Ben esinizin yerinde olsaydim sizin yaklasiminizda fedakar bir kadinla evli olsam sevdigim surece neden bosanmak isteyeyim ki? Gelir guzelce derdimi anlatip yardim beklerim ki yardim edeceginize de emindir.
Mantikli bir sebep one surmeden sizden ayrilmak isteyip sizin de arabayi vereceginize inanmak kadar gibi sacma bir adim atmayacaginizi bilmesi lazim neticede.
Boyle riskli bir karari borcunu odeyebilmek icin alamaz.Evlilik bitirmekten bahsediyoruz.
Bence yapmis oldugu borc da sebep degil."Borcum var beni affetmeyeceksin bundan dolayi ayrilalim"diye duygu somurusu yapmasini daha olasi goruyorum acikcasi.Erkekler,kadinlar kadar matematiksel hesaplar yapmaz.Ortada ciddi anlamda bir hata var bu yuzden sus pus kendisi bence.
Oyle ya da boyle mutlaka neyse derdi cikar ortaya.Sebep arastirmaktan ziyade yol gosterilmesi,konu sahibine daha faydasi olur bence.
Siz gozlerinizi dört acarak su zamanlari lehinize cevirmeye calisin konu sahibi.
Sebep ne olursa olsun vazgecen bir adam icin de inanin degmez ne uzulmeye,ne hirpalanmaya..
Yolunuz acik,sansiniz bol olsun.. ❤