yoo çok severek evlendikSiz eşinizi gercekten sevmemişsiniz eşiniz yardim etmiş mücadele etmiş daha doğrusu allah da yardim etmiş sevmissiniz demek somradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo çok severek evlendikSiz eşinizi gercekten sevmemişsiniz eşiniz yardim etmiş mücadele etmiş daha doğrusu allah da yardim etmiş sevmissiniz demek somradan
Arkadaşları sevdiğim insanlar çoğu evliBunu sormamın nedeni yani ilerde bir şey olduğunda da haberin olacak, birbirinizden tamamen kopamayacaksınız. Arkadaş çevresi falan nasıl, ben de sizin gibi bir sebep bulmaya çalışıyorum.
Sizin durumunuz konusahibinin esinden cok farklieş ile ilgili küçük yada büyük problemi olan arkadaşlara bir güzel gaz veriyoruz boşa gitsin ondan adam olmaz aldattı mı şiddet mi uyguladı evine mi bakmadı sevgi mi göstermedi hakaret mi ediyor?? bu tarz yorumlara aldırış etmeyin lütfen biz kadınlarda duygusal çöküşler yaşıyoruz 1 sene önce evliliğe alışamadım seni seviyorum ama olmuyor diye gece gündüz ağlardım hiç bir sebep yokken üstelik adam güllerle gelirdi ben ağlardım dışarı çıkalım gezelim derdi ben ağlardım pes etmedi ama düğün resimlerimizi getirdi bak ne kadar mutluyuz dedi daha çok ilgilendi gelecekle ilgili hayal kurdu içinnde bulunduğum boşluktan tuttu çıkarttı ben bir kere daha aşık oldum ona o zaman eşinizi sıkmadan yanında olun bir derdi vardır anlatamıyordur derdi olmasada sebepsiz bir mutsuzluktur zaman tanıyın biraz emek verin bu zamanları atlatınca belkide sizi eskisinden daha çok sevecektir
Hep garibime gitmiştir bilmiyorum ya ćok severek evlenip o hale gelmek alişamamk felan garip geliyor insanlar nazarami geliyor anlamiyorumyoo çok severek evlendik
İnsan 1 gecede değil 1 saniyede bile mutsuz olabilir, sevgi 1 dakikada bile bitebilir bana göre. Bu benim fikrim. Evlilik de tam dediğiniz gibi "mutsuzum boşanırım" bana göre. Peki sizin konu sahibinin eşiyle ilgili öngörünüz nedir? Ya da şöyle sorayım size göre "geçerli sebep" nedir?sakin bir şekilde konuşun l
bu kadar basi
İnsan bir gecede mutsuz olmaz sevgi bir iki ayda tükenmez. Belki konu sahibi hamile ve karşı taraf dürüst oldugu için mutsuz evliliğinden bir cümle ile kurturuyor. "mutsuzum boşanarım" evlilik bu mu . Kim evliliğinde hep mutlu oldu bizi eş yapan sadece sevgimiz değil emeğimizde .Bu kadın erkek için geçerli mutsuzsa sebebini söyleyecek çocuk yapmaya çalışmayacak . Dürüst olacak . Başaka bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum bu arada
14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
e devlette bosanmis gordum?Bekar yazıyor.net bilgi:)
adamın karaktersiz ve korkak olması . Bence kendini bilen hiç bir erkek mutsuzum boşanarım demez.İnsan 1 gecede değil 1 saniyede bile mutsuz olabilir, sevgi 1 dakikada bile bitebilir bana göre. Bu benim fikrim. Evlilik de tam dediğiniz gibi "mutsuzum boşanırım" bana göre. Peki sizin konu sahibinin eşiyle ilgili öngörünüz nedir? Ya da şöyle sorayım size göre "geçerli sebep" nedir?
30musCanım sen kendi sakın suçlama, suçluluk pskolojisi yaşama , sorun anladığım kadarıyla eşinde. Zorla güzellik olmaz sakın kal deme , çocuk yapmayıda düşünme , gitmek istiyosa gönder gitsin. Çalışıyor musun bilmiyorum ama , işe gir ayaklarının üstünde dur , ailende arkandaysa salla gitsin , emin ol tilkinin dönüp dolaşağı yer kürkçü dükkanı. Eşinin yaşı kaç bu arada merak ettim?
soruma cevap alamadım ama olsun :) Demekki ben de kendimi bilmiyorum :) Saygı duyarım.adamın karaktersiz ve korkak olması . Bence kendini bilen hiç bir erkek mutsuzum boşanarım demez.
doğru :) kimlikte bekar yazıyor haklısınız:9e devlette bosanmis gordum?
çocuklar babalarının işten gelmesini heycanla bekler ya ben öyle beklerdim eşimi sonra ufak tefek sorunlar yaşadım ciddi bir boşluğa düştüm geçti çok şükürHep garibime gitmiştir bilmiyorum ya ćok severek evlenip o hale gelmek alişamamk felan garip geliyor insanlar nazarami geliyor anlamiyorum
öyle demeyin yazarken bile içim sızlıyor eşimi o dönem çok üzdüm bende herşeyi gözden çıkarmıştım hiç birşey istemiyorum ben ev araba nafaka öyle bir boşluktu ki çektikçe çekiyordu iyi ki eşim beni gözden çıkarmamış sıkı sıkı sarılmış konu sahibinin farklı şüpheleri yoksa aldatma falan evliliğine emek vermeliSizin durumunuz konusahibinin esinden cok farkli
Adam beni cek cikar alisamadim nolca boyle demiyorki
Baya mal paylasimi yapiyor
Insan ilk konusmada araba bende ev esyasi sende borc ortak vs der mi
Ayip denen bisey var
Insanin umru olmaz mal mulk ilk etapta
Duygusal boyutunu bir atlatsalardi keske sonrasina bakilirdi
Bu durum cok cirkin geldi okuyanlarada
Çok haklısın, hepsi çözülür. Ama bunu biz biliyoruz :) Onlar işin kolayına kaçmanın derdinde. Neler duydu bu kulaklar, bil bilsen, çok iyi anlıyorum o yüzden.Mesele hamile kalmamamsa bunu tıp da çözebilir,maddi sıkıntı ise ev yonetememekse beni dinlesin 6 ay bana bıraksın halledeyim. Adam sorun yok demesin o zaman. Kafamda tüm ihtimaller cirit atıyor ama artık tahminim kendi kendine kimsenin sorumluluğunu almadan yiyip içip gezme niyetinde
Ayni seyi soyluyoruzöyle demeyin yazarken bile içim sızlıyor eşimi o dönem çok üzdüm bende herşeyi gözden çıkarmıştım hiç birşey istemiyorum ben ev araba nafaka öyle bir boşluktu ki çektikçe çekiyordu iyi ki eşim beni gözden çıkarmamış sıkı sıkı sarılmış konu sahibinin farklı şüpheleri yoksa aldatma falan evliliğine emek vermeli