Eşim bebekten sonra çok değişti

Eşinizde o an paniklemiş ve sonrasında pişman olup özür dilemiş neden uzadı daha sonra bu konu? Siz neyden dolayı boşanacam dediniz umarım bu saçma kavgadan dolayı değildir.
Lohusalık dönemini atlatana kadar bekleyin bi karar vermeyin şuan ikinizde sağlıklı düşünemiyorsunuz. 28 gün olmuş gönderin yanınızdakileri bebeğinize ikiniz bakın o bunu dedi şu bunu dediye girmeyin.
Evet bu kavgadan dolayı bağırdım çağırdım boşarım seni defol evden filan dedim. Ama ben de lohusaydım iki günlük ve annem kalp krizi geçirmiş psikolojim normal değildi. Annem iyi şimdi bizimle kalıyor kırkım çıkana kadar.

28 günlük anneyim. 2.5 yıllık evliyim. Evliliğin ilk gününden doğuma kadar mükemmel bir evliliğim vardı. Herkesin örnek gösterdiği, en ufak bir kavganın yaşanmadığı, sevgi saygı gördüğüm evliliğim 28 gündür cehennem gibi oldu.
Öncesinde aşırı üstüme düşerdi eşim çok aşıktı bana. Doğuma kadar. Sonra doğumda birden stres oldu gergin saçma sapan birine dönüştü. Annemle tartıştı. Ki normalde büyüklerine böyle şeyler yapacak biri değildi. Olaylar çok büyüdü.
Kayınvalidem evden gitti (normalde doğum için annen ve kayınvalidem bana gelmişti) gitme sebebi çok kavgalar oldu annem ve eşim arasında ben de lohusa psikolojisi ile boşanacağım dedim. Buna bozuldu gitti.
Olaylar olduğunda 2 günlük lohusaydım.
Boşanacağım dememe eşim de çok takıldı günlerce trip attı.
Şimdi çok ilgisiz, kaba saçma sapan birine dönüştü. Normalde ikimiz de çalışıyoruz ve büyük harcamalarda birbirimize danışırız çünkü benim maaşım onunkinin 3 katı.
Baktım iki gündür anlamsız alışverişler yapıyor kendi maaşının 2 katına oyun almış filan. Sormuyor bile. Güya çok sıkılmış onun da kendine ait bir alana ihtiyacı varmış boğuluyormuş filan.

Netice olarak sorum şu, ben bu karakterde bir insanla evli kalmam. Ama daha 28 günlük minicik kızımın hakkına girmek istemiyorum. Babasız büyümesin istiyorum. Babasız büyümek baya korkunç.
Bu adam düzelir mi? Anlık ve dönemsel bir şey midir? Bu yaşadıklarımı unutur muyum. Yoksa böyle bir gecede değişti ve artık geri dönüşü yok mu dersiniz? Bu durumda benim de kendime ait yolumu çizmem gerekir. Çünkü şu anki adamla evli kalmak istemiyorum.
Seninle beraber eşinde lohusa galiba. Ortada boşanacak bir sebep yok gibi. İkinizde yeni hayatınıza alışma sürecindesiniz. Hızlı karar verme canım. Hele bide ortada çocuk varken.

Adam ya çocuk istemiyordu yada maddi olarak düşününce bunalıma girdi başka açıklaması yok.

28 günlük anneyim. 2.5 yıllık evliyim. Evliliğin ilk gününden doğuma kadar mükemmel bir evliliğim vardı. Herkesin örnek gösterdiği, en ufak bir kavganın yaşanmadığı, sevgi saygı gördüğüm evliliğim 28 gündür cehennem gibi oldu.
Öncesinde aşırı üstüme düşerdi eşim çok aşıktı bana. Doğuma kadar. Sonra doğumda birden stres oldu gergin saçma sapan birine dönüştü. Annemle tartıştı. Ki normalde büyüklerine böyle şeyler yapacak biri değildi. Olaylar çok büyüdü.
Kayınvalidem evden gitti (normalde doğum için annen ve kayınvalidem bana gelmişti) gitme sebebi çok kavgalar oldu annem ve eşim arasında ben de lohusa psikolojisi ile boşanacağım dedim. Buna bozuldu gitti.
Şimdi çok ilgisiz, kaba saçma sapan birine dönüştü. Normalde ikimiz de çalışıyoruz ve büyük harcamalarda birbirimize danışırız çünkü benim maaşım onunkinin 3 katı.
Baktım iki gündür anlamsız alışverişler yapıyor kendi maaşının 2 katına oyun almış filan. Sormuyor bile. Güya çok sıkılmış onun da kendine ait bir alana ihtiyacı varmış boğuluyormuş filan.

Netice olarak sorum şu, ben bu karakterde bir insanla evli kalmam. Ama daha 28 günlük minicik kızımın hakkına girmek istemiyorum. Babasız büyümesin istiyorum. Babasız büyümek baya korkunç.
Bu adam düzelir mi? Anlık ve dönemsel bir şey midir? Bu yaşadıklarımı unutur muyum. Yoksa böyle bir gecede değişti ve artık geri dönüşü yok mu dersiniz? Bu durumda benim de kendime ait yolumu çizmem gerekir. Çünkü şu anki adamla evli kalmak istemiyorum.
Bebeğinizi güle güle büyütun ama anneniz konu ne olursa olsun tartışacak başka zaman bulamadı mi?
Ben burda annenizi haksz buluyrm siz de lohusa psikolojisi ile bosancgm demişsiniz olmamış ama evdekileri gönderin.

Lohusa psikolojisinde olabilir misiniz? Eskiyi hic kavga etmezdik diye anlatmaniz da normal değil illa küçük kavgalar olur
Ya güzel anlaşıyorduk açıkçası hatırladığım bir kavga tartışma yok öyle. Bir de bir konuda anlaşamadıysak eşim uzatmazdı benim sözümü dinlerdi.

Ya güzel anlaşıyorduk açıkçası hatırladığım bir kavga tartışma yok öyle. Bir de bir konuda anlaşamadıysak eşim uzatmazdı benim sözümü dinlerdi.
eşiniz uzatmıyor sizin sözünüzü dinliyor-du
artı siz onun 3 katı maaş alıyorsunuz
şimdi bir de bebek oldu, sizin hayatınız zaten tamamen bebek etrafında dönüyordur

adam biraz kendini pasif, etkisiz eleman olarak mı görüyor acaba? Türk erkeği için fazla ezik duruyor şuradan bakınca (bebekten önceki süreç için diyorum)

Evet bu kavgadan dolayı bağırdım çağırdım boşarım seni defol evden filan dedim. Ama ben de lohusaydım iki günlük ve annem kalp krizi geçirmiş psikolojim normal değildi. Annem iyi şimdi bizimle kalıyor kırkım çıkana kadar.
E tamamda eşinde o an korkmuş onunda evladı değil mi? O an bebek bayıldı sanmış insanın aklı gider. Tepkisi yanlış ama insan evladı için endişe ederken kaynanası kalp krizli vs diye düşünmez ki daha doğrusu tepkisel olduğu için anlık gelişir. Daha sonrasında özür dilemiş hatasını anlamış bana bu tepki çok abartı geldi. Lohusa olduğunuz için hassas davranmışsınız.
Bakın mesela ben 4 günlük lohusa iken bebeği uyandıramadık altını açtık ayağına fiske yaptık en son suya soktuk ona rağmen uyanmadı ve ben aklım gitti sandım hipoglisemiye mi girdi bilinci mi gitti derken acile nasıl koştuk hatırlamıyorum, o esnada biz uyandırmaya çalışırken yanımızda bebek o uyur bırakın vs gibi sözler söylüyodu annemler kayınvalidemler ben onlara o an bağırdım kızdım ne diyosunuz vs diye panikle. Biz 112ci çift olduğumuz halde o an soğuk kanlı kalamadım annelik babalık içgüdüsü ile o kadar panik olduk. Eşim gelse anneme çemkirdin vs dese hadi ordan derim hele bu yüzden boşancam dese kapı gösteririm heralde.

Bence ikinizin de zamana ihtiyaci var. Keşke anneleri hiç eve cagirmasaydiniz. Eşiniz yardimciymis zaten.

Bence aranızı annen bozmus. Ayaklanmissindir gönder anneni.esinle.oturup konusunm

Bebeğim prematüre doğdu beslenme sıkıntısı yaşadı. Bir doktor anne sütün yetiyor mama verme dedi diğeri mama ver şekeri düşmüş ölüyor dedi bir başka doktor ikisini de ver dedi.
Bebeğin şekeri düştü böyle baygınlaştı gibi oldu sonra herkes “ben demiştim benim dediğimi niye yapmadınız bebek ölüyor” diye panik oldu. Benim haricimde herkes kavga etti yani. Annem kalp krizi geçirdi (öfkelenince tetikleniyor, eşim bunu bilmesine rağmen tartıştı annemle onu da affedemiyorum) o da kendini çocuğum ölüyor sandım ne yaptığımı bilemedim diye savundu çok özür diledi sonrasında. Ama olaylar bu noktaya geldi.
Annen haksız. Şimdi o bebeği babasindan daha mı çok seviyor ??? Sen anneni yolla eşinle arani düzelt.

Bebeğim prematüre doğdu beslenme sıkıntısı yaşadı. Bir doktor anne sütün yetiyor mama verme dedi diğeri mama ver şekeri düşmüş ölüyor dedi bir başka doktor ikisini de ver dedi.
Bebeğin şekeri düştü böyle baygınlaştı gibi oldu sonra herkes “ben demiştim benim dediğimi niye yapmadınız bebek ölüyor” diye panik oldu. Benim haricimde herkes kavga etti yani. Annem kalp krizi geçirdi (öfkelenince tetikleniyor, eşim bunu bilmesine rağmen tartıştı annemle onu da affedemiyorum) o da kendini çocuğum ölüyor sandım ne yaptığımı bilemedim diye savundu çok özür diledi sonrasında. Ama olaylar bu noktaya geldi.
Herkes haksız yani ☠️

Yemeği de sen yapacaksın yani çalıştığın halde? Peki bu evlilikten senin çıkarın ne olacak tam olarak? Tamamen kocanın istediği yerlere harcanacak paran. Köle gibi çalış, eve gel ev işi yemek yap ama tatil isteyince beyefendinin insafına kalsın.

Delirdin mi acaba kendine garezin mi var?

size bir mesajınızdan alıntı yapıyorum.
eşinizin üç katı maaş ile aile bütçesinin birikiminine büyük katkıyı siz yapacaksınız. bebeği siz doğuracaksınız. bebeğin tüm sorumluluğu sizde olacak. beyefendi kendi maaşının iki katı değerinde kendine bir eğlence satın alacak. siz, bebeği yaka iğnesi gibi bütün gün memenizde gezdirirken özel alana ihtiyacı olduğunu söyleyecek. tüm boş zamanlarında oyun oynayacak.
Peki, bu evlilikten sizin çıkarınız ne olacak tam olarak?

Ben tartışmada annemin haklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ne olursa olsun büyüğüne karşı öyle bağırmamalıydı.

Benim oglum bir kere havale gecirdi. O an korktugum baba yetti artti bile. Esiniz de korkmustur. Burda babayi tutarim. Annenizden daha cok paniklemistir. Öyle veya böyle annenizi yakinda eve gönderin ve ikiniz bebekle ilgilenin ve aranizu düzeltin. O bebege en cok ikiniz lazim su anda.

Ben tartışmada annemin haklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ne olursa olsun büyüğüne karşı öyle bağırmamalıydı.
Çocuğu ölümden dönmüş, annen hastaysa yolla evine. Annen haklı değil. Özür dilemiş. Benim evladıma Allah korusun böyle bir şey olsa gözüm büyük falan görmez.

anneniz kalp krizi geçirmiş, kavgalar edilmiş ve hala yanınızda mı?

eşiniz zaten bebeğe bakım veriyormuş -ki olması gereken
buna rağmen annenize neden ihtiyacınız var ki?

ben anlamıyorum tüm dünya doğum yapıyor ama bi' Türk kadını anası yanında olmadan yapamıyor nedense

Bende dogum yaptım esim asker izine geldi ve her akşam cafelere gitti bende bosanacagim senden diye blöf yaptım başta sonra araya ailem girdi çıkılmaz hal aldı sonra bi akşam annemi babamı arayarak kızınızi istemiyorum götürün demiş bende tam bebegim 50 günlükken ailemin yanına geldim emziremedim sütüm kaçtı sonra bosanmak istediğini söyledi ara ara konuştuk onda da hep kavga ailesi hiç cabalamadi aramadi sormadı kendisi de öyle şimdi bebegim 7 aylik oldu geçen ay dava surecine girdik ne arıyor ne soruyor bebegi sadece maddi destek sağlıyor 1 tane oğlum var 8 yaşında arada onunla konuşur lohusayken başıma gelmeyen kalmadı çok zor şeyler yaşadım bu dönem çok tehlikeli dikkat edin benim eşimde 360 derece döndü anlam veremedim

X