- 30 Aralık 2009
- 22.939
- 89.553
- 1.123
Vermeyeceğim olası bir durumda her mesele yasada nasılsa öyle hallolacakArabayi vermiceksin demi?
Kıracak birşey soylememissiniz fikirlerinizi soylediniz.yaptiklarimin yazdiklarimdan da farkı yok inanin hiç evimde isimde kadinligimda kusur bulamaz bulsa söylerdi zaten.daha çok sizin yazdıklarınızı okudum. hayatınızı çok net bilemeyiz. bence burda yazılanlara göre bilenip,kafanızda kurup hareket etmeyin. akşam çekilin odanıza. yalnız kalın. kendiniz düşünün. yine de bir kaç şey söylemek istiyorum.
biri varsa ve ayrılmak istiyorsa amenna,boşanın.14 ayda başkasına kaydıysa gönül ve ayrılmak istiyorsa ömür geçmez onla.
6 ay önce maddi sıkıntılarınıza rağmen çocuğu olmasını istemiş. ailesi sizde. hizmet ediyorsun. bi kaç aydır da kafasına ayrılığı koymuş. ancak sex hayatınıza bi nokta koymamış ayrılık varken kafasında. hizmet etmenize de bi son vermemiş. çok karaktersizce bir davranış. ayrılacağım diyor kendi içinde ama nasıl olsa nikah var hala diyip de mi sevişiyor sizinle? üstelik çocuk düşünülüyorsa aktif bir cinsel hayatın olması gerekir. şu an hamile olabilirsiniz.ancak 1 aydır evin içinde akşamları
konuşmuyor farkediyorsunuz da peki bu 1 ayda yatakta nasıl iletişime geçiyor.pes doğrusu.
borç içindeyken nasıl bir eş gidip de 1200 liralık bir harcama yapar ki?
eğer boşanma kararı alırsanız kesinlkle söylediğini kabul etmeyin. diğer arkadaşların dedikleri doğru. eşyalar satılsa para etmez. araba öyle değil. sözde seni mağdur olma, ev,eşyalar kurulu düzenin bozulmasın demeye getirmiş galiba. saçma bir düşünce açıkçası. ilk hamleyi ondan bekleyin ve avukatsız iş yapmayın.
evet ,siz seviyor olabilirsiniz ama boşansanız bile bunu bir yıkım olarak görmeyin lütfen. ne güzel ki kamuda işiniz garanti. ayaklarınız üzerinde durabilir,fevkalade bir hayat kurabilirsiniz kendinize.asla darmadağın olucam, mahvolucam,nasıl kaldırıcam gibi düşüncelere kapılmayın. siz evlenmeden de kendinize araba alabilecek kadar kendini idare debilecek birisiniz. ki dediniz ki , borçlar mevzuysa maddi yönetimi bana versin ben düzeltirim.bunu yapabileceğine inanan bir kadın boşandıktan sonra gayet de güçlü devam edebilir yoluna.
gidişata göre oturup konuşup ,belki de bir yanlıştan dönebilir, her şeyi telafi edip daha sağlam da devam edebilirsiniz.ancak siz gayet iyi, o ise bunları söyleyen biriyse oturup düşünmek lazım.
Allah yardımcınız olsun. sabır diliyorum. kararınız ne olursa olsun fevri davranmayın derim.bir an önce bu şoktan çıkın ve daha çok mantığınızla düşünün.
son olarak sizin yerinizde olsam yarın test yapacağımı söylemezdim bu akşam. sessizce halledin. negatifse ne ala. pozitifse boşanmanın önüne geçsin diye koz olarak kullanmadan oturup karşılıklı konuşun.sounlu bir evliliğe doğmasındansa tek başınıza pek ala doğurup ,bi hayat sunma cesaretinizin ve kapasitenizin olduğunu düşünüyorum.
uzun yazdım ama sıkılmazsınız umarım. sizi kırarsam affola. bilmeden olmuştur. sağlıcakla kalın.
Üzgünüm ama başkası var barizKızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Sizin kadınlığınızda sorun bulmadan önce kendi adamlığını sorgulaması lazım zaten.Kıracak birşey soylememissiniz fikirlerinizi soylediniz.yaptiklarimin yazdiklarimdan da farkı yok inanin hiç evimde isimde kadinligimda kusur bulamaz bulsa söylerdi zaten.
Çok kırıldım o sözleri soylerek tüm mutlulugumu aldı benden. İş çıkışi evime nasıl sabirsiz ve istekli geliyordumIsrarlarınla kalsa mutlu olacak misin?
Bazen her şey o kadar ortadadır ki isteseniz de Pollyanna olamazsınız.bilmiyoruz o yüzden öyle bişey olmadığını varsayıyoruz, eğer bilseydik hakaretlerimizi ona göre sıralayabilirdik.
Geçer merak etmeyin. Hiç bir acı baki değil. Bundan sonra dimdik durun. Geri adım atmayın . Eğer boşanmakta kararlıysa , sizi anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışacaktır. Size zaten övgü dolu sözler sarfetmiş. Belkide sizi kızdırmadan , maddi olarakta kayba uğramadan kolay yoldan sıyrılmayı planlıyordur . Zaten açıkça borçları ortak öderiz demiş . Tazminat vermesi gerekirken bide borç ödettirecek aklınca . Allah’ından bulsun .Şimdi öylece bekleyeceğim konustugunda şokla iyi düşündün mü tekrar düşün falan dedim. İçim sizliyor
Arabayı o niye alıyomuş? Sakın arabayı verme araba hep prim yapıyor eşyaları o aldın aranayı sen al ozaman eşya ne ki. Ya da arabayı tek ödesin kurnaza bakKızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?