• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Sen böyle anlatıyorsun ya benim içim çekiliyor yemin ederim.sadece senin mi evin oldu ?sen onun için aileni bırakıp gitmedin mi ?eksik yapıyorsan bir zahmet yardım etsin de tamamlasın .zaten eş adı üzerinde .üzerine bir de hamilesin ,sen elini hiçbirşey sürmesen yeridir .kendşne ve en önemlisi ailene bunu yapma .annen seni el bebek gül bebek büyütmüş ;bunun için mi ?
İşe gitmek ons ağır geliyor sabah akşam işe gidiyorum benim hayatım kaymış 12 24 çalışıyorum diyor. Bu kadar yoğun çalışırken hiçbir şey yapamazmış sadece uyuyor zaten gerçekten bir hayatı yok. Benimle markete gelmeye bile üşeniyor.

İşe gitmek ons ağır geliyor sabah akşam işe gidiyorum benim hayatım kaymış 12 24 çalışıyorum diyor. Bu kadar yoğun çalışırken hiçbir şey yapamazmış sadece uyuyor zaten gerçekten bir hayatı yok. Benimle markete gelmeye bile üşeniyor.
O işi ona sen seçmedin ,ayrıca erkek tabi çalışacak ,yorulacak .

O işi ona sen seçmedin ,ayrıca erkek tabi çalışacak ,yorulacak .
Evet ben biliyorum zaten bunları benim abim babam da çok yoğun çalışırdı. Babam da sinirli olurud ama aman ya bıktım bu işten diyip durmazdı abim bazen gece on birde gelirdi sabah sekizde gelirdi ama çocuklarıyla ilgilenirdi her zaman bizi arar ilgilenirdi yeri gelir yengeme bulaşıkları yıkarken yardım ederdi. Eşimi anneşs ebbek gibi yetiştirmiş bir erkek olarak sorumluluk alamıyor ağır geliyor ben anlamıyormuşum işte çalışmak insanlarla uğraşmak zormuş da benim evde otururken ne derdim olabilirmiş zaten küçük sorunları büyük eder hayatın çilesini hep o çeker gibi davranır. Onun da beli ağrıyomuş başı ağrıyomuş hiç sormuş muyum ben hamileysem o da hastalanıyormuş da migreni varmış da

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
aysgini öpmesinide normaö bulmadimki gerisini normal bulayim... acilen ayril

Evet ben biliyorum zaten bunları benim abim babam da çok yoğun çalışırdı. Babam da sinirli olurud ama aman ya bıktım bu işten diyip durmazdı abim bazen gece on birde gelirdi sabah sekizde gelirdi ama çocuklarıyla ilgilenirdi her zaman bizi arar ilgilenirdi yeri gelir yengeme bulaşıkları yıkarken yardım ederdi. Eşimi anneşs ebbek gibi yetiştirmiş bir erkek olarak sorumluluk alamıyor ağır geliyor ben anlamıyormuşum işte çalışmak insanlarla uğraşmak zormuş da benim evde otururken ne derdim olabilirmiş zaten küçük sorunları büyük eder hayatın çilesini hep o çeker gibi davranır. Onun da beli ağrıyomuş başı ağrıyomuş hiç sormuş muyum ben hamileysem o da hastalanıyormuş da migreni varmış da
eşimde bel fıtığı var ve ağır işte çalışıyor. Bazen 1 hafta hiç gelmediği oluyor eve. Hani 12 24 çalışıyormuş ya paşa. Adamı tertemiz yolluyorum, bitkin perişan bazen 2 3 kilo zayıflamış yanakları çökmüş olarak geliyor. Bi kere şikayetlenmedi ve bize gerekli zamanı ayırır. 2 oğlumuz var biri bebek. Evde düzen yok. Düzenli yemek pişiyor sadece diğerleri ağır aksak ilerliyor. Bi de eve gelince az da olsa yardım eder. Oflamaz. Bazen ben çocuğa bakayım da sen bi toparla ruhum daralıyo der, ama asla söylenerek değil. Bi de bana der ki senin işin benimkinden daha ağır Allah yardımcın olsun der.

Bebek olunca hepten cozutur bu paşa bey. Çünkü uykusuzluk yorgunluk ve sürekli ilgi isteyen bir bebek. Temizlik olursa yemek yemek olursa temizlik kalcak. Çoğu zaman ev dağınık olcak. Tedavi olsun eşiniz yoksa doğum sonrasını düşünemiyorum ben. Aileniz arka çıkıcaksa eğer bırakın gidin, tedavi olmazsan dönmem deyin. Ruh hastası manyak kendini tokatlasın..

Bebek doğunca bundan 10 kat daha dağınık ve pis bir ev olacak .yeri gelecek yediğin yemeğin bulaşığını bile 1 saat sonra yada sabah kaldıracaksın .
Bu adamın bu haliyle çok ağır bir lohusa depresyonu yaşarsın canım .
Burda herkes aynı şeyi yazıyor ,nolur ciddiye al yazılanları .

eşimde bel fıtığı var ve ağır işte çalışıyor. Bazen 1 hafta hiç gelmediği oluyor eve. Hani 12 24 çalışıyormuş ya paşa. Adamı tertemiz yolluyorum, bitkin perişan bazen 2 3 kilo zayıflamış yanakları çökmüş olarak geliyor. Bi kere şikayetlenmedi ve bize gerekli zamanı ayırır. 2 oğlumuz var biri bebek. Evde düzen yok. Düzenli yemek pişiyor sadece diğerleri ağır aksak ilerliyor. Bi de eve gelince az da olsa yardım eder. Oflamaz. Bazen ben çocuğa bakayım da sen bi toparla ruhum daralıyo der, ama asla söylenerek değil. Bi de bana der ki senin işin benimkinden daha ağır Allah yardımcın olsun der.

Bebek olunca hepten cozutur bu paşa bey. Çünkü uykusuzluk yorgunluk ve sürekli ilgi isteyen bir bebek. Temizlik olursa yemek yemek olursa temizlik kalcak. Çoğu zaman ev dağınık olcak. Tedavi olsun eşiniz yoksa doğum sonrasını düşünemiyorum ben. Aileniz arka çıkıcaksa eğer bırakın gidin, tedavi olmazsan dönmem deyin. Ruh hastası manyak kendini tokatlasın..
Aşırı tembel ve yapacağı bişey olduğu zaman aklı kayıyor. Bilmiyorum keşke görebilseydim bu halini evlenmeden

Bebek doğunca bundan 10 kat daha dağınık ve pis bir ev olacak .yeri gelecek yediğin yemeğin bulaşığını bile 1 saat sonra yada sabah kaldıracaksın .
Bebek doğunca üç ay sonra uykusu düzene giriyor diye duymuş. Üç ay sonra her yer temiz olsun diye bekler yine

Boşanmış olmazsak o da

Bebek doğunca üç ay sonra uykusu düzene giriyor diye duymuş. Üç ay sonra her yer temiz olsun diye bekler yine
Öyle birşey yok ,robot yada makina değil bu ,bebek .her bebek farklıdır .duzene girer derken ne kastediyor ?akşam yatıp sabah onunla kalkmasını mı? 1 yasında bebeğim var ,daha geçen güne kadar geceleri kalkıp en az 3 saat otururdu ,şimdi en az 2 kere kalkıyor .ama babası bakıyor geceleri ve bana gündüz çok yorulduğum için gece kendisinin ilgilenecegini söyler .

Öyle birşey yok ,robot yada makina değil bu ,bebek .her bebek farklıdır .duzene girer derken ne kastediyor ?akşam yatıp sabah onunla kalkmasını mı? 1 yasında bebeğim var ,daha geçen güne kadar geceleri kalkıp en az 3 saat otururdu ,şimdi en az 2 kere kalkıyor .ama babası bakıyor geceleri ve bana gündüz çok yorulduğum için gece kendisinin ilgilenecegini söyler .
Eşim yeğenine çok bakmış geceleri öyle diyor ama çocuğuna nasıl olur bilmiyorum

Boşandığımda insanlara nasıl açıklayacağım? Küçük bebeğim olcak hem de belki hakkımda kötü şeyler bile düşünen olur. Nasıl baş edicem
Kime ne açıklaması yapacaksın canım ?bırak ne düşünürlerse düşünsünler ,o adam sandalyeyi havaya kaldırdığında o etraf yanında olmuyor .
İçinde olduğun psikolojiyi çok çok iyi anlıyorum .Psikolojik destek alarak çok rahat bu dönemi atlatabilirsin .Bebeğini de kucağına aldıktan sonra dimdik ayakta durabilirsin ve duracaksın da .
Burda bir sürü örnekleri var ,çok güzel destekler oluyor ,içinden geçen herseyi de yaz buraya ,dök içini .

Kime ne açıklaması yapacaksın canım ?bırak ne düşünürlerse düşünsünler ,o adam sandalyeyi havaya kaldırdığında o etraf yanında olmuyor .
İçinde olduğun psikolojiyi çok çok iyi anlıyorum .Psikolojik destek alarak çok rahat bu dönemi atlatabilirsin .Bebeğini de kucağına aldıktan sonra dimdik ayakta durabilirsin ve duracaksın da .
Burda bir sürü örnekleri var ,çok güzel destekler oluyor ,içinden geçen herseyi de yaz buraya ,dök içini .
Bebeğim bir de ilk günden başka şeyler bile düşünen olabilir şiddet gördüm desem ne kadar utanç verici herkes bizi el ele mutlu gördü ama ben dayak yedim resmen.

Bebeğim bir de ilk günden başka şeyler bile düşünen olabilir şiddet gördüm desem ne kadar utanç verici herkes bizi el ele mutlu gördü ama ben dayak yedim resmen.
Varsın düşünsünler ..,senden ve bebeğinden daha mı önemli ?şiddet görmenin utanacak tarafı da sen değil o psikopat adamdır.
Şuan hamile olduğun için de kaygıların,endişelerin var ve çok normal .bebeğini ,beslenmeni sakın ihmal etme ve eğer mümkünse bir uzmanla görüş .

Back