım ama neyse... babasınnna 300 tl ye komur aldı 150 bi verdi bizden 5 ay once 150 gecen gun vermış e abinden alsana 75 ını dedım istcem ddi ama ne zman istcek belkı bunuda sorun etmezdım ama bzı enayı yerıne alan saf ayagına yatıp her sormluluğu eşime yukleyen bı abıye vercek 1 lıram yok.. gecen ay halı aldılar eltım ben ne alırsam almaya calısyo ben kazandgımla alıyorum sonucta borcumuda öduyorum ama onlar borc odemek yerıne elelrıne gecen parayla eşya laırlar esyaları dha 2 senelık am amafettı eskıttı esyaları
Abisi istemiyo bile
Eşin kendi kendine kahramanlık yapmaya çalışıyo
Seni ve evladınıza yapsa o kahramanlığı sorun yok
Bence en suçlu eşin
Kayınpeder, kayın, elti durumdan habersizler. Sen bu kadar didiklemesen senin bile ruhun duymayacakmış hatta

Paranın degerı yok malesef bır anda bıtıveryr bu knuda ınsanları tohmet altında bırakmak dgru degıl sen nereye gıttı bu para dıye hesap srarsan esınde snırlenır tabı daha uygun dılle anlatman lazım maasınızı alınca oturun hesap kıtap yapın lıste olusturun nereye ne odenecek yazın kalan paranızı ve kenarı knulacak mıktarıda orada ayırın elınızde kalan parayla ay snunu getrmeye calısın kenarı ayırdgnız parayı evde muhafaza edın bu sekıkde yuz goz olmadan halledersnz bence

alaaaaah alayımda artık senın annene aldık abımede alalım dye gun doğsun eşimede :)) yok cnm annem zaten bebişe bakıcak ozman verıcem ben annemın hakettıgını hıcte annem dyıp ksımıcam ne gerekıyosa verıcem. annam tabı ıstemıcek ama ıstemezsen bakma ozman dcem yıne vercem
Al al, o abisine ne alıyosa sende annene al
Borcu harcı düşünmek bi sana mı kalmış
Ver tabi annene de bu kadar güvenilirini bulduk daha ne istiyosun de

valla sıradan bı ıste calıssam ohooo hemen cıktydım ama kadroya gecıcem cnm çıkmam yanı işim çok iyi
O halde şartları olgunlaştır. Bebeğini hayırla kucağına alınca nasıl sürünerek gidiyorsun işe o para ne zorlukla kazanılıyor o zaman anlarsın canım. Yedirme çocuğunun hakkını kimseye onun geleceği için çalışıyorsun

Benim ablamda hamileyken bu para nereye gidiyor diye düşünüyor hatta doğuma Para olmıcak diye korkuyordu meğer eniştem kenarda doğuma para biriktiriyormuş. O yüzden kızarak sorulmamalı ne olduğu belli mi olur.

Abisi istemiyo bile
Bence en suçlu eşin
Kayınpeder, kayın, elti durumdan habersizler. Sen bu kadar didiklemesen senin bile ruhun duymayacakmış hatta
abisi istemıyo kuzum gormedım yanı smdı hakkına gıremem. istemıyo ama glum babam nasıl gecınıyo bu haftada pazarını ben düzim yada harclıgını ben verim yada kömür borcunu neyle ödedin bende verim dy edüşünmüyo. eşimde ben abımden paramı ısteyıp durcam insan olan düşünür verir isteyemem dyıp kendısı ödüyo

abisi istemıyo kuzum gormedım yanı smdı hakkına gıremem. istemıyo ama glum babam nasıl gecınıyo bu haftada pazarını ben düzim yada harclıgını ben verim yada kömür borcunu neyle ödedin bende verim dy edüşünmüyo. eşimde ben abımden paramı ısteyıp durcam insan olan düşünür verir isteyemem dyıp kendısı ödüyo
Her ailede böyle herşeyi tek başına düşünen her yere yetiştiğini sana kahraman bulunur
O da sana denk gelmiş
Geçmiş olsun

Abisi istemiyo bile
Bence en suçlu eşin
ay sna bsey dyımmı bak şimdi düşüp bayılcan bukadar sorunun arasında eşimin annesi yok yengesıyleamcası bakıp buyutmus gecen gun yengesi amcası geldi yengesi dyokı bız babanın dgun masrafını karsıladık baabana baktık eşimin babası engelli işitme konuşma yok.. ee işte biz babana masraf yaptık artk sizde bıze artık destek olursnuz flan dyo ayyy yuh deıdm yaa herkes bızden para beklıyo kendımı camdan atcaktım onalr gdınce benım kahraman eşim aslında amcamlara destk olsak ıyı olcak dyo dunya kdar ev borcumuz var ev dha ınsaat halınde resmen ınsaatta oturyoz eşim 1900 lıra maaşıyla herkese bakmayı dusunuyo bende sen keske benle evlenmeseydın herkese baksaydın sana aıle kurmak yasakmış dedim

ay sna bsey dyımmı bak şimdi düşüp bayılcan bukadar sorunun arasında eşimin annesi yok yengesıyleamcası bakıp buyutmus gecen gun yengesi amcası geldi yengesi dyokı bız babanın dgun masrafını karsıladık baabana baktık eşimin babası engelli işitme konuşma yok.. ee işte biz babana masraf yaptık artk sizde bıze artık destek olursnuz flan dyo ayyy yuh deıdm yaa herkes bızden para beklıyo kendımı camdan atcaktım onalr gdınce benım kahraman eşim aslında amcamlara destk olsak ıyı olcak dyo dunya kdar ev borcumuz var ev dha ınsaat halınde resmen ınsaatta oturyoz eşim 1900 lıra maaşıyla herkese bakmayı dusunuyo bende sen keske benle evlenmeseydın herkese baksaydın sana aıle kurmak yasakmış dedim
Kahraman eşine selam söyle
Bizim duvardan su sızmış kışın, nasıl oldu anlamadık
Müteahhite söyledik daha sıra gelmedi

Bizim duvara da bi el atıversin eşin
Aynı babadan doğmadık belki ama bi akrabalığımız olmasa da 'kalu beladan beri kardeşiz' bunu iletirsen sevinirim :KK53:

Kahraman eşine selam söyle
Bizim duvardan su sızmış nasıl oldu anlamadık
Müteahhite söyledik daha sıra gelmedi, bizim duvara da bi el atıversin aynı babadan doğmadık belki ama bi akrabalığımız olmasa da 'kalu beladan beri kardeşiz' bunu iletirsen sevinirim :KK53:
hahah söylım valla bakar. eşim kendsi aç kalsın ama karşısındakı tok olsun mutevazıdır ıyıdr ama hakkımıızı yedırıyor ya çok kurnazdır ama abısıne karsı nye hep susuyor bılmıyorum mıllete rezıl olmayalım dyemı bak bak gecınemedı dcekler dyemı yoksa abımle küsersem zırnık borc ödemez dyemı bılmıoym :))) ama yengesinden nefret edyo o kesin ust katımızda oturyolar en son evlerıne 3 ay oncemı ne gttık :))) apartmanda karşılaşmassak görüşmüyoruz:)) eltim çok fena çunku

hahah söylım valla bakar. eşim kendsi aç kalsın ama karşısındakı tok olsun mutevazıdır ıyıdr ama hakkımıızı yedırıyor ya çok kurnazdır ama abısıne karsı nye hep susuyor bılmıyorum mıllete rezıl olmayalım dyemı bak bak gecınemedı dcekler dyemı yoksa abımle küsersem zırnık borc ödemez dyemı bılmıoym :))) ama yengesinden nefret edyo o kesin ust katımızda oturyolar en son evlerıne 3 ay oncemı ne gttık :))) apartmanda karşılaşmassak görüşmüyoruz:)) eltim çok fena çunku
Ya da bu konunun linkini eşine mail at
Girsin okusun
Beni görsün de senle evli olduğuna şükretsin :KK53: başkası çekmez bence

Kredi çekti canım sağolsun benim maaş günüme denk getirdi. Ayda 1000 TL kredisini ödüyorum arabasını değiştirmişti. Maaşım 1.500 TL parasız kalmama izin vermez ama 1.000 tl ödedikten sonra bana verdiği en büyük para harçlık anlamında 50 tl onunda hesabını yapıyor. Dolaylı olarak gelişiyor bazı durumlar canımı sıkan bu. Ve özel hastanede doğum yapmayayım diye tatlı tatlı lafta vurduğu var.
şimdi iyi bişey söylerdim senin kocana afedersin ama banlanırım.
sadece tövbe tövbbeeeee
bu nedir ya.

Özel hastanede doğum yapmanı da mı istemiyo
Herkese cömert bi sana cimri
Hop deseydin 1 aylık maaşım yeter doğumuma, sen kimden neyi kısıyosun

Ya da bu konunun linkini eşine mail at
Girsin okusun
Beni görsün de senle evli olduğuna şükretsin :KK53: başkası çekmez bence
hahha benım aynı sen gbı ablam var ama aynı sen eşim dyokı ablam çok cadı enısteye yazık dyor. bende benım kıymetımı bıl sende ozman dyorum biz herkes gbı deiliz dyo. bende dedım ben herkes gbıyım ne farkım var benım bende ınsanım olağan üstü iyiliklerim yok melek deilim deim ınsanı gunaha sokuyor ama napim cnm ihtyacım varken mıllet gecınemıyo dye onalramı vereyım :)) bu konuyu ablama anlatıyom annem ablm ben oturyoz ablam agzıma okuyoooo annemde dyokı ablana kalsa boşandırcak senı dyo =))) ama doğru soyluyo ablam hakkını asla yedırme dyo

Özel hastanede doğum yapmanı da mı istemiyo
Herkese cömert bi sana cimri
Hop deseydin 1 aylık maaşım yeter doğumuma, sen kimden neyi kısıyosun
yok o ben deılım cnm benımkı o konuda tam destek para ıcın saglıga laf demez ozel hastande yapıcam ama okadar şanlıyızkı çalıştıgım kurum anlaşmalı hersey ucretsız iş yerim ödücek =)) yanı para yatırcak byerım yok keske olsa barı dogumuma çalışıyom derım :)) nereye gttgını blırım paramın

X