eşim,ben ve her ay kavga sebebi maaş

kzılarrr eğer şöyle desem bu ay şimdi ben cum agnu maaş alıcam oda 26 tısında alıcak.. bana param bttı dyıp cuma gnu para isterse ben ona abin için verdiğin 75 lırayı bana guvenrekmı verdin ben verme artık hakkımızı yedirme dye konusrken kaleee almadın sormadın verdin. paran btınce bendenmi istyorsun desem ağırmı olur

uuuuf aynen cnm bencde oyle bende oyle dyıcem gereksız laf soylemıcem artık yaa sadece vermek ısetmyorum dcem

Vermek istemiyorum
Çünkü;

Kendi ellerimle sana güvenerek emanet ettiğim
paranın akıbetiyle ilgili soru bile soramıyorum.
Sordugum da çocuk gibi azarlıyorsun.

Abine ettiğin yardımla benim emeğimi hiçe sayıyorsun.
Onun eşi de çalışabilir dil mi.
Çalışmıyorsa bu onların tasarrufu. Önlerini arkalarını
kendileri düşünecekler. Kendileri hesaplayacaklar.

Biz değil.

Rızam olmadığını bildiğin halde devam ediyorsun buna.
Onun için artık sana itimat etmiyorum.
Paraya ihtiyacın olursa istersin.
Kendi kazandığım parayı
20-30 lira şeklinde dilenecek değilim diye

yap açıklamanı çekil kenara.
Anlamazsa kendi bilir artık.

hiç sevmediğim erkek tipi ,
evlenirken çıktığımız dönemde eşimi iyice denedim tarttım.
diğer türlü asla yapamam ayrılırdım.
çünkü arada babam yapar sizin kocanızın yaptıklarını .
bizde 7 sene çıktık ama ban abır gun hesap ödetmemiştr onun yanındayken para harcatmamışıtr

kzılarrr eğer şöyle desem bu ay şimdi ben cum agnu maaş alıcam oda 26 tısında alıcak.. bana param bttı dyıp cuma gnu para isterse ben ona abin için verdiğin 75 lırayı bana guvenrekmı verdin ben verme artık hakkımızı yedirme dye konusrken kaleee almadın sormadın verdin. paran btınce bendenmi istyorsun desem ağırmı olur
shapee shapee

Vermek istemiyorum
Çünkü;

Kendi ellerimle sana güvenerek emanet ettiğim
paranın akıbetiyle ilgili soru bile soramıyorum.
Sordugum da çocuk gibi azarlıyorsun.

Abine ettiğin yardımla benim emeğimi hiçe sayıyorsun.
Onun eşi de çalışabilir dil mi.
Çalışmıyorsa bu onların tasarrufu. Önlerini arkalarını
kendileri düşünecekler. Kendileri hesaplayacaklar.

Biz değil.

Rızam olmadığını bildiğin halde devam ediyorsun buna.
Onun için artık sana itimat etmiyorum.
Paraya ihtiyacın olursa istersin.
Kendi kazandığım parayı
20-30 lira şeklinde dilenecek değilim diye

yap açıklamanı çekil kenara.
aynen bunalrı dcem cnm

bende 3 hafta kalana kadar calıscam cnm çalıştıgım haftaları dogumdan sonra kullancam senın esındemı alıyor paranı
ben de 37. haftanın sonuna kadar çalıştım. bebek 40 hafta dolunca geldi yalnız. 3 aylık olduğunda da işe başladım . şimdi 8 aylık

cnm dha herzman eşim abisine destek olmuş abisinden zırnık yok eşime eşim biz çok yoklukta buyuduk abim hala tek maaşla zor gecnıyo bız ıkı maaşla dha iyi gecnıyoz dye vicdan yapıyor eltıme iş bulduk çocugunu bırakıp çalışamazmış. ben anne olucam ben 2 aylıkken bırakıp gelcem ama nden dha iyi gecnmek için. e biz onlara destek olursak ben 10 lırayla kalırsm nye çalışımkı
geçinemeyen çalışsın arkadaşım, ömür boyu sizin maaşlarınızla mı geçinecek eltinle kaynın?
eltin çocuğunu bırakamıyor ki haklıdır, kaynın ek iş falan yapsın.
sen de doğum sonrası "bebeğimi bırakamam işi bırakacağım" de, eşin sizi geçindirmek için kimden para dilenecek sorar mısın?

geçinemeyen çalışsın arkadaşım, ömür boyu sizin maaşlarınızla mı geçinecek eltinle kaynın?
eltin çocuğunu bırakamıyor ki haklıdır, kaynın ek iş falan yapsın.
sen de doğum sonrası "bebeğimi bırakamam işi bırakacağım" de, eşin sizi geçindirmek için kimden para dilenecek sorar mısın?
biz 1000 tl maaşla kirada oturduk ben çalışmıyodum. kimseye biz gecınemyoz demedık cnm he zordu kolay deıldı, ama bizim gelirimiz okdardı aç deildik karnımız doyuyordu kımsedende ıstemedık tatlı bal borek yemedık belki yıyemıyoz dyede gecınemıyoz dye para ıstemedık kımseden

Eşiniz zaten tüm masrafları üstlenmiş kredi ev masrafları herşeyi o ödüyormuş parası kalıyorsa bile ne kadar kalıyor ki siz sadece eve ekstra bir şey alınacaksa alıyormuşsunuz. Ağabeyine verdiğine dair nedne peşin hükümlü oluyorsunuz ki ayrıca nereye ne ödendi ne kaldı hesabı yok mu. Eşinizin yanına az para kalıyorsa bir yerde hesabı siz ödemeyin diye alıyormuş ama bir miktar verin kalanı sizde kalsın o zaman. Ama ağabeyine veriyor falan gibi şeyler hoş değil tüm masraflar adamda zaten.

bende 3 hafta kalana kadar calıscam cnm çalıştıgım haftaları dogumdan sonra kullancam senın esındemı alıyor paranı
Kredi çekti canım sağolsun benim maaş günüme denk getirdi. Ayda 1000 TL kredisini ödüyorum arabasını değiştirmişti. Maaşım 1.500 TL parasız kalmama izin vermez ama 1.000 tl ödedikten sonra bana verdiği en büyük para harçlık anlamında 50 tl onunda hesabını yapıyor. Dolaylı olarak gelişiyor bazı durumlar canımı sıkan bu. Ve özel hastanede doğum yapmayayım diye tatlı tatlı lafta vurduğu var.

biz 1000 tl maaşla kirada oturduk ben çalışmıyodum. kimseye biz gecınemyoz demedık cnm he zordu kolay deıldı, ama bizim gelirimiz okdardı aç deildik karnımız doyuyordu kımsedende ıstemedık tatlı bal borek yemedık belki yıyemıyoz dyede gecınemıyoz dye para ıstemedık kımseden
demek ki kaynın ve eltin de geçinebilir. çocuk doğunca işi bırakma kararı aldığını söylesen eşin tepki verir mi?
sebep olarak hem bebeğini, hem kazandığını rahat harcayamadığını, abisini vs söylesen işe yarar mı?

Kredi çekti canım sağolsun benim maaş günüme denk getirdi. Ayda 1000 TL kredisini ödüyorum arabasını değiştirmişti. Maaşım 1.500 TL parasız kalmama izin vermez ama 1.000 tl ödedikten sonra bana verdiği en büyük para harçlık anlamında 50 tl onunda hesabını yapıyor. Dolaylı olarak gelişiyor bazı durumlar canımı sıkan bu. Ve özel hastanede doğum yapmayayım diye tatlı tatlı lafta vurduğu var.

al işte insan çalışan kadın olmanın zevkıne bıle varamıyor dmı mesela bsey begenıyosun alamıyosun benım ev hanımı arkadaşlarım çatır çatır alışşveriş yaparken benım cuzdanımda 20 lıra parayla dolaşmam zoruma gdyo.

X