Ben arayacagim geliyorun diye cocuklarimi kabul etmezse hakkimi isteyecegim kabul ederse de annemle yaşarım ama hakkimi da alirim enazindan kiraya veririm ordan bir gelirim olur doğuma kadar çalışırım sonra nafakamda olur oylelikle gecinirim ama bu kismi hayal çünkü annem bence yine sen gel cocugunu birak karnindakini de aldir diyecek onunda eşimden kalir yani yok gamsizAnnenize giderseniz siz çalışacak mısınız yoksa hakkınız olan parayi alıp bi süre onunla mi geçineceksiniz ? Yani çalışmayıp çocuğunuza siz kendiniz baksaniz bile sizi o evde istemiyor mu
Kazayla çocuk olmasını istemiyorsa sevişmeyecek o zaman çünkü hiç bir korunma yönteminin %100 garantisi yoktur bunu o kocanıza anlatın benceBen bosanacagim dedigimde aldir sonra boşanalım dedi bende dedim ki aldirmiyorum senden de ayrilacagim o zaman bosanmayi kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek diyor. Hatta dedi ki hadi bunu doğurdun birkac yil sonra kazayla tekrar olursa ne yapacan onu da mi dogurcan dedi adamin akli basinda degil beni de cildirtti
Siz ve eşiniz kolejde mi okudunuz?Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Bulundugunuz ildeki aile mahkemesine,adliyede. Once anlasmali mi cekismeli mi olacak dava onu belirleyin. Protokol hazirlayin. Mal paylasimi,nafaka,velayet konularini kapsar. Esiniz bu protokolu kabul ederse anlasmali bosanirsiniz aksi halde uzar dava cekismeli olur. Davayi acan harc yatiriyor,200-300 tl civari olsa gerek. Dilekce,protokol ve harc. Size durusma gununun ne gun olacagini adliyede soylerler. Bu isin en basit kismi. Geri kalan bir omur cocugunuza anne ve baba olacaksiniz. Allah yardim ediyor,inanin.Merhaba bana bilgi verir misiniz boşanma dilekcesini nasil veriyoruz hangi adliyeye hicbir bilgim yok birde avukat tutmak sart mi dilekce icin belli miktar ücret gerekli mi hazirlikli olayım
İnanin yarin her yolu sunacagim kabul etmese de sokaklarda kalcam sen utan derim sonrada onada dava acar hakkımi alirimAnnenize süre verseniz mesela büyük çocuğunuzu okula verene kadar çocukları da kabul etse sonrasında küçüğe bakıcı bulup ayrı bir düzen kurup çalışsanız nasıl olur
Olur mü öyle şey yaa ??Bu ne vicdansizlik. Yazik günah değil mi ? Üstelik hamile bir anneye böyle konuşması. Inanamiyorum.Annem asla cocuguna bakmam diyor babasinda kalsin diyor sen gel diyor ama cocuk istemiyor
Bütün yorumları okudum. Bana en mantıklı makul gelen sizin yorumunuz. Bebek doğarsa ve sevgisiz babaya,sürekli tartışan aileye maruz kalırsa asıl canilik bu olur. Adam istemiyorsa zorla mı baba olması gerek. Geleceği ortam da güllük gülistanlık sankiAdami zorla baba da yapamazsiniz. Zor bir durum ama adam istemiyorsa zorla kabul ettirmek ne kadar dogru bilemiyorum. Bosanmasaniz bile ileride ikinci cocugunuza karsi soguk kalabilir, sevgisini gostermeyebilir. Yakinimda boyle bir durum var. Ikinci cocugu hic istemiyordu adam. Ilk cocuk tedaviyle oldugu icin nasil olsa olmaz deyip cok kisa sure sonra ikinciye hamile kaliyor kadin. Aralarinda az yas farki var. Adam ikinci ogluna karsi cok kotu. Bildiginiz zalim. Ne sevgisi var ne ilgisi. Disaridan bakan goz bile anliyor. Cocuk da babami sevmiyorum diyor acik acik.
Kusura bakmayin sizin durumunuzda siz de biraz suclusunuz. Cocuk karari beraber verilir. Istemiyorduysaniz keske iyi korunsaydiniz. Siz bu cocugu dogurmak icin israr ederken belki de siz de onun gunahina giriyorsunuz cunku belki de onu kotu bir babaya mahkum ediyorsunuz. Hicbir cocuk boyle sevgisiz bir babayi haketmiyor. Umarim bebek icin en hayirli karari verirsiniz.
Ee zaten 1 ay daha kadın diretse kürtaj süresi geçecek. Ama sonrasının da iyi olacağını düşünmüyorum.Siz ayrılmazsınız adam son dakikaya kadar zorlamaya çalışıyor. Baktı ki siz kararlısınız mecburen pes edecektir.
1500 yıl önce kürtaj mı vardı? İnsanlar test olup "hmm hamilesiniz" dendiğinde kürtaj seçeneği mi oluyor?Eşiniz, sanırım bir akıl tutulması yaşıyor.Yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onlarında, sizinde rızkınızı biz veririz. Diye açık bir ayet varken ortada, daha günah değil diye saçmalamasının bir anlamı yok.
Kürtaj falan olmuyorum ben, istemiyorsan, bırak git nereye gidiyorsan deyip, restinizi çekin.
Ee zaten 1 ay daha kadın diretse kürtaj süresi geçecek. Ama sonrasının da iyi olacağını düşünmüyorum.
Ben merak ediyorum acaba ne olacakAdam boşanmayı blöf diye ortaya attı işte simdi de zorluyor.
Bebek dünyaya geldikten sonra söylediklerinden pişmanlık duyacağını, iyi ki beni dinlememişsin diyeceğini düşünüyorum.
Belki sonrasını da gelip burada bizlerle paylaşır.Ben merak ediyorum acaba ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?