eşim ben den boşanıyor

bizim gelinde bebeğini bizden kıskanır dokusak aklı gider sonrada neden kocam bana böyle yapıyor oluyor...benim kızım 2 yaşında ellerini sevdi dyorki elini çıkaracaksın bende onun çocuğuna dokunmam

Tebrik ederim
Yeterince sinyal varken sanki kendileri mükemmelmiş gibi alttan alarak boşanmayı ertelemediğiniz için
Onlara bu fırsatı vermeyip kendiniz dava açtığınız için ,
Çocuk yapmamanızda iyi olmuş
Yeni hayatınızda başarılar

ben arkadaşımda kalacağım dedi.baktım on dakika sonra geldi arkadaşı uyanmamış kapıyı açmamış.geldi oğlunu sevdi.yattı .uyudu .sabahta sessiz sedasız çıktım.görüştüğü arkadaşının eşi eşimi aramış siz napmaya çalışıyorsunuz ikiniz bir yemele riçmeler ben hamileyim yuvamı benimde yıkıyorsun diye

bak kardeş senin kv çocuğuna öl falan dediyse o an boşanman gerekirdi ama unları kavgada söylüyorsa akvgada yumruk sayılmaz...bence siz boşanın gerek yok..uzatmaya okudum sayfaları çocuğunla bir ol versişn tazminatını nafakanı ayrı olun huzurunuz olsun

Bende kayınvalideme anne demem
Her anne demeyen bir mi
Saygı da kusur etmediğimi söylerler mesela, bu kadarı kafi değil mi
Ne annem annem deyip oğlu gidince surat asanlar var ona bakılırsa

bazen diyorum ki iyi kocalar bazı eşlerinden boşanmak istiyor yoksa kadınlar cellatlarına aşık olmuş gibi çile çekmeye çok meraklı davranıyor.

maddi imkanı olmayan kadınları anlıyorum da diğerleri neden bu çileyi çeker neden ille kocası kendisini boşasın diye bekler bunu anlamıyorum.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil yanımda eşim yokken ben de gitmek istemiyorum kayınvalideme, canını vermesini beklediğim de yok herkes yerinde sağlıklı olsun

Anne demek aile tervbiyesiyle ilgili, yani ben aile terbiyesi almadım bu mu?

Birde arabayı istiyor beyefendi öyle mi sinir oldum ya.Bebek sende kalsın de.ben bakamam de görsün gününü inan boşanmaz kıymetli gelin olacaksin

Yok artık dramında böylesi

yemin ederim okurken sinirlerim boşaldı ne allah korkusu olmayan insanlarmış ve eşinin annesi babası cok cahilmiş... eşin seninle ilgili düşüncelerini çoktan bitirmiş gibi gözüküyor evladınız var ama sizi sevmeyen bir adam yada size inanmayan size saygı duymayan sizin hisleriniizi düşünmeyen bir insanla değil bir ömür bir saniye bile geçirmeyin..Allah yardımcınız olsun. Bence siz ona yüz cevirin nafaka falanda ne gerikıyosa isteyin yeterince allttan almışsınz zaten.

Sen üzüle üzüle buna mı üzülüyosun cidden
Derdin buysa sende evlenirsin olur biter
Çöpsüz üzüm ne demek, sen çocuk var diye çöplü üzüm müsün

Adam niye düşünsün? Anneciği ona çıtırından bulur bir hemşire. Maaşını da kitledi mi kadının oh gel keyfim gel.

Sen bu ana oğuldan yüklü tazminat almalısın. Dayak olayında şahidin de var üstelik.
Gidip kendin dava açma sakın. Seni bezdirerek sen davayı aç diye bekliyor. Hem tazminatını hem de nafakanı çatır çatır ödemek zorunda.

Yahu be adam senin çocuğunun durumu hassas en başta. Acil bir şey olsa taksi bulunmasa ne olacak? Kendi çocuğuna acımıyor ki seni düşünsün.

Hayır senin hayatını mahfettiği gibi başkalarının aile hayatına da tehdit oluyor.
Kadın anlamış adamın karaktersizliğini demek ki.
Eve almamışlar resmen afferin o kadına.

Yok artık dramında böylesi
Hem nasıl dram,böylesini ne gördüm ne duydum,tam bir ömür törpüsüydü adam.Hani annesine bir şey olsa,ne bileyim bir sağlık sorunu falan olsa tamam diyeceğim,ortada hiçbir şey yoktu.Sadece özlüyormuş annesini,ondan ayrı yaşamak ona çok koyuyormuş,kadına ailesiyle birlikte yaşamayı teklif edince zaten bitti ilişkileri.Allah korusun yani böyle ruh hastalarından,ve böyleleri gerçekten hiç evlenip kimsenin başını yakmasın.

Ben duygusal biri değilim
Hele yarım saatlik mesafede annesi için ağlayan adama git annenin evine geri derim
Deli midir nedir niye evlenmiş madem

Ben duygusal biri değilim
Hele yarım saatlik mesafede annesi için ağlayan adama git annenin evine geri derim
Deli midir nedir niye evlenmiş madem
İşte hasta ruhlu.Ondan diyorum ya zaten böyle adamlar evlenmesin diye.Kadın anlatırdı hep ben oraya gidince,dertleşirdi bizimle.Annesi geliyormuş eve adam kucağına yatıyormuş annesinin.Tv izlerken bir koltuğa annesiyle birlikte uzanıyorlarmış,kadın dolup dolup yanımıza gelip patlıyordu sinirden.Yine iyi bile dayandı ben öyle adamı anında koyarım kapının önüne,gitsin kucak kucağa yatsın annesiyle,benimle ne işi var.

Ya birşey söyleyeceğim yaş olarak benden büyüksünüz bende yeni evliyim sizin kv ve kp gibi bana da ilk evlendiğim günden beri trip atıp eşimi kullanmaya çalıştılar kv temizlik hastasıyım diye 5 gülük gelin olduğumdan beri geldi yattı gık çıkarmadım gider diye baktım böyle olmuyor evliliği yaşayamıyoruz.Eşimle konuştum.Kp bile kalsın ne olacak dedi.Eşime bile durumu sempatik göstermeye başladılar.Bende resti çektim ya orası ya burası biz ayrı bir aileyiz ya aileni bil ya da eski ailene git dedim olay bitti.Size söyleyeceğim şu benim annemde bizi çok zor şartlarda büyüttü babam ayyaştı.Babanem hep doldurur saldırtırdı ben astım hastasıydım sizi anneme benzettim yaşadıklarınız yüzünden ama bir farkla annem yeri geldi masa kırdı sandalye kırdı isyan etti resti çekti aldı bizi ananemin evine gitti.Bence resti çekin siz anasınız evladınız var sizi seven arkanızdan gelir sizin kurallarınıza uyar.Yuvayı dişi kuş yapar.Gelmeyen de gelmesin.zaten çalışan kadınsınız dişinizi tırnağınıza takar evladınıza bakarsınız en azından huzurunuz olur.Bunlarla baş etmek istiyorsanız herşeye boyun eğip kabul etmek yerine baş kaldırın artık evladınızı kucaklayın kendi annenize gidin bence tartışıp kv de bir daha eve sokmayın.Aranız düzelirse bayramda seyranda elini öpersiniz tek huzursuzluğunuz orda olur.Şu yumuşak mizacınızı bırakın lütfen sizin çocuğunuz var ve ciddi bir rahatsızlığı var ben sizin yerinizde olsam çocuğuma bu kadar huzursuzluk verenlere tırnaklarımı geçirirdim evlat bu ne kocaya benzer ne başka birşeye boşanırsanız da emin olun daha çok huzurlu olursunuz.Bence eşinizi kabul ediyorum hatta seni ben boşayacağım deyin.Eşiniz peşinizden gelecektir hiç taviz vermeyin.Arkanızdan gelmiyorsa da zaten ondan ne köy olur ne kasaba üzerine bir çizik atın.

arkamdan gelicek pişmanlık duyacak biri olsa bi an düşünür ben napıyorum derdi annem de annem .sanki gökten inmiş melek kadın bana yaptıkları görünmüyor bile .yarın gidiyorum anlaşmalı boşanma dilekçesi vermeye istemiyorum seni diyen bi adama daha fazla katlanmayacağım dayanamıyorum

Ailenin kıymetini bil
Kaçarak evlenmişsin ama evlat işte onlardan başkası gözünün yaşına bakmıyor
Sende çabuk fikir değiştiren biri gibisin ?
Umarım bu kez sözünün arkasında durur boşanırsın
11 yılın çöpe gitmiş, sürpriz de değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…