• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Evliliği kurtarmak için gerekirse yalan söylemenin günah olmadığını biliyormusjnuz

Adam evliliğini kurtarmamak için değil kendi durumunu kurtarmak için yalan söylemiş. Evlilği kurtarmak için söylenebilecek yalanlar sahilde içimioyruz yeaa gibi şeyler de değil. Aşırıya kaçmadan çok çok gerekli zamanlarda yapılan şeyler bunlar.
Çiftlerin birbirini kısıtlamasına ben de karşıyım ama hoşlanmadığımız her durumda yalana başvurmak olmaz. Ortada çetrefilli bir durum mu var hoop yalan, eşimin istediği bir şeyi mi unuttum şimdi gelecek dırdır hooop yalan, eşim bir arkadaşımı sevmiyor mu ama görüştüm mü hooop yalan. Böyle evlilik mi olur? Kısıtlandığını ve sahilde içmenin hakkı olduğunu düşünüyorsa bunu gelip yetişkin bir erkek gibi söyleyecek.
Tam tersi bir durum olabilir. Adam kadının markete bile gitmesine izin vermiyordur. Kadın gidiyordur. Aradığında ise evdeyim diye yalan söylese. Ben bu yalana da karşıyım. Hoş o evliliğe de karşıyım. O kadın en başta bu kadar kısıtlanmaya evet demeyecek. Daha nereye kadar dışarı çıkarken yalan söyleyebilir ki? Yarın öbür gün yakalandığında ne olacak.

Yalan söylemenin adı ne peki

Senin gibi eşinin ne yaptığını aşırı kontrol eden kadınların eşlerinin başvurduğu bir yoldur küçük yalanlar. Ama sen boşanma noktasına kadar getirmişsin.

Bu arada esas kizdigin eşinin arkadaşları ile bir araya gelmesi. Senden ayri plan yapmış olması. Belki de içki içmesi. Her insan sevdiğinin yalan söylemesine kızar. Ama kahve de içeceğini söyledi ama sahile gitmiş diye boşanmaya da kalkmaz.

Adam evliliğini kurtarmamak için değil kendi durumunu kurtarmak için yalan söylemiş. Evlilği kurtarmak için söylenebilecek yalanlar sahilde içimioyruz yeaa gibi şeyler de değil. Aşırıya kaçmadan çok çok gerekli zamanlarda yapılan şeyler bunlar.
Çiftlerin birbirini kısıtlamasına ben de karşıyım ama hoşlanmadığımız her durumda yalana başvurmak olmaz. Ortada çetrefilli bir durum mu var hoop yalan, eşimin istediği bir şeyi mi unuttum şimdi gelecek dırdır hooop yalan, eşim bir arkadaşımı sevmiyor mu ama görüştüm mü hooop yalan. Böyle evlilik mi olur? Kısıtlandığını ve sahilde içmenin hakkı olduğunu düşünüyorsa bunu gelip yetişkin bir erkek gibi söyleyecek.
Tam tersi bir durum olabilir. Adam kadının markete bile gitmesine izin vermiyordur. Kadın gidiyordur. Aradığında ise evdeyim diye yalan söylese. Ben bu yalana da karşıyım. Hoş o evliliğe de karşıyım. O kadın en başta bu kadar kısıtlanmaya evet demeyecek. Daha nereye kadar dışarı çıkarken yalan söyleyebilir ki? Yarın öbür gün yakalandığında ne olacak.
Yalan da yalan diyorsunuz yani.

Aslında haklısınız. Bence de boşanın ben destekliyorum düşüncenizi. Sonuçta siz HİÇ yalan söylemeyen erkeği bulacaksınız ömrünüzün kalanında. Beyfendi de içki içtiğinde nerede olduğunu söylediğinde tepki vermeyecek kadını.

Yalan da yalan diyorsunuz yani.

Aslında haklısınız. Bence de boşanın ben destekliyorum düşüncenizi. Sonuçta siz HİÇ yalan söylemeyen erkeği bulacaksınız ömrünüzün kalanında. Beyfendi de içki içtiğinde nerede olduğunu söylediğinde tepki vermeyecek kadını.

Konu sahibi değilim. Eşimle kısıtlamalı bir ilişkimiz yok bildiğim kadarı ile yalan içeren bir ilişkimiz de yok. Yalanını yakalarsam bunu boşanmaya kadar götürür müyüm duruma ve yalana bağlı ama arkadaşlarına rezil olmasını benden daha fazla önemsemeyecek bir adamla evli olmadığımı düşünmek istiyorum.
Ben şunu da tamanlamadım. Konu sahibinin eşini çok kısıtladığı fikrine nerden kapıldınız? Gayet eşi istediği zaman arkadaşları ile içmeye giden biri. Sadece sahil onların bölgesinde adı çok da iyi şeylerle anılmayan bir mekan olduğundan bu konuda hassasmış konu sahibi. Yani benim konudan anladığım bu. Kısıtlayan insan arkadaşlarınla yalnız içmelerde falan ne işin olur, sen artık evli bir adamsın, şu saat oldu nerdesin, hadi evine gibi bir kadındır bana göre.

Bu arada esas kizdigin eşinin arkadaşları ile bir araya gelmesi. Senden ayri plan yapmış olması. Belki de içki içmesi.

Depresif mesajlarda böyle bir şey var mı? Ben eşini kısıtlayan ve yalan söylemesine sebep olan insanlara kızarım, ya da ne biliyim kıskançlıktan etrafındaki bütün karşı cinsten uzaklaştıranlardan. Kadın erkek ayrımı olmadan. Ama misal sadece bir mekana takmıştır ya da sadece bir insana takmıştır. Ve rica ediyordur orası olmasın o insanla görüşmesin bu kadar kredisi olduğunu düşünüyorum eşlerin birbiri üzerinde. Sahil anladığım kadarı ile hoş bilinmeyen bir mekanmış konu sahibinin yaşadığı yerde. Gidip içmesine kızdığını falan söyledi mi bilmiyorum herhangi bir mesajında ama benim anladığım sadece sahile takıldığı. Kısıtlayıcı kadın sen artık evli bir adamsın ne işin var bekar gibi sağda solda içmede diyen kadındır. Bu saat oldu nerdesin çabuk eve diyen kadındır bence.
Tam tersi olsa. Eşi konu sahibinin istemediği bir yerde olduğunu öğrense kızsa. Konu sahibi telefonunu kapatsa ve gecenin bir yarısı ulaşılamaz olsa, ne olur depresif? Eğer erkek yapar kadın yapamazcılardan değilsek evlilk böyle yalanlı dolanlı bir şey olmamalı.

Canım yorum için tşk ederim pazartesiyi bekliyoruz dava için iyice büyüdü konu şuan hiç konuşmuyoruz konuşsakta kırıcıyız bitmesi daha hayırlı
benim anlamadığım sizin arkadaşınız niye akşam vakti sizi arayıp da esin sahilde diyo saçma ona ne sizin etrafiniz alarm da mi gördüğünüz yerde haber verin diye

Bi kişi daha demiş aslında kizdiginiz arkadaşlarıyla olmasi diye bende okurken böyle düşündüm.
Aslinda geç kalmaz ama hadi bakalım olsun dedim aslında icmez ama hadi bakalım tamam dedim diye bişeyler yazmışsıniz bildiğin kizmis ama diyemeyen kadin itimleri yahu. He bide hala arkadaşlarını savunuyor falan demişsiniz ki bu tezi güçlendiriyor. Arkadaslarina neden bu kadar takiksiniz?
Siz bekliyorsunuz ki simdi arkadasta kim bırakıyorum onlari ayrilmayalim desin ama na-mümkün. Iki tarafta gurur yapmis.
Neyse bi sinirle ayrilin bakalim son pismanlik fayda etmez. böyle böyle ani sinirle is yapmamayi öğrenirsiniz ikinizde. Hayat tecrübesi olur.

Depresif mesajlarda böyle bir şey var mı? Ben eşini kısıtlayan ve yalan söylemesine sebep olan insanlara kızarım, ya da ne biliyim kıskançlıktan etrafındaki bütün karşı cinsten uzaklaştıranlardan. Kadın erkek ayrımı olmadan. Ama misal sadece bir mekana takmıştır ya da sadece bir insana takmıştır. Ve rica ediyordur orası olmasın o insanla görüşmesin bu kadar kredisi olduğunu düşünüyorum eşlerin birbiri üzerinde. Sahil anladığım kadarı ile hoş bilinmeyen bir mekanmış konu sahibinin yaşadığı yerde. Gidip içmesine kızdığını falan söyledi mi bilmiyorum herhangi bir mesajında ama benim anladığım sadece sahile takıldığı. Kısıtlayıcı kadın sen artık evli bir adamsın ne işin var bekar gibi sağda solda içmede diyen kadındır. Bu saat oldu nerdesin çabuk eve diyen kadındır bence.
Tam tersi olsa. Eşi konu sahibinin istemediği bir yerde olduğunu öğrense kızsa. Konu sahibi telefonunu kapatsa ve gecenin bir yarısı ulaşılamaz olsa, ne olur depresif? Eğer erkek yapar kadın yapamazcılardan değilsek evlilk böyle yalanlı dolanlı bir şey olmamalı.

Ben altinda baska nedenler olduğuna inaniyorum fistik. Böyle bir yalandan boşanma noktasina gelinmez. Ve benim gözlemlediğim erkekler baskıya maruz kaldıklarında basıyorlar yalanı. Konu sahibi anlayışlı olmaya çalışıyordur bu konularda, ama mesaj aralarinda bunu bastırdığını hissettim ben.

Herkese merabalar kızlar. Herşey dün gece gelişti eşim erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktı bir yıllık evliyiz normalde geç saate kadar dışarda duran biri değil her zmn çıkar dışarı arkadaşlarıyla görüşür ama saatini bilir. Herneyse ayda yılda bir bende hiçbişey demedm alkol falan almışlar. Beni aradı eski mahallesinde kahvenin orda içtiklerini söyledi bnde hevesi kırılmasın falan afiyet olsun dedm asla istemem içki içmesini ama bu onun tercihi yapıcak bişey yok. Dün gece saat 1 i geçiyordu bi arkadaşım mesaj attı x sahildeymiş diye kocamı söylüyor yani hep beraber toplanığ sahile gitmişler. Dedimki yok kız kahvenin ordalar gitse bana neden söylemesin falan neyse ısrarla sahildeler dedi bende aradım eşimi nerdesniz dyorum pişkin pişkin kahvenin ordaaa demezmi . Bende dedm ki bi resim atarmısın arkdşlarınla yok öyleydide böyleydide bahanelerrrr! Hala ama devam ettiriyo yalanı resmen gitmiş ben arayıp özellikle sordğum halde yalan söylüyo. Kafası güzel bi yandan ona dedimki hemen eve gel sen ne hakla bana yalan söylüyosun nankör bi insansın bn evimde uzanmış film izliyorum sende beni enayi yerine koyuyosun. Aradım aradım açmadı bu asla tahammül edemiyceğim bişey ztn yalan söyleyip beni yeterince kanı beynime sıçratmış bide yüzüme fln kapatıyo teli. Ona msj attım eve geliyomusun yoksa ben babamı arayıp bu işi bitiriyorum telefonunu kapadı ben iyice delirdim o bna söyleyen arkdşmdan yerini öğrendm babamı aradm çnkü güvenim gtti bi kere onunla olmak istemedğimi düşündm inceldiği yerden kopsun dedim. Gece gece aradğm için babam geldi anlattm dedm böyle böyle bende gidicem diye tutturdum o anlık sinirle ne işim varsa Allahtan ki babam götürmedi evdeyim ama içim içimi yiyo babam gitti yanına arkdşları flnda çok severler babamı hem arkdş hem baba herşeyim yani ondan başka arycak kmse glmedi aklıma telefonu kapalı kafası güzel kendi kendmi yedm nyse babam gidip otrmuş işte onlarla falan sonra eşimle eve geldiler eşim bana söyleniyo beni herkese rezil ettinde şöylede böylede hiç kendi hatasının farkında değil ben haklıyken haksız yaptım kendmi biliyorum ama sen evli barklı adam ve karını tanıyosun öyle pıs pıs evde oturamam bna yalan söyledi belki gece boyunca söyliycekti hernyse sonuca geliyorum uzun oldu kızlar kusura bkmyın olay taze ondan uzattım da uzattım bn yalan söylediği için oda arkdşlarına rezil olmuşmuş yalanı söyleme adam ol bn niye rezil ediyim seni hiç aramadm bile dalga konusu olmasn diye çok komplekslidir öyle konularda biri ona bi takılsın hatun mu izin vermiyo gibisinden hemen dayılanır bnde onun bu zaafını bildiğimden hep koca adam bişey yaparken bana mı sorucak falan derim sonradan bana patlamasın diye. Sebep bu babamın yanında ayrılma kararı aldık bugün saat 2-3 gibi onun ailesi bizimkiler falan toplanıp bu işi bitiriyoruz o felaket durumda ego yapmış arkdşlarıma rezil oldum diyor hep sen baştan adam olsan dürüst olsan biz niye bu raddeye gelelim bende gerçekten ayrılmak istiyorum hiçbi zaman böyle bi konu açmamıştım babamıda aramayı göze almaZdım bitirmek istemesem. Bir anda geliştiği için olaylar ne hissettiğimi bilmiyorum birbirimizi severek evlendik eşimle hatta fazla seven taraf hep o oldu bu içimdeki boşluk ne hissettiğimi bilememek beni mahvediyo sabah 6 yı geçiyodu uyudum 2 saat sonra uyandım desteğinize ihtiyacım var bayramdan sonra davayı açıyoruz
Sorunlusunuz iyikide ayriliyorsun kimseylede e evlemme sonra milletin basini yakma gitmis gitmis ne var bunda ha sahil ha kahve ictigine kizma ortama kiz yuh artik sanki aldatmis kucuk beyaz yalN sana kahvr diyip kari koynuna yada pis bi sey yapmamis iyi olan zaten sana hemen drmezdi iyikide bosaniyorsun her lafa atlayip olay yaparsan adam olmazsin hele baba aramak ne yahu off sinirlerim bozdun mantikli ol cocuk degil

neden o yalanı söyleme gereği duymuş ve sahilde içse ne olur bunu neden bu kadar dert ettin ama anladığım kadarıyla arada sevgi ve saygı kalmamış onlar olmayınca da hiçbirşey olnuyor hayırlısı olsun hakkınızda ...

O arkadaşa takıldım ben de.Üşenmemiş fotoğraf yollamış filan.Hani senle karşılaşıp "aa eşinle de geçen akşam filan yerde karşılaştık" dese normal ama bu hafiyecilik nedir?Ben de arkadaşımın eşini kötü bir şey yaparken görsem söylerdim ama yanında erkek arkadaşları olduğunu ve sadece oturup içtiğini görüyor,sana sanki bir halt yakalamış gibi haber veriyor.kıçına kına yaksın şimdi boşanıyorsunuz
Sahilde o...lar oluyor demişsin ona bakarsan genelev dolu semtlerde insanların iş yerleri var,devlet daireleri var yani her oraya giden kötü bir şey yapacak demek değil.

Arkadaşın yanlarında kadın vs görmüşmüki?
Yok canım bn zaten ona yansıtmadan kontrol ediyorum nolursa olsun erkek yani fatura dökümüne bakabiliyorum onun haberi yok maşallah öyle bişeyine denk glmedm. Egosu geçti heralde günlerdir ayrı yatıyoduk ben seni çok özledim özür dilerim hatamı anladım dedi bir gün önce bugünde orkide alıp gelmiş çok özledm diyo bnde zamana bırakalım dedim iyice anlasın hatasını yalan söylemek neymiş görsün bidaha da nah çıkar akşam:sinirli:

O arkadaşa takıldım ben de.Üşenmemiş fotoğraf yollamış filan.Hani senle karşılaşıp "aa eşinle de geçen akşam filan yerde karşılaştık" dese normal ama bu hafiyecilik nedir?Ben de arkadaşımın eşini kötü bir şey yaparken görsem söylerdim ama yanında erkek arkadaşları olduğunu ve sadece oturup içtiğini görüyor,sana sanki bir halt yakalamış gibi haber veriyor.kıçına kına yaksın şimdi boşanıyorsunuz
Sahilde o...lar oluyor demişsin ona bakarsan genelev dolu semtlerde insanların iş yerleri var,devlet daireleri var yani her oraya giden kötü bir şey yapacak demek değil.
Arkadaşımla mesafe koymayı düşünüyorum zaten beni iyice körükleyen oydu eşimde öyle söyledi dostmu düşmanmı sahilde olduğumuzu söyledi tmmda niye nasıl bi ortamda oldğmzu söylmedi bir dişi sinek bile yoktu diyor babamda zaten gdip gördü öyle bişey görse Allah korusun hayatta bırakmaz beni onunla

Arkadaşımla mesafe koymayı düşünüyorum zaten beni iyice körükleyen oydu eşimde öyle söyledi dostmu düşmanmı sahilde olduğumuzu söyledi tmmda niye nasıl bi ortamda oldğmzu söylmedi bir dişi sinek bile yoktu diyor babamda zaten gdip gördü öyle bişey görse Allah korusun hayatta bırakmaz beni onunla

Sonuç baristiniz mi ?

Sonuç baristiniz mi ?
Boşanma konusu geçmiyo şuan en azından ama içimde tuhaf bi soğukluk var onada söyledim bunu cnm herşeyin hyrlısı.. Bu arada geçen günki konunu okumuştum günlerdir o boşluk vs. Bndede olmuştu ama bi yandanda soğukluk bilemedm senin içinde en iyisi hangisiyse o olsun umarım..

Back