Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim kuzende öyle demişti bize. İki çocumada korunurken hamile kaldım.valla kimse kusura bakmasın bazı kadınlar seviyor böyle ekzantirik olmayı :)
3. Çocuğuma korunurken hamile kaldım (korunma şekli kondom) önce böyle söyleyenlere bende inanmazdım, ama yaşadığım şaşkınlıktan sonra nasibi olan bir şekilde geliyor diyorum....

Ahahahah aynen he bide çift taraflı korunuyoduk ama hamile kaldım diyenler var , asıl onlara danışmak gerek :)
Hep prezarvatife suc atarlar hep haplara suc atarlar hic kendilerinde hata aramaz bunlar😂😂😂 devlet sırrı mübarek :KK70:
Hasta benim olmasa inanmazdım bende üstelik önceden sağ tüpüde alınmıs 🤓
Hz meryem ananın gelismis hali tövbee🙄

3. Çocuğuma korunurken hamile kaldım (korunma şekli kondom) önce böyle söyleyenlere bende inanmazdım, ama yaşadığım şaşkınlıktan sonra nasibi olan bir şekilde geliyor diyorum....
Bende diyorumki gerçekten çocuk istemeyen hamile kalmaz.evlendim ilk 3 sene istemedik , condom yırtılmış lafları çok duyduğumuz için hem condom hem hap kullandık,dolayısı ile olmadı :)
Yani condom sıfır risk değildir bunu herkes bilir.
Benim bi arkadaşım korunurken hamile kaldım dedi prezrvatfle.
Meğer eşi ucunu kesmiş , karısı istemiom deyince buda istemiom ayağına yatmış ama istiomuş.kızı ayakta uyutmuş :)

Bende diyorumki gerçekten çocuk istemeyen hamile kalmaz.evlendim ilk 3 sene istemedik , condom yırtılmış lafları çok duyduğumuz için hem condom hem hap kullandık,dolayısı ile olmadı :)
Yani condom sıfır risk değildir bunu herkes bilir.
Benim bi arkadaşım korunurken hamile kaldım dedi prezrvatfle.
Meğer eşi ucunu kesmiş , karısı istemiom deyince buda istemiom ayağına yatmış ama istiomuş.kızı ayakta uyutmuş :)
Tam olarak korunurken hamile kaldımın açıklaması o işte kondom var diye geri çekilmemek.

Kalp atışı bile duyulan bebeği aldırmak nasıl günah değil
Din konusunda yanlış şey bilmek çok bir şey bilmek değildir bu süre 40 gün olarak aktarılır.

Onun dışında eşiniz bencil
Kendi gururu yüzünden size ne yapacağınızı söyleyemez
Keşke karılarına açtıkları ağzı azıcıkta analarına açsa bazı erkekler

Zaten çocuğunuz varmış, mutlu giden de bir evliliğiniz olduğunu düşündüm 2.çocuk için bekleme fikrinizden dolayı. Bence eşiniz sizi ikna etmek için boşanmayı koz olarak kullanıyor. Doğursanız bile boşanmayacak gibime geliyor ama bebekle ilgili sorumluluk almayabilir. 2 çocuğun tüm yükünü sizin sırtlamanız gerekir. Her maddi sıkışıklıkta da suçu diğer çocuğa atabilir.

aldirirsamda sen bu yolda teksin diyin
dini bilgileride maaşallah cennetten tapu dagitacak sanki eşiniz
kafasina göre fetva cikariyor
bukadar korkuyosa sevismeseymis
boyle adamlarin c.ku kopsa keşke

Akli sıra seni korkutacak dangoz sen doğur bacım boşayamaz. Etrafa ne diyecek nikahlı karımı hamile bıraktım kendi bebeğimi istemedigim için boşadım. Herkes yüzüne tükürür.
aynen cok dogru söylemissin bende bunu dicektim bence seni bosanmakla korkutup cocugu aldırcak ama sakın kanka bacım o bebegi isteyen milyonlarca insan var

Eşinizin dini bilgisi hiçte fazla değil bide çok çok çok fazla demişsiniz. Eşiniz kötü bencil adamın teki. 10 haftalık bebek elini kolunu sallayan hareket eden bir bebek, 6. Haftadan beri kalbide duymuşsunuz . Atan bir kalbi nasıl durduracaksınız. Eşinize kürtaj ile ilgili videolar fetvalar dinletebilirsiniz belki işe yarar da vazgeçer

Dini mevzuya girmek yasak diye zorlanarak da olsa girmemeye çalışıyorum. Tek söyleyebileceğim, en kaba tabirle eşiniz din hakkında bir B.k bilmiyor.

Hadi günahını, vicdanını geçtim. Sizin vücudunuzla ilgili bir kararı ancak siz verebilirsiniz. Eşinize halt etmek düşer. Tek başına iseniz defolup gitsin o zaman hayatınızdan. En azından ben olsam bunu söylerdim eşime. Tabi ben fevri bir insanım siz böyle söylemeyin ama eşiniz hadsiz bir insan. Kürtaj; hem fiziksel hem ruhsal olarak kadını yıpratan bir işlem. Öyle yapalım bitsin diyecek kadar basit değil. O yüzden çok hadsiz ve düşüncesiz biri ki size bu konuda baskı yapabiliyor. Ben size fikir vermeyeceğim bu konuda. Zira oldukça sinir bozucu bir durum. Dediğim gibi ben fevri bir insanım, Allah yardımcınız olsun.
Vucutla ilgili bir karar mi?
cocuk gelecek dunyaya farkinda misiniz bilmiyorum ama, sanki sac kesim modelinden ya da kola yapilan dovmeden bahsediyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X