- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 38
Ahahahah aynen he bide çift taraflı korunuyoduk ama hamile kaldım diyenler var , asıl onlara danışmak gerek :)Ama o korunmanın bir püf noktasını ögrenmeli hicbiride söylemezki anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah aynen he bide çift taraflı korunuyoduk ama hamile kaldım diyenler var , asıl onlara danışmak gerek :)Ama o korunmanın bir püf noktasını ögrenmeli hicbiride söylemezki anam
Hasta benim olmasa inanmazdım bende üstelik önceden sağ tüpüde alınmısYok valla yanlışlık vardır.doktor bağlayamamıştır falan:)
Sürekli hamilemisin soran tiplere ayar oluyordum onlara hamileyken korunarak kaldım demiştim zahahahahahahaha
Hem ilaç hem prezervatif oluyor tatlımAhahahah aynen he bide çift taraflı korunuyoduk ama hamile kaldım diyenler var , asıl onlara danışmak gerek :)
3. Çocuğuma korunurken hamile kaldım (korunma şekli kondom) önce böyle söyleyenlere bende inanmazdım, ama yaşadığım şaşkınlıktan sonra nasibi olan bir şekilde geliyor diyorum....Ya benim kuzende öyle demişti bize. İki çocumada korunurken hamile kaldım.valla kimse kusura bakmasın bazı kadınlar seviyor böyle ekzantirik olmayı :)
Ay benimde sağ tüp yok.Hasta benim olmasa inanmazdım bende üstelik önceden sağ tüpüde alınmıs
Hep prezarvatife suc atarlar hep haplara suc atarlar hic kendilerinde hata aramaz bunlar devlet sırrı mübarekAhahahah aynen he bide çift taraflı korunuyoduk ama hamile kaldım diyenler var , asıl onlara danışmak gerek :)
Hz meryem ananın gelismis hali tövbeeHasta benim olmasa inanmazdım bende üstelik önceden sağ tüpüde alınmıs
Bende diyorumki gerçekten çocuk istemeyen hamile kalmaz.evlendim ilk 3 sene istemedik , condom yırtılmış lafları çok duyduğumuz için hem condom hem hap kullandık,dolayısı ile olmadı :)3. Çocuğuma korunurken hamile kaldım (korunma şekli kondom) önce böyle söyleyenlere bende inanmazdım, ama yaşadığım şaşkınlıktan sonra nasibi olan bir şekilde geliyor diyorum....
İnşallah sizinde olur en güzelinden aminAy benimde sağ tüp yok.
İnşallaj bende kalırım :)
Ne diyorsun benimde bağlı inşallah sıkı sıkı bağlamışlardırBeceremiyorlar sanırım diyeceğim ama tüplerini bağlatıp hamile kalan hastamız var
Tam olarak korunurken hamile kaldımın açıklaması o işte kondom var diye geri çekilmemek.Bende diyorumki gerçekten çocuk istemeyen hamile kalmaz.evlendim ilk 3 sene istemedik , condom yırtılmış lafları çok duyduğumuz için hem condom hem hap kullandık,dolayısı ile olmadı :)
Yani condom sıfır risk değildir bunu herkes bilir.
Benim bi arkadaşım korunurken hamile kaldım dedi prezrvatfle.
Meğer eşi ucunu kesmiş , karısı istemiom deyince buda istemiom ayağına yatmış ama istiomuş.kızı ayakta uyutmuş :)
Allaha şükür bitane var , ikinciye inşallah hemen nasip olurİnşallah sizinde olur en güzelinden amin
Siz yinede korunun benceNe diyorsun benimde bağlı inşallah sıkı sıkı bağlamışlardır
Ayyy Allah isteyene versin inşallah. Doğru diyorsunuz zaten milyonda bir ihtimalleri çekip yaşama konusunda potansiyelim hayli yüksekSiz yinede korunun bence
aynen cok dogru söylemissin bende bunu dicektim bence seni bosanmakla korkutup cocugu aldırcak ama sakın kanka bacım o bebegi isteyen milyonlarca insan varAkli sıra seni korkutacak dangoz sen doğur bacım boşayamaz. Etrafa ne diyecek nikahlı karımı hamile bıraktım kendi bebeğimi istemedigim için boşadım. Herkes yüzüne tükürür.
Vucutla ilgili bir karar mi?Dini mevzuya girmek yasak diye zorlanarak da olsa girmemeye çalışıyorum. Tek söyleyebileceğim, en kaba tabirle eşiniz din hakkında bir B.k bilmiyor.
Hadi günahını, vicdanını geçtim. Sizin vücudunuzla ilgili bir kararı ancak siz verebilirsiniz. Eşinize halt etmek düşer. Tek başına iseniz defolup gitsin o zaman hayatınızdan. En azından ben olsam bunu söylerdim eşime. Tabi ben fevri bir insanım siz böyle söylemeyin ama eşiniz hadsiz bir insan. Kürtaj; hem fiziksel hem ruhsal olarak kadını yıpratan bir işlem. Öyle yapalım bitsin diyecek kadar basit değil. O yüzden çok hadsiz ve düşüncesiz biri ki size bu konuda baskı yapabiliyor. Ben size fikir vermeyeceğim bu konuda. Zira oldukça sinir bozucu bir durum. Dediğim gibi ben fevri bir insanım, Allah yardımcınız olsun.