Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Evet olabilir, ama 6 aydır deniyoruz ve genel muayeneye gittim Dr bir problem yok 6 ay dolsun olmazsa tekrar gel dedi
Cocuk olmaması baskı hissettirmiş olabilir mi? Bizde de böyle sallantılar oldu ama hic boşanma lafı gecmedi sadece bazen isyan etti eşim, sadece cocuk icin cinsel ilişki yaşamak bi dönem psikolojimizi bozmustu

Başkası vardır, pistir kakadır diye bilip bilmeden adama sallamaya gerek yok.

Soğumuş olabilir. Mutsuz olduğunu zaten kendi söylemiş. Böyle evlilikler en temiz böyle bitmeli. Çoktan bitmesi gereken evlilikler bitmeyince başlıyor aldatmalar, şiddetler. Ben mutsuzum diye ayrılmak isteyen adamdan korkmam. Mutsuz olduğu halde ayrılmayandan korkarım.

Ayrılmaya karar vermiş,eşyalara,borçlara,arabaya varıncaya kadar yazmış çizmiş.Pardon ama bi noktada dursun artık,çünkü herşey hakkında tek başına karar almak onun haddine değil.
Zor bir durum İnşallah kolaylıkla bir çıkar yol bulursunuz

canım benim yaa çok üzüldüm inan.. bu durumda yapacak şey mal varlıklarınızı bölüşüp ayrılmanız öyle borçlar ortak araba sende ev bende olmaz.. herşeyin bir usülü kanunu var ama birde senin yıkılan hayallerin kırılan gururun var tabiki.. çok üzüldüm madem hazır değildi ne diye evlendide seni de yaktı.. aynı olay geçen gün komşu kızımızın başına geldi oda henüz 4 aylık evliydi ve eşi ben yapamıyorum diyip onu terketti.. kız şuan babaevinde ve yaralı bir kuş gibi mahkemeyi bekliyor.. Allah yardımcın olsun seninde..

14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Boşuna kendinde suc arama lutfen oncelikle uzme kendini eski erkek arkadaslarini sindiremiyen insan hiç evlenmezdi bnce gercekten evlilik ona göre degik rahat rahat gezip tozup hergun baska biriyle gezmek istiyor eşiniz.Bu arada araba bende kalsin borcunu beraber odemeye devam edelim ne demek ne saçma

14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Hala içine sindiremedigi bu maalesef....

Diyor ki evdeki eşyalar toplam aşağı yukarı araba ile aynı eşyalar sende kalsın araba bende borçlar yarı yariya
Ne kadar akıllı o öyle ,borç beraber ödenecek size eşyaları iteliyor kendisi arabayı alıyor ,ilerde siz eşyaları satamazsınız ama o arabayı satabilir .
Sakın kabul etmeyin

Şok içindeyim yerin dibine girdim kendimden utancimdan, bir aydır pis ailesi evimde çalışıp akşam yemek yapıp hizmet ettim nankör adamin babasına kardeslerine
1 aydır soğukluk var demişsin ve 1 aydır ailesi bizde demişsin....

Bu kararında ailesinin bir etkisi olabilir mi?

Aklıma direk üçüncü kişi geldi ama bunu söyleyerek de daha fazla araya soğukluk girmesin

Evlilik ömürlük bir olay. Birkaç ay mutsuzum boşanalım diyorsa kocanız evliliğin ne olduğunu pek anlayamamış demektir.
Üzgünüm ama ben böyle sorumsuz, geçici duygularla önemli kararlar alan birine güvenemezdim. Geçerli bir neden de belirtmemiş. Bence de ayrılın ama kesinlikle nafakanızı alın, arabayı vermeyin. En azından maddi olarak sorumsuzluğunun cezasını çeksin.
Büyük ihtimal başka birisiyle görüşüyor ya da özel konularda sorunları var ama bunu çözmeye çalışmak yerine hadi boşanalım diyen birisiyle geleceğiniz olmaz. Boşanın ama asla yardımcı olmayın.

Evlenmeden once alinan mallar paylasilmaz. Evlilik sonrasi edinilen mallar paylasilir.
Mutsuz ve bosanmayi istiyorsa ceketini alip gidebilirdi. O ise ince ince hesaplamis. Esyalarin oarasinin arabaya denk dustugunu soyleyerek kandir seklini bile dusunmus. Borclari da ortak paylasalim diyerek borcu da ustune yikmaya calismis. Hint kurnazi. Ben bunda iyi niyet goremiyorum. Bu isten en kârlı nasil cikarin diye epey bir dusunup tasinilmis. Borc konusu avukata sorulmali. Ben olsam simdiye kadar onun ne kadarlik borcunu odedi isem bunu talep ederdim. Esyalari da borcu ile birlikte ona birakirdim odesin borcunu alsin esyalarini cunku bir ise yaramayacak artik ikinci el olacagi icin. Kendime ufak bir ev ve yeni esyalar ile yeni bir hayat kurardim.

1 aydır soğukluk var demişsin ve 1 aydır ailesi bizde demişsin....

Bu kararında ailesinin bir etkisi olabilir mi?
Ona başka birinin olması kadar da ihtimal vermem nerden bulacaklar benim gibi işten sonra yemeği çayı suyu ellerine verecek bir ay ağırlayacak birini daha. Niye tekrar arayışa masrafa dussunler

Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak

Sizin evlenmeden önce aldığınız araba için ne hakla “araba benim olsun” diyebiliyor? Hemen iyi bir avukat bulup konuşun. Tabii ki ayrılabilir ama tazminatını ödesin. Arabayı almayı planlarken feleği şaşsın.

Olayın özünü merak etmişsiniz. Olayın özü şu: Siz kendinizi ona ve ailesine paspas ettiniz. O da size şimdi paspas muamelesi yapıyor. Onun sizin peşinizden koşması, sizi ve ailenizi el üstünde tutması, sizi mutlu etmeye çalışması gerekiyordu. Bu saatten sonra bari tırnaklarınızı çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…