Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Bu güne kadar o açıdan hiçbir mecrada şüphe olusturacak bir durum görmedim
Ben başkası olduğunu düşünmüyorum. Bence de sizin dediğiniz gibi parayla ilgili başını derde sokmuş. Bence boşanmaya da niyeti yok blöf yapıyor size. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor. Küçük beynince siz boşanmamak için borçlara susacaksınız.

Arabayı değiştirme teklif ederse kabul etmeyecegim bu ay da maasim yatınca zorunlu ödemeler dışında ona havale etmeyeceğim eğer birşey derse de durumumuz hiç iç açıcı degil sen hesaplamada n harcıyorsun hem bana böyle böyle yaptın sana bu konuda güvenemiyorum diyecegim

Aynı yerde konuşmadık güya kimsenin haberi yok birşey diyen yok şu anda
Çok ilginç. Kp kayın gidince konuyu açıyor ama görümcenin gitmesini beklemiyor.
Görümce haberci mi acaba?
Eşinizle olan konuşmanızın gidişatını kp e haber verdi belki.

Yine de eşine mutsuzum boşanmak istiyorum, araba bende kalsın demesi çok çirkin.
Ya konu sahibi tamam deseydi.
Demek ki arabayı satıp borç kapatıp keyfine bakacaktı.

Bu kocaya asla güvenilmez artık.

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Canim esyalari sen napacak misin esyalar senin olsun araba benim de ben senin oldugun esylari napacam de bide o esyalarlami uzulesin

Çok ilginç. Kp kayın gidince konuyu açıyor ama görümcenin gitmesini beklemiyor.
Görümce haberci mi acaba?
Eşinizle olan konuşmanızın gidişatını kp e haber verdi belki.
Öyle birşey olsa daha da icim sogur arayip araba benim eşyanın yarısı senin evlendikten sonraki borclar yarı yarıya evlenmeden önceki borçlar herkesin kendine ait, nakit olarak mehirimi de ver dedi dese. Onlar da hizmet Edip saygı gösteriyoruz diye salak sanmazlar

Eşiniz o anda size cevap veremediğine göre akıl alıyor olabilir.
Bugün ailesiyle görüşüp size fikrini söyler.
Dinlerken tartın, kendi fikri mi, öğretilmiş fikir mi?

Dedim canım hatta eşyalar demedim eşyaların yarısı senin dedim
Araba sen evlenmden once almisin hemde canim bide soyle dusun duygularini bi kenara koy esyalari pahali almis olabilirsin ama arabayi aldigin fiyata satarsin esyalar ikinci elden %50 ye duser.. arabani verme sakin ama seni cok iyi anliyorum inanki dua edecegim sana rabbim yardimcin olsun
Birde benim aklima soyle birseh geldi aldatilmakda geldide ya diyorumki hani cocuk yapmk isteyip olmuyormusya bi sorunda yokmus hani acaba kocaniz doktora gidip sorunun kendinde oldugunu ve hatta ve hatta kısır falanmi acaba bunu yediremiyo kendine senin bilmenide istemio ya bilmiorm acaba diorm

Dua ederseniz sevinirim, insan eşini tanır ama degil mi benim her zaman güçlü ve mücadeleci bir insan oldugumu onunla çocuk çocuk diyerek değil severek ve yanımda isteyerek evlendigimi bilmez mi. Çok tıbbi çare var bu sene olmazsa maddiyati düzeltip daha ileri yöntemler denersin. Cocuk ben normalde düğün borçları bitmeden istemedim o çok israrcı oldu kabul ettim denemeye basladik

Eşiniz o anda size cevap veremediğine göre akıl alıyor olabilir.
Bugün ailesiyle görüşüp size fikrini söyler.
Dinlerken tartın, kendi fikri mi, öğretilmiş fikir mi?
Bakacağım eğer dünkü gibi geri adım atma değil de yeni seylerle gelirse öğretilmiş olabilir. Borçları haricinde birşey vermeyecegimi farketti

Bakacağım eğer dünkü gibi geri adım atma değil de yeni seylerle gelirse öğretilmiş olabilir. Borçları haricinde birşey vermeyecegimi farketti
Valla son mesajlarinizi çok begendim. Böyle dık durun. Ve sakin hiç bir setine kanmayın. Size tavsiyem her duruma karşı herhangibir avukata gidip danışın. En azından nasıl tavır almanız konusunda size fikir verir haklarınız hakkında. Baktınız morliniz kötü olursa da bir psikologla görüşün. Rahatlarsiniz.
Görümce kac yaşında. Evde otururken misafircilik oynamak yerine bir zahmet siz işten gelene kadar yemek yapsaymis. Sanki bana evinde yemek yapmıyor.

Eşiniz bir daha boşanmaya yönelik bir konu açmazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?Artık onun zihninden geçenleri biliyorsunuz....evliliginizi sürdürmeyi siz isteyecek misiniz?

Evet ben de merak ediyorum gebelik testi ben olsam dakika duramam sanki siz de biraz hamile olmayı istiyormuşsunuz gibi geldi yanlış anlamayın ama S Shewolf15
istese ne olacak bu ayip degil ki. demekki o cesareti var cocuga tek basina bakabilecek. tenkit eder gibi konusmayalim lutfen morali zaten bozuk muhtemelen hanimefendinin

Yine de eşine mutsuzum boşanmak istiyorum, araba bende kalsın demesi çok çirkin.
Ya konu sahibi tamam deseydi.
Demek ki arabayı satıp borç kapatıp keyfine bakacaktı.

Bu kocaya asla güvenilmez artık.
Zaten üye yanlış anlamasın ama o adama ya devrim yapıp maaşı herşeyi elinden alıp idareyi kendi yapacağı düzen oturtacak ya da boşayacak. Böyle ilerlemez. Benim eşim de sağa sola borç verme alışkanlığı vardı biz kimiz elimizdeki ne kime ne veriyorsun ben de duzelttim o huyunu da biraz ekonomimiz düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…