Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Annenize giderseniz siz çalışacak mısınız yoksa hakkınız olan parayi alıp bi süre onunla mi geçineceksiniz ? Yani çalışmayıp çocuğunuza siz kendiniz baksaniz bile sizi o evde istemiyor mu
Ben arayacagim geliyorun diye cocuklarimi kabul etmezse hakkimi isteyecegim kabul ederse de annemle yaşarım ama hakkimi da alirim enazindan kiraya veririm ordan bir gelirim olur doğuma kadar çalışırım sonra nafakamda olur oylelikle gecinirim ama bu kismi hayal çünkü annem bence yine sen gel cocugunu birak karnindakini de aldir diyecek onunda eşimden kalir yani yok gamsiz

Kazayla çocuk olmasını istemiyorsa sevişmeyecek o zaman çünkü hiç bir korunma yönteminin %100 garantisi yoktur bunu o kocanıza anlatın bence

Sizi zorla hastaneye götürecek hali yok. Söyleyeceğinizi söylemişsiniz, bu saatten sonra ben artık seni istemem, gözümden çok düştün deyin, dik durun biraz ya.

Siz ve eşiniz kolejde mi okudunuz?
Ben ve eşim kolejde okumadık. Babam beni bir memur maaşıyla idare ede ede evine bayat ekmek alarak okuttu. Miss gibi de geleceğim oldu. Burda evlada hasret bunca insan var hiç okumuyor musunuz konuları? Eşinizin açıklaması o kadar mantıksız ki! Birinin sözde geleceği adına diğerinin hayatı...

Bir hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum canımdan canımı aldılar o nasıl bir baba nasıl istemez tut ki dediğini yaptınız aldırdınız suratınıza nasıl bakacak siz nasıl eşinizin yüzüne bakacaksınız boşanın ya da aldırın diyemem benim haddim değil ama nolur sonradan pişman olacağınız geri dönüşü olmayan birşey yapmayın

Annenize süre verseniz mesela büyük çocuğunuzu okula verene kadar çocukları da kabul etse sonrasında küçüğe bakıcı bulup ayrı bir düzen kurup çalışsanız nasıl olur

Biri oğlu da diğeri virüs gibi davranmış nasıl bir adam bu böyle.. siz dik durun.. aldırmayın tabiki belli ki istiyorsunuz bebeğinizi. Sonra pişman olursunuz

Yarın ne olucağımız belli mi nasıl böyle birşey konuşabiliyor eşiniz bu bebek doğmazsa hayatınız çok mu güzel ilerlicekmiş aldırmayın sizde dik durun biraz ezdirmeyin kendinizi.

B
Merhaba bana bilgi verir misiniz boşanma dilekcesini nasil veriyoruz hangi adliyeye hicbir bilgim yok birde avukat tutmak sart mi dilekce icin belli miktar ücret gerekli mi hazirlikli olayım
Bulundugunuz ildeki aile mahkemesine,adliyede. Once anlasmali mi cekismeli mi olacak dava onu belirleyin. Protokol hazirlayin. Mal paylasimi,nafaka,velayet konularini kapsar. Esiniz bu protokolu kabul ederse anlasmali bosanirsiniz aksi halde uzar dava cekismeli olur. Davayi acan harc yatiriyor,200-300 tl civari olsa gerek. Dilekce,protokol ve harc. Size durusma gununun ne gun olacagini adliyede soylerler. Bu isin en basit kismi. Geri kalan bir omur cocugunuza anne ve baba olacaksiniz. Allah yardim ediyor,inanin.

Bir cana kıymak hele kendi parçandan olan bi cana kıymak gerçekten bu kadar kolay mı ?
İnsanlar hastanelerde çocuğum olsun diye bekliyor adama bak aldıralım 10.haftaya kadar günah degil bi kere o bebek senin yavrun ya o bi canlı kalp atışlarını duymuşsun vicdansız adam. Aldırmayıp yarın dogurdunda da gözü bebekten başka kimseyi görmez. Kürtaj bi korunma yöntemi degildir bunu herkes bilmeli.
Sen karına psikolojik şiddet uygula bağır çağır sonra canım seni istedi diye birlikte ol. Karın hamile kalınca da bakamayız aldır oldu canım paşaya bak.
Eğer bi bebek istemiyorsa dikkat edecekti. Her şeyi kadından beklememek lazım

Boşan demek ne kolay burada dur bende bunu tadayim. Boşan oh, kurtul boşan :))
Gerisini sen düşün artık, boşan işte .

Bütün yorumları okudum. Bana en mantıklı makul gelen sizin yorumunuz. Bebek doğarsa ve sevgisiz babaya,sürekli tartışan aileye maruz kalırsa asıl canilik bu olur. Adam istemiyorsa zorla mı baba olması gerek. Geleceği ortam da güllük gülistanlık sanki

1500 yıl önce kürtaj mı vardı? İnsanlar test olup "hmm hamilesiniz" dendiğinde kürtaj seçeneği mi oluyor?
Bu ayetin çıkış nedeni arapların doğum kontrolü olmadığı için,birden fazla evlilik olduğu için bir babanın çok fazla çocuğu oluyor. Fakirlikten dolayı,cinsiyetini beğenmediğinden dolayı çocuklarını çeşitli şekillerle öldürüyorlar.
Ben günümüzde dolar yükselirken,gıdaya yüksek miktarda zam gelirken çok çocuklu ailelerin güllük gülistanlık yaşadıklarını ne gördüm ne de duydum.

Ee zaten 1 ay daha kadın diretse kürtaj süresi geçecek. Ama sonrasının da iyi olacağını düşünmüyorum.

Adam boşanmayı blöf diye ortaya attı işte simdi de zorluyor.
Bebek dünyaya geldikten sonra söylediklerinden pişmanlık duyacağını, iyi ki beni dinlememişsin diyeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…