• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

asgari ucretle geciniyorum iki cocugun masrafini kaldiramam dese neyse diyecegim de kolejden soz ediliyorsa orda terligimi cikarir o kocanin kafasina kafasina patlatirdim...
Super yorum gercekten bende ayri reaksiyonu verirdim tipik Egoist erkek musvetesi seviselim ama hamile Kalma cocuk bak ilgilen ama bana da zaman ayir yemek yap evi temizle vs ama mis kok surekli bakimli ol bla Bla

Neden korununcada bir risk oldugunu bilmiyormu bu Pasa Kadin istiyor peki bu ne olacak kalp atislarini duymus hazir hissediyor baska bi sebeb olsa anlarim ama çok asiri Egoist bir tutum sergilemis

14 haftalık bebegini dusurmek isteyen de var bu kk da yazmadim bile banane kendi karari gunahi sevabi bana gecmicek

Peki siz de su icerken bogulma ihtimalinizi bile bile su icmiyor musunuz? Ya da cocugunuza icirmiyor musunuz? Kucuk bir arama yapin her yil kac insan yemek yerken ya da su icerken bogulup ölüyor, bu durumda neden cocugunuza yemek yediriyorsunuz diye suclayalim mi sizi?
Bakin insanlara bir korunma yontemi olarak sevismeyin demek kadar empatiden yoksun bir yaklasim olamaz. Evet herkes biliyor hayatta attigi her adımda bir risk oldugunu ama onlemimizi alıp adimlarimizi atiyoruz, onlemlere ragmen yine de istemedigimiz bir duruma dusersek de o durumdan cikmanin yollarını ariyoruz.

Peki bir nedenle istemedigi halde hamile kalmis insanlar ne yapsin o zaman?
Ortada bir sorun var, olasi cozumu begenmiyorsunuz, alternatif bir çözüm sunun mesela... Eger daha iyi bir cozum bilmiyorsaniz da insanları yargilamayin.
Yargılamiyorum..ne ben sizi nede siz beni anlayamayiz..ama nikahlı bir beraberlikten doğan yavru için şunu diyebilirimki aldırmak gibi bir lüksü yok bu beyfendi ve hanımefendinin..çünkü içindeki varlık her geçen gün büyüyor.bu onun hayatına kastedmektir.yavrisunu kabul etmeyen adamla da evliliğini surdurup sürdürmeyecegini sorgulasin ve ona göre karar versin.

Peki siz de su icerken bogulma ihtimalinizi bile bile su icmiyor musunuz? Ya da cocugunuza icirmiyor musunuz? Kucuk bir arama yapin her yil kac insan yemek yerken ya da su icerken bogulup ölüyor, bu durumda neden cocugunuza yemek yediriyorsunuz diye suclayalim mi sizi?
Bakin insanlara bir korunma yontemi olarak sevismeyin demek kadar empatiden yoksun bir yaklasim olamaz. Evet herkes biliyor hayatta attigi her adımda bir risk oldugunu ama onlemimizi alıp adimlarimizi atiyoruz, onlemlere ragmen yine de istemedigimiz bir duruma dusersek de o durumdan cikmanin yollarını ariyoruz.
Sen benle muhattap olma bi zahmet burda ben bu hoduge tepkimi gosteriorum sonucta olecemizi bile bile yasiyoruz bu baska bi konu burda Allah bir can vermis ve bu höduk bahane olarak koleji gosterio ve kadina bir cikar yol sunmuyo aldiracaksin diyor ve diretiyor Kadin istiyo anlaman falanmi kit bosanmak istemio cocugu istemio ne bu kolemi bu Kadin neden kendi bir karar veremiyor illerde bu duruma dusersen veya baska bir sekline anlarsin simdi duvarla konusmak gibi ve muhattabim değilsin 😉

Yargılamiyorum..ne ben sizi nede siz beni anlayamayiz..ama nikahlı bir beraberlikten doğan yavru için şunu diyebilirimki aldırmak gibi bir lüksü yok bu beyfendi ve hanımefendinin..çünkü içindeki varlık her geçen gün büyüyor.bu onun hayatına kastedmektir.yavrisunu kabul etmeyen adamla da evliliğini surdurup sürdürmeyecegini sorgulasin ve ona göre karar versin.

Aslinda yargiliyorsunuz, kürtaja cinayet demek, uzerine duygusal guzellemeler yapmak, zor durumdaki insanlarin psikolojisini nasıl etkiliyor dusunuyor musunuz mesela?
Hayatimin son 1.5 yilini onkoloji servislerinde geciriyorum, hamilelik kontrollerinde kanser oldugunu ogrenen, ya da tedavi sirasinda hamile kalip aldırmak zorunda kalan onlarca kadın tanidim mesela, ya da geçtim onları, tecavüz sonucu hamile kalan cocuklar, kendini bile doyurmaktan aciz zavalli kadinlar, ya da sebebi ne olursa olsun bu sorumlulugu alamayacagini bilen tum bireyleri hem yargilayip hem de sucluyorsunuz.

Sen benle muhattap olma bi zahmet burda ben bu hoduge tepkimi gosteriorum sonucta olecemizi bile bile yasiyoruz bu baska bi konu burda Allah bir can vermis ve bu höduk bahane olarak koleji gosterio ve kadina bir cikar yol sunmuyo aldiracaksin diyor ve diretiyor Kadin istiyo anlaman falanmi kit bosanmak istemio cocugu istemio ne bu kolemi bu Kadin neden kendi bir karar veremiyor illerde bu duruma dusersen veya baska bir sekline anlarsin simdi duvarla konusmak gibi ve muhattabim değilsin 😉

Asil sen ilerde bakamayacagin bir cocukla sinanirsan anlarsin, ki boyle buyuk konusanlar hep kinadiklari duruma duser.
Ha bu arada hakeretlerini kibledim, silme diye de bunu alintiladim.

Asil sen ilerde bakamayacagin bir cocukla sinanirsan anlarsin, ki boyle buyuk konusanlar hep kinadiklari duruma duser.
🤣 🤣 🤣 🤣 Böyle buyuk konusanlar hep sinadigi duruma düser yazmis 😜😜😜basindan beri yaptigi ne acaba kible kein problem 🤣🤣🤣gelsin evlat canla basla bakarim ben Allahdan gelsin ne gelirse yaradana kurban ne verirse basimin ustunde yeri var

Merhaba canım gerçekten çok zor bi karar ben de kendi kızıma anlattım senin durumunu sence ne yapmalı diye. Kızım da dediki aslında çocuğu aldırmak hiç doğru birşey değil ama bu zihniyetteki bi adam 2.çocuk doğduğunda onunla ilgilenmez ilk çocukla arasında ayrım yapar istenmeyen çocuk konumunda olur ve para yetmediğinde der ki ben sana o çocuğu yapma demiştim sen de yaptın şimdi bak çocuğuna da der. Bu kez doğacak olan çocuk bunu fark ettikçe üzülür abisini kıskanır. Burda şunu düşünmelisin bu çocuğu doğurduğumda ya eşim bana hiç bi manevi destek sağlamazsa doğacak olan çocuğa ilgi sevgi vermezse nasıl olur ben bu zorlukla baş edebilir miyim. Bu zihniyetteki adam zaten 2.cocuğu hak etmemiş dedi. Ben de çocuğu aldırmanı tabiki doğru bulmuyorum ama olayın bide bu gerçekliği var. Ve bu karar seninde doğacak olan çocuğunda bütün kaderini belirleyecek. İyi düşünmelisin.

Çocuk aldıranlar bir ömür vicdan azabı çekiyor. Buna çok şahit oldum. Gelen nasibiyle gelir. Ve ben evladım içim dünyayı karşıma alırım. İster 7 haftalık olsun ister 7 yaşında olsun. Kalbi atmaya başlamış yaaa. Kürtaj cinayettir bana göre. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız zor görünüyor. Allah'a sığınıp bebeğinize sımsıkı sarılırsınız inşallah. Her şeyde bir hayır vardır muhakkak. Sevgiler...

🤣
Çocuk aldıranlar bir ömür vicdan azabı çekiyor. Buna çok şahit oldum. Gelen nasibiyle gelir. Ve ben evladım içim dünyayı karşıma alırım. İster 7 haftalık olsun ister 7 yaşında olsun. Kalbi atmaya başlamış yaaa. Kürtaj cinayettir bana göre. Allah yardımcınız olsun. Sınavınız zor görünüyor. Allah'a sığınıp bebeğinize sımsıkı sarılırsınız inşallah. Her şeyde bir hayır vardır muhakkak. Sevgiler...
Evlat bu ya baska bir seye benzemez istisna olan durumlar disinda kürtaj cinayettir

🤣

Evlat bu ya baska bir seye benzemez istisna olan durumlar disinda kürtaj cinayettir

Kesinlikle istisnai durumlar haricinde böyle bence de evet. Üstteki mesajimda bunu belirtmeyi unutmuşum. Anne hayatını riske edecek hamilelikleri sonlandirmak zorunda olanlar ya da tibbi olarak zoraki kürtaj olmak zorunda kalanlara asla sözüm olmaz ne haddime. Rabbim yarcimdi olsun böyle durumda olanlara da inşallah. Ama nikahlı bir birliktelikten ve daha olursa ikinci bebek olacak. Konu sahibinin eşinin kalbine Rabbim merhamet versin. Herşey güzel olsun inşallah.

Ooo siz ne diyorsunuz benim bir arkadasim var ama artik arkadasim değil. Cocugu 2 aylikken falan hamile kaldı iste neymis yalnızmış o cocuk cok küçükmüş falan aldırdı. Bu arada korunarak tedbirini alarak da degil ha. Bildigin 5 dakikalik zevk sonrasi işte.
Uzulmedin mi? Dedim. Hic üzülmedim dedi.
Sonralari ama cok gunahim var evde hayaller görüyorum bla blaaa vicdan azabi cekti sanırım bide utanmadan 2.cocugu istiyordu.
Hala 2.cocugu yok. Insallah olmaz. Bu beddua ysa da artik beddua ediyorum boyle kötü insanlara. Zaten kocasi da 2.yi istemedi. Ben erkek olsam mesela boyle kadından 2.cocugu yapmazdim adam haklı.

Birde diyordu ki 2.cocugum erkek olsun. Oglum olsun. Cin takvimine göre hamile kalcam falan 😂😂😂
Benim bide o zamanlar cocugum olmuyordu canim nasil yanmisti . Bide diyorduki ben hemen hamile kalırım zaten . Yani bazı kadınlar kötü ve ölümün bile en kötüsünü hakediyor bence. Kendi cocugunu canını kanını öldüren herkesi öldürür bence.

Kadınlar korunmayı çok hafife alıyor
Özellikle 50 li yaşlarda sanıyorlar ki hamile kalmayacaklar oysaki bal gibi kalınıyor yaş 55 olsa dahi çok şükür çocuk aldırmış değilim o günaha girmedim oda bilinçli olduğumdandır

Birde diyordu ki 2.cocugum erkek olsun. Oglum olsun. Cin takvimine göre hamile kalcam falan 😂😂😂
Benim bide o zamanlar cocugum olmuyordu canim nasil yanmisti . Bide diyorduki ben hemen hamile kalırım zaten . Yani bazı kadınlar kötü ve ölümün bile en kötüsünü hakediyor bence. Kendi cocugunu canını kanını öldüren herkesi öldürür bence.
Genellemenin ve ön yargının tillahı gelmiş...
Ben de kürtaj oldum, senelerdir forumdayım, zannetmiyorum ki böyle uzaktan az okuyanlar bile benim için ooo bu kadın herkesi öldürebilir desin :D

Genellemenin ve ön yargının tillahı gelmiş...
Ben de kürtaj oldum, senelerdir forumdayım, zannetmiyorum ki böyle uzaktan az okuyanlar bile benim için ooo bu kadın herkesi öldürebilir desin :KK70:
Yooo biraz damarına basıldı mı anlaşılır o işler burdan az okumakla degil :D illa öldürmekte insani öldürmek katil olmak anlamında degil ki o potansiyelde var Gerci ya neyse. Kendi canına acimayan başkasıni mi düşüncek allasen
Hem üstüne alındığına gore var sende bi potansiyel :D

Ooo siz ne diyorsunuz benim bir arkadasim var ama artik arkadasim değil. Cocugu 2 aylikken falan hamile kaldı iste neymis yalnızmış o cocuk cok küçükmüş falan aldırdı. Bu arada korunarak tedbirini alarak da degil ha. Bildigin 5 dakikalik zevk sonrasi işte.
Uzulmedin mi? Dedim. Hic üzülmedim dedi.
Sonralari ama cok gunahim var evde hayaller görüyorum bla blaaa vicdan azabi cekti sanırım bide utanmadan 2.cocugu istiyordu.
Hala 2.cocugu yok. Insallah olmaz. Bu beddua ysa da artik beddua ediyorum boyle kötü insanlara. Zaten kocasi da 2.yi istemedi. Ben erkek olsam mesela boyle kadından 2.cocugu yapmazdim adam haklı.
Merhaba canım hamilesin galiba çok sevindim gözlerim seni arıyordu çocuk istediğini biliyordum 💞💞 şimdi gormusken tebrik etmek istedim 🥰

Peki bir nedenle istemedigi halde hamile kalmis insanlar ne yapsin o zaman?
Ortada bir sorun var, olasi cozumu begenmiyorsunuz, alternatif bir çözüm sunun mesela... Eger daha iyi bir cozum bilmiyorsaniz da insanları yargilamayin.
Kasteddiginiz şey bir zorlama sonucu hamile kalınması ise o zaman iğne vuruyorlar engellemek icin

Back