- 15 Ekim 2016
- 6.535
- 11.766
- 248
Super yorum gercekten bende ayri reaksiyonu verirdim tipik Egoist erkek musvetesi seviselim ama hamile Kalma cocuk bak ilgilen ama bana da zaman ayir yemek yap evi temizle vs ama mis kok surekli bakimli ol bla Blaasgari ucretle geciniyorum iki cocugun masrafini kaldiramam dese neyse diyecegim de kolejden soz ediliyorsa orda terligimi cikarir o kocanin kafasina kafasina patlatirdim...
Neden korununcada bir risk oldugunu bilmiyormu bu Pasa Kadin istiyor peki bu ne olacak kalp atislarini duymus hazir hissediyor baska bi sebeb olsa anlarim ama çok asiri Egoist bir tutum sergilemis
14 haftalık bebegini dusurmek isteyen de var bu kk da yazmadim bile banane kendi karari gunahi sevabi bana gecmicek
Yargılamiyorum..ne ben sizi nede siz beni anlayamayiz..ama nikahlı bir beraberlikten doğan yavru için şunu diyebilirimki aldırmak gibi bir lüksü yok bu beyfendi ve hanımefendinin..çünkü içindeki varlık her geçen gün büyüyor.bu onun hayatına kastedmektir.yavrisunu kabul etmeyen adamla da evliliğini surdurup sürdürmeyecegini sorgulasin ve ona göre karar versin.Peki bir nedenle istemedigi halde hamile kalmis insanlar ne yapsin o zaman?
Ortada bir sorun var, olasi cozumu begenmiyorsunuz, alternatif bir çözüm sunun mesela... Eger daha iyi bir cozum bilmiyorsaniz da insanları yargilamayin.
Sen benle muhattap olma bi zahmet burda ben bu hoduge tepkimi gosteriorum sonucta olecemizi bile bile yasiyoruz bu baska bi konu burda Allah bir can vermis ve bu höduk bahane olarak koleji gosterio ve kadina bir cikar yol sunmuyo aldiracaksin diyor ve diretiyor Kadin istiyo anlaman falanmi kit bosanmak istemio cocugu istemio ne bu kolemi bu Kadin neden kendi bir karar veremiyor illerde bu duruma dusersen veya baska bir sekline anlarsin simdi duvarla konusmak gibi ve muhattabim değilsinPeki siz de su icerken bogulma ihtimalinizi bile bile su icmiyor musunuz? Ya da cocugunuza icirmiyor musunuz? Kucuk bir arama yapin her yil kac insan yemek yerken ya da su icerken bogulup ölüyor, bu durumda neden cocugunuza yemek yediriyorsunuz diye suclayalim mi sizi?
Bakin insanlara bir korunma yontemi olarak sevismeyin demek kadar empatiden yoksun bir yaklasim olamaz. Evet herkes biliyor hayatta attigi her adımda bir risk oldugunu ama onlemimizi alıp adimlarimizi atiyoruz, onlemlere ragmen yine de istemedigimiz bir duruma dusersek de o durumdan cikmanin yollarını ariyoruz.
Yargılamiyorum..ne ben sizi nede siz beni anlayamayiz..ama nikahlı bir beraberlikten doğan yavru için şunu diyebilirimki aldırmak gibi bir lüksü yok bu beyfendi ve hanımefendinin..çünkü içindeki varlık her geçen gün büyüyor.bu onun hayatına kastedmektir.yavrisunu kabul etmeyen adamla da evliliğini surdurup sürdürmeyecegini sorgulasin ve ona göre karar versin.
Sen benle muhattap olma bi zahmet burda ben bu hoduge tepkimi gosteriorum sonucta olecemizi bile bile yasiyoruz bu baska bi konu burda Allah bir can vermis ve bu höduk bahane olarak koleji gosterio ve kadina bir cikar yol sunmuyo aldiracaksin diyor ve diretiyor Kadin istiyo anlaman falanmi kit bosanmak istemio cocugu istemio ne bu kolemi bu Kadin neden kendi bir karar veremiyor illerde bu duruma dusersen veya baska bir sekline anlarsin simdi duvarla konusmak gibi ve muhattabim değilsin
Asil sen ilerde bakamayacagin bir cocukla sinanirsan anlarsin, ki boyle buyuk konusanlar hep kinadiklari duruma duser.
Ha bu arada hakeretlerini kibledim, silme diye de bunu alintiladim.
Asil sen ilerde bakamayacagin bir cocukla sinanirsan anlarsin, ki boyle buyuk konusanlar hep kinadiklari duruma duser.
Ha bu arada hakeretlerini kibledim, silme diye de bunu alintiladim.
Evlat bu ya baska bir seye benzemez istisna olan durumlar disinda kürtaj cinayettirÇocuk aldıranlar bir ömür vicdan azabı çekiyor. Buna çok şahit oldum. Gelen nasibiyle gelir. Ve ben evladım içim dünyayı karşıma alırım. İster 7 haftalık olsun ister 7 yaşında olsun. Kalbi atmaya başlamış yaaa. Kürtaj cinayettir bana göre. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız zor görünüyor. Allah'a sığınıp bebeğinize sımsıkı sarılırsınız inşallah. Her şeyde bir hayır vardır muhakkak. Sevgiler...
Evlat bu ya baska bir seye benzemez istisna olan durumlar disinda kürtaj cinayettir
Ooo siz ne diyorsunuz benim bir arkadasim var ama artik arkadasim değil. Cocugu 2 aylikken falan hamile kaldı iste neymis yalnızmış o cocuk cok küçükmüş falan aldırdı. Bu arada korunarak tedbirini alarak da degil ha. Bildigin 5 dakikalik zevk sonrasi işte.Çocuk aldıranlar bir ömür vicdan azabı çekiyor. Buna çok şahit oldum. Gelen nasibiyle gelir. Ve ben evladım içim dünyayı karşıma alırım. İster 7 haftalık olsun ister 7 yaşında olsun. Kalbi atmaya başlamış yaaa. Kürtaj cinayettir bana göre. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız zor görünüyor. Allah'a sığınıp bebeğinize sımsıkı sarılırsınız inşallah. Her şeyde bir hayır vardır muhakkak. Sevgiler...
Birde diyordu ki 2.cocugum erkek olsun. Oglum olsun. Cin takvimine göre hamile kalcam falanÇocuk aldıranlar bir ömür vicdan azabı çekiyor. Buna çok şahit oldum. Gelen nasibiyle gelir. Ve ben evladım içim dünyayı karşıma alırım. İster 7 haftalık olsun ister 7 yaşında olsun. Kalbi atmaya başlamış yaaa. Kürtaj cinayettir bana göre. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız zor görünüyor. Allah'a sığınıp bebeğinize sımsıkı sarılırsınız inşallah. Her şeyde bir hayır vardır muhakkak. Sevgiler...
Genellemenin ve ön yargının tillahı gelmiş...Birde diyordu ki 2.cocugum erkek olsun. Oglum olsun. Cin takvimine göre hamile kalcam falan
Benim bide o zamanlar cocugum olmuyordu canim nasil yanmisti . Bide diyorduki ben hemen hamile kalırım zaten . Yani bazı kadınlar kötü ve ölümün bile en kötüsünü hakediyor bence. Kendi cocugunu canını kanını öldüren herkesi öldürür bence.
Yooo biraz damarına basıldı mı anlaşılır o işler burdan az okumakla degilGenellemenin ve ön yargının tillahı gelmiş...
Ben de kürtaj oldum, senelerdir forumdayım, zannetmiyorum ki böyle uzaktan az okuyanlar bile benim için ooo bu kadın herkesi öldürebilir desin
Merhaba canım hamilesin galiba çok sevindim gözlerim seni arıyordu çocuk istediğini biliyordumOoo siz ne diyorsunuz benim bir arkadasim var ama artik arkadasim değil. Cocugu 2 aylikken falan hamile kaldı iste neymis yalnızmış o cocuk cok küçükmüş falan aldırdı. Bu arada korunarak tedbirini alarak da degil ha. Bildigin 5 dakikalik zevk sonrasi işte.
Uzulmedin mi? Dedim. Hic üzülmedim dedi.
Sonralari ama cok gunahim var evde hayaller görüyorum bla blaaa vicdan azabi cekti sanırım bide utanmadan 2.cocugu istiyordu.
Hala 2.cocugu yok. Insallah olmaz. Bu beddua ysa da artik beddua ediyorum boyle kötü insanlara. Zaten kocasi da 2.yi istemedi. Ben erkek olsam mesela boyle kadından 2.cocugu yapmazdim adam haklı.
Kasteddiginiz şey bir zorlama sonucu hamile kalınması ise o zaman iğne vuruyorlar engellemek icinPeki bir nedenle istemedigi halde hamile kalmis insanlar ne yapsin o zaman?
Ortada bir sorun var, olasi cozumu begenmiyorsunuz, alternatif bir çözüm sunun mesela... Eger daha iyi bir cozum bilmiyorsaniz da insanları yargilamayin.
Cok cok teşekkür ederim canim. SağolMerhaba canım hamilesin galiba çok sevindim gözlerim seni arıyordu çocuk istediğini biliyordumşimdi gormusken tebrik etmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?