Eh bunu adam gibi söyledi de ben yok mu dedim? Böyle bir derdi varsa söylese ertelerim ne olacak sankibelkide maddi sıkıntılar bunalttı . Borçlari olduğu için çocuk yapmak istemiyor.
Akşam test yaptıracağımi söyleyeceğim başka da yüz göz olmayacagim çok meraklıysa kendi açsın davaKonu sahibi ne yapmaya karar verdin?
Eşim 30 yasinda. Çalışıyorum memur olarak, aile falan daha şoku atlatip konusamadimCanım sen kendi sakın suçlama, suçluluk pskolojisi yaşama , sorun anladığım kadarıyla eşinde. Zorla güzellik olmaz sakın kal deme , çocuk yapmayıda düşünme , gitmek istiyosa gönder gitsin. Çalışıyor musun bilmiyorum ama , işe gir ayaklarının üstünde dur , ailende arkandaysa salla gitsin , emin ol tilkinin dönüp dolaşağı yer kürkçü dükkanı. Eşinin yaşı kaç bu arada merak ettim?
Eşim 30 yasinda. Çalışıyorum memur olarak, aile falan daha şoku atlatip konusamadim
Macera peşine düşüp de Allah tan belasini bulan gördüm eğer niyeti bu kadar basit ve çirkinse dilerim o da bir belaya sarsın kendinibence yaşı az değil , 24 /25 olsa tamam daha oturmamış , daha kanı kaynıyo derim ama bir problemde yoksa eşin ya macera peşinde yada gerçekten sevgisi bitmiş.
Boşver bela okuma allah a havale et , kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Macera peşine düşüp de Allah tan belasini bulan gördüm eğer niyeti bu kadar basit ve çirkinse dilerim o da bir belaya sarsın kendini
Bakis acisisi yetistirilis tarzi cogu kadin bu yapida oluyor ama su kk dan okuduklarida insana tecrube katiyor inanin suraya okuya okuya edindigim bir tecrube varsa oda fazla fedakarligin kayip oldugu kadin kendini maddi manevi aile iliskilerinde hep assagida tutuyor idare ediyorki aman yuvam aman huzurum aman cocugum ama bunlara bu yaramiyor gun geliyor yapmasaydin oluyorİnanın evlilik aşamasında ne altın kaldı ne param. Evden çıkmayı sevmem durumumuz kötü borçlar bitsin diye 5 kuruş harcamam, geçen hafta gidip 1200 liraya takım elbise almış. Tüm işleri böyle sürekli öğlen dışarda ye servise binmeyi kabul etme elimizde araba eşya borç harici birşey yok Türkçesi. Şu an çok ofkeliyim
Siz işteyken görümce yemek yapamaz mı en azından, insanlar ne kadar rahat yaaa umarım bundan sonra karşınıza güzel insanlar çıkarAilesi gezme görme diye kaç defa geldi en son bir ay önce geldiler. Kayinpeder kayinbirader iki gün oluyor gitti görümce cuma gidecek. Her gün işten çıkıp eve gidip yemek yaptım bulaşık yikadim
Arabayi vermiceksin demi?Akşam test yaptıracağımi söyleyeceğim başka da yüz göz olmayacagim çok meraklıysa kendi açsın dava
daha çok sizin yazdıklarınızı okudum. hayatınızı çok net bilemeyiz. bence burda yazılanlara göre bilenip,kafanızda kurup hareket etmeyin. akşam çekilin odanıza. yalnız kalın. kendiniz düşünün. yine de bir kaç şey söylemek istiyorum.Eşim 30 yasinda. Çalışıyorum memur olarak, aile falan daha şoku atlatip konusamadim
Ne kadar da guzel düşünmüş yaa.. eksik olmasin. Iyi de bosanmayi isteyen kendisi. Bosanmanin olumsuz taraflarini yuklenmek de ona duser. Neden bosanma talebiniz olmadigi halde bu yukun altina girecekmissiniz ki. Hem bakracim bukulmesin hem ayranim dokulmesin. Iyi vallaDiyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Şu sona eklediğiniz deyimin baska turlu soyleneni de var da burda denmiyor iste "))Ne kadar da guzel düşünmüş yaa.. eksik olmasin. Iyi de bosanmayi isteyen kendisi. Bosanmanin olumsuz taraflarini yuklenmek de ona duser. Neden bosanma talebiniz olmadigi halde bu yukun altina girecekmissiniz ki. Hem bakracim bukulmesin hem ayranim dokulmesin. Iyi valla
Bacım bu p..vengin gözü akli kaymış başkasına
Sen bekle bir ayrılın o zaman gün yüzüne çıkacak bütün cirkefligi
Borçları ödeme,arabanı al,evden üç beş eşya ver s.ktir olup gitsin.
İnsan 1 gecede değil 1 saniyede bile mutsuz olabilir, sevgi 1 dakikada bile bitebilir bana göre. Bu benim fikrim. Evlilik de tam dediğiniz gibi "mutsuzum boşanırım" bana göre. Peki sizin konu sahibinin eşiyle ilgili öngörünüz nedir? Ya da şöyle sorayım size göre "geçerli sebep" nedir?
Eh öyle yani.
Burda bir üyeye akıllar verdik hemen avukat bul adam seni kandırıyor diye. Konu sahibesi de gayet duygusal şekilde yuvam emeklerim vs yazarkeeeen adam arabayı aldı kaçırdı babasının üstüne yaptı. Diyeceğim şu ki erkekler boşanırken çok şerefsizleşiyor. Mal da kaçırıyor, çocuk da kaçırıyor, maaşı da asgariden gösteriyor.
Duygusal davranan kadınlar boşandıktan sonra maddi olarak mağdur oluyor. Buraya 10 kere yazdık sonra boşandıktan sonra maddi olarak pişman olmayın. Yuva, koca, emek aşk falan yiyip içilmiyor. Paraları kapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?