Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsaydim, eşim olacak o insan müsveddesine sakince gider ve aynen şunları söylerdim. '' bebeğimizi aldırmayacagim. Tek başıma bırakıcaksan beni paşa gönlün bilir. Hemen valizini topla ve git evden. ''
O gitmez evden asla gitmez yine giden ben olacam da nereye gidecegim onu düşünüyorum

Canım dini bilgisi çok diyorsun her çocuk rızkıyla gelir bunu bilmiyor mu ? belki işleriniz bile düzelebilir yazık ya ne 10 haftaya kadarı şu an oluşmuş ve kalbi atıyor yaşıyor yani keşke oluşmadan kendi kendine düşsedi çok üzüldüm senin adına inşaallah kocan ister ve işleriniz düzelir

O gitmez evden asla gitmez yine giden ben olacam da nereye gidecegim onu düşünüyorum
Gitmeyeceksiniz. Zorluk çıkarırsa otur düşün taşın ben kararımdan eminim. İster kal bebeğimizi büyütelim, ister git. Ama aldırmayacagim diceksin. Şiddet kullanırsa polisi ara hemen.

Akli sıra seni korkutacak dangoz sen doğur bacım boşayamaz. Etrafa ne diyecek nikahlı karımı hamile bıraktım kendi bebeğimi istemedigim için boşadım. Herkes yüzüne tükürür.

Valla ara kaynananı de ki ; kv hamileyim ve esim cocugu aldirmami istiyor maddi sebeplerden dolayı. Size vermis oldugumuz borcumuzu vermezseniz aldırmak zorunda kalacagım vebali boynunuza ben bu cocugu dogurmak istiyorum felan deyin..
Kendi öz evladını borç harçla orta da bırakmış biri torunu hayli hayli önemsemez umurunda olmaz

Rabbim bana da versen keşke sağlıklı hayırlı evlatlar..

Öncelikle üzülmeyin size yaramaz. Üzülmemeye çalışın daha doğrusu.

Dini bilgisi çok çok fazla ama bebeği aldırıyor nasıl oluyorsa.. çok dindar olsa herkesin kendi rızkıyla dünyaya geldiğini bilir
saçmalık. Yorumum yok.

kayınvalideye gidin o parayı verin bize. Para yok diye adam kendi çocuğunun katili olacak deyin. Başka da bir şey demeyin.

Eşinize o kadar kizginim ki.
Banlanmamak icin agir bir seyler yazmayacagim.
ALLAH yardimciniz olsun.

Rabbim size hayırlı bi evlat nasip etsin. Sakın isyan etmeyin yaratanın vardır bi bildiği. Hamilelerin duası daha güçlü olur derler. Rabbi im tez zamanda size nasip etsin

Cokzor allah yardımcın olsun
Böyle bir kocaya es olmakta zor evlat olmakta
keske bir caremiz olsaydı...

O da bir canlı diyenler gelmeden önce söyleyeyim. Çocuk 2 kisilik bir olaydır. Büyük soeumluluk gerektirir.Tek başınıza bu konuda karar almanız yanlış. Eşiniz bebeğe uzak duruo sevmezse çom üzülürsünüz. Onun dışında maddi konuda da açarsınız bir birikim hesabı zaten cocuklarinizin o paraya ihtiyaci olana kadar en azindan 15 yaşını doldurmuş olurlar.

esinizin yaninda fetva haftini arayin sorun dinen gercekten gunah degilse aldiririm deyin.

esiniz dini bilgi sahibiyse (ki sanmiyorum ama) dine onem de veriyor olmali. burdan vurabilirsiniz bir ihtimal belki.

Taşıyan sen doğuran sen bakan sen bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum rabbim rızkini veriyoda kıymetini bilmiyorlar Allah yardımcın olsun bebegini aldırırsan bu yaşadıkların değişmeyecek hiç unutmayacaksın zaten bitecekse biter evliligin ama bir cana yazık olmasın yıllarca arayip bulamayanlar var.

Ben asla aldırmayacağım bu yükü taşıyamam ama tek başıma 2 cocukla ne yaparim onu düşünüyorum

esinkn dini bilgisi Cok fazla demissin Ama kürtaj konusunda sifir belliki cünkü seninde dedigin gibi anneye zarari olmadikca günah.

cok sahit oldum Allah göstermesin kürtaj olupta diger cocuklarindan olanlari. Burda tek care esini ikna etmen birlikte doktora gitmeyi teklif etsen bebeginizin kalp atisini duysa eminimki o cana kiymak istemez. Allah yardimcin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…