Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

istese ne olacak bu ayip degil ki. demekki o cesareti var cocuga tek basina bakabilecek. tenkit eder gibi konusmayalim lutfen morali zaten bozuk muhtemelen hanimefendinin
G greengirll Eğer vücudumda yalnız değilsem ve çocuğum bana tutunmussa ona dokunmam her türlü de buyutebilirim çocuğumu çalışıyorum yillardir gerekirse daha çok çalışırım.merak etmiyor degilim fakat birkaç gün bilmemek daha da iyi olabilir adamın tüm yüzünü görmeden çocuğum babasiz buyumesin diye düşünüp duygusal karar vermem

Son düzenleme:
bu düşüncene büyük alkışlıyorum.. işte böle akıllı ol...:)
hakkını savun adam belli etmiş seninle parasi için evlendiği... sevişmek herşeyden ibaret...

çok güçlü bir kadinsin ne demek herşey yaparsin çocuklarini tek başına büyüten ne nice kadinlar var..
umarim testiniz negatif çikar.. pozitif çikarsa sağlık olsun... adam çocuğun nafakasini ödemeye mecbur.

Valla tebrik ederim ben birşeyi merak ediyorum baya iradeli bir kadınsınız eşinizin baştan beri borç yaptığını biliyorsunuz keşke en başta maaşınızı ona havale etmek yerine onun maaşını size havale etseydiniz bazı erkekler ekonomik olarak aile geçindirme becerisinde olmayabiliyor para yönetmeyi bilmiyor sizin burada sıkıntınız iyi niyetiniz eşinize herşeyi yapmışsınız yediği önünde yemediği arkasında size çok güveniyor bence bu boşanalım demesi %100 blöf. Bundan sonra nasıl davranırsınız bilmiyorum ama barışıp devam etmeye karar verirseniz parayı siz yönetin ve bir daha boşanalım lafı geçerse ona seni beş parasız bırakırım herşeyi alırım görürsün boşanmayı göz dağını verin mutlaka. Evlilik çocuk oyuncağı değil kaldı ki çocuk isteyende kendisi önce evi geçindirmeyi öğrensin bunlarıda yeri geldiğinde mutlaka söyleyin ya kendine çeki düzen versin baba olmaya aday gibi davransın ya da boşansın.

Ev ekonomisi bilmez ama erkeklik gururunu kirmayayim diye fazla hesap sorup sinirlenmemeye çalıştım çok iyi niyetle. Ama gördüğümüz gibi blof yaptıysa da bu geminin dümeni onun elinde kalıyor bana devredecek uzunca bir süre idareyi

Eşiniz hovarda zamanlarını özlemiş aklınca tatlı su kurnazlığı yapıp işin içinden hiç yara almadan kurtulacak. Yok öyle dünya. birinin günahına girip hevesini alınca gitmek istemek..
şimdilik bu şekilde devam edin, olay son aşamaya geldiğinde çirkinleştiği takdirde duygularınızla oynandığını ve bundan sonraki hayatınızda evlenip boşanmış biri olarak sosyal yaşamınızda bunun bedelini ödeyeceğinizi belirterek manevi tazminat davası açacağınızı söyleyin. ki bu doğru.

Eğer boşanma davaları açılır iş ciddiye binerse manevi tazminat davası da açın...
bu karakter işte o zaman kapınızda köpek olmazsa ben de bişey bilmiyorum.

Kesinlikle eğer düşündüğümüz gibi başka biri değilde borç harç meselesiyle onun bu işi beceremediği ortada artık bu parayı birazda ben yöneteyim bakalım bir ev nasıl geçinir gör diyin ayrıca suan çocuğunuz yok ekonomik olarak borcunuz dısında ikinizde çalışıyorsunuz daha iyi olmanız lazım 14 aylık evlilik gezme tozma zamanınız hazır coluk cocuk yokken eşinizde 30 yasında hala daha anne baba kardeşten akıl almasın bi zahmet ağırlığınızı koyun lütfen geri dönülmez bi ağırlık olsun hemde böyle devam edin hepimiz arkanızdayız :)

istese ne olacak bu ayip degil ki. demekki o cesareti var cocuga tek basina bakabilecek. tenkit eder gibi konusmayalim lutfen morali zaten bozuk muhtemelen hanimefendinin

Tenkit eder gibi bir konuşma mı bu? Konunun başından beri gebelik ihtimali yüksek olarak konuşuluyor ama halen test yapılmadı, ben de burdan muhtemelen istediğini düşündüğümü yazdım. Vay efendim nasıl istersin ne hakla istersin mi dedim? Yooo...

İster istemez kendi bileceği iş.

sosyal yasam bedeli nedir? Allah askina su tarz muhabbetler yapip bosanan kadinlarin moralini bozmayin ya

bu kadar sok arasinda gebe olup olmadigini dusunmesi bile mucize. yani yapmiyor olusu istediginin bir delaleti degil kaldiki soylediginiz gibi istese de kim karisir.

Karar sizin konu sahibi de ben size en ufak bir imada bulunmadım, çocuğunu aldır vay efendim ne hakla istersin mi yazmışım, sadece kadınsal içgüdülerle bebek varsa istediğinizi tahmin ettim ve yanılmamışım. Gerisine karışmak bize düşmez.

Yorumu dramatize etmenizi içinde bulunduğunuz ruh haline bağlıyorum.

sizin fazla anlayışlı ve ideal eş olma durumunuzdan kaynaklanıyo bence.. erkekler maalesef vur pat çat tepkili şeylerden kavgalardan gürültüden vs. hoşlanıyo

bu kadar sok arasinda gebe olup olmadigini dusunmesi bile mucize. yani yapmiyor olusu istediginin bir delaleti degil kaldiki soylediginiz gibi istese de kim karisir.

Kaç aydır bebek için uğraşıyorlarmış, bu defalarca yazıldı, hamile olup olmadığını düşünemeyecek bir şey yok ki.Burda hepimize yorum yazabiliyor, işine gidiyor çalışıyor, şoku atlattı mantıklı düşünüyor yazdıklarından.

Hamiledir değildir bakın ben bunun hakkında yorum yapmıyorum, sadece istediğini hissettim ve yorumumda yanlış anlamayın dedim zaten.

Ben birşeyi dramatize etmiyorum fikrinizi belirtiniz ben de fikrimi söyledim imada bulundugunuzu da soylemedim. Durumumun çocuğum olursa bakmaya uygun olduğunu bu sebeple olursa benim için problem olusturmadigini anlatmaya çalıştim. İfade ediş tarzım size oyle çağrışım yapmis olabilir

Bu arada konuyu sulandırıp badka kısma cekenler oluyor. Cevap vermemenizi tavsiye ederim.
es kişisi ve davranışı üzerine yoğunlasalım.
kkyı seviyorum yaaaa.
onlarca kişi bir sürü akıl veriyor.

Bu daha mantıklı sorunu sonuca ulastirmadan birşey söylememek

Maalesef ben onu nasıl severek birlikte oldum nasıl bir yıldır evde hicbirseyine karismadim çayını suyunu eline verdim anlatamam yani hiç ona sarılmadan uyumadim

Şu mesajınız içime dokundu gerçekten, yıpratmayın kendinizi. Bi çok arkadaş söylemiş zaten ısrar etmeyin bi yerden sonra evliliğin tüm yükünü kendiniz yüklenemezsiniz. Sizi arar sonra da iş işten geçer. Kıymetinizi bilin ,bırakın o sürünsün. Ki sürünecek böyle seven övgüye değer eş bulmak ne kadar zor biliyoruz hepimiz.
bi avukata danışın. Evlendikten sonra alınan mallar iki tarafa ait önceki mallar bağlamaz. Arabanın markası da önemli tabi maddi anlamda mağdur etmesin sizi oyuna gelmeyin. En kısa zamanda iyi olmanızı dilerim.

Bazı yorumları hayretle okuyorum . Herkes herşeyi çok biliyor maşallah. Hukuki boyutttaki yanlış bilgilendirmeleri geçtim , biraz empati lütfen.
Konu sahibi, bulunduğunuz durumda eğer boşanma kaçınılmazsa , hamile olmanız durumunda sadece bir süre ertelenecektir. Bu cümleleri sarfeden bir adamdan ne koca nede baba olabilir . Bu durumda hamile olmamanızı umuyorum . Ancak eğer hamile isenizde ona kıymayı aklınızın ucundan bile geçirmeyeceğinize eminim. Ben bu durumları uygulamalı olarak yaşadım. Sonuçta allah uygun görmedi , kendiliğinden düşük yaptım . Zorunlu kürtaj oldum. Ama asla aldırmayı düşünmedim. Ama şu an ondan çocuğum olmadığı için şükrediyorum. Herseyde bir hayır vardır . Bu durumda en güzeli teslimiyet. Allah hakkınızda hayırlı olan ne ise , o şekilde sonuçlandırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…