Eşim bebek konusunda beni oyalıyor, yardımcı olun lütfen..

Spermler en az yarım saat daha canlılığını kaybetmiyor. Çünkü spermiyogram testi icin ilk yarim saat icinde numune vermek gerekiyor. Siringanin ucundaki igneyi cikarip spermleri şırıngaya alıp kendine enjekte edenleri duymuştum. İnsallah esin seni aldigin bu karardan dolayi pisman etmez...

Merhabaa çok teiekkür ederim bu tarz bir cevap arıyordum. ama söylediğiniz durumda spermler hava almadan tüpe doldurulmuyor muydu?

İstemiyor kocan çocuk nesini zorluyorsun işin...eğer senden soğumasını ve içten içten nefret etmesini istiyorsan çevir katakuleni

Merhabaa çok teiekkür ederim bu tarz bir cevap arıyordum. ama söylediğiniz durumda spermler hava almadan tüpe doldurulmuyor muydu?

Hayır test icin numune verirken gayet havayla temas ediyor. Eşin bosaldiktan sonra spermleri şırıngaya doldurup kendine vajinal olarak enjekte edebilirsin. İgneyi cikarmayi unutma tabi

Hamileyim deyip tepkisini ölçmeni tavsiye ederim. Geri çekilme yöntemiyle gebe kalan çok zevk sıvısında da sperm olduğu söyleniyor.
Bence eşinin çocuğu olmuyor. Muhtemelen ilk evliliğinde bu nedenle olmadı çocuk. Erkekler böyle bir durumu açıklamazlar. Eksiklik gördükleri için. Kaybetmemek için acınası bakılmamak için. Çok ısrar edersen çocuk diye boşanmak isteyecektir. Zor bir durum. Şırınga yöntemi doğru spermler ölmüyor uzun zaman oksijen zarar vermiyor.

2 yıldır, sen hazır değilsin diyor bana. :) kendisi hazır hissetmiyor ama bana yıkıyor. te allahım.
Esinize tuzak kurarak gobeginizde ki spermle hamile kalmaya calistiginiza gore adam hakli hazir olmadiginiz konusunda bence. Ha illaki olmaz arkadas ben hamile kalacagim diyorsaniz ustte oldugunuz kontrolun sozdenoldug pozisyonlari deneyin.firsat vermeyin geri cekilmesine.

Arkadaslar neden hep negatif yaklasiyorsunuz ki tamam adam istemiyor olabilir belki kısır da olabilir de o zaman kadini ikilemde birakmamasi gerek
Sorun varsa adamda söylemesi gerek sonucta oda onun esi arkadasa saldirmadan once biraz empatide yapin lutfen
Dusunun esiniz istemiyor ama siz deli gibi cocuk istiyorsunuz anne olmak istiyorsunuz ve sevdiginiz adam her iliskinizde geri cekiliyor naparsiniz birazda empati arkadaslar
Ha tabi bazi esler baba olacaklarini ogrendiklerinde havalara ucar (istemeseler bile)
Bazilari da baba olacaklarini ogrendiklerinde korkarlar tartisma cikartirlar bosanmaya kadar gider
Boyle seceneklerde var
Ama eslerden biri cok cocuk istiyorsa bi sekilde ya oturup cozmeleri gerek yada farkli yollara basvurmali
Arkadasim isin zor ama zoru basarmakta guzeldir

Valla canım, annem kardeşime hamile kalmak için d. Kontrol hapını almayarak, tufaya düşürmüş adamı..tabi ki doğru bişey değil ama...

Canım burda okumustum birkez şırınga yöntemini denesen?

Yanlışlıkla oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…