• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Varsın düşünsünler ..,senden ve bebeğinden daha mı önemli ?şiddet görmenin utanacak tarafı da sen değil o psikopat adamdır.
Şuan hamile olduğun için de kaygıların,endişelerin var ve çok normal .bebeğini ,beslenmeni sakın ihmal etme ve eğer mümkünse bir uzmanla görüş .
Düşünüyorum zaten

Varsın düşünsünler ..,senden ve bebeğinden daha mı önemli ?şiddet görmenin utanacak tarafı da sen değil o psikopat adamdır.
Şuan hamile olduğun için de kaygıların,endişelerin var ve çok normal .bebeğini ,beslenmeni sakın ihmal etme ve eğer mümkünse bir uzmanla görüş .
Psikologa gitmeyi

Şu an okurken bile korktum o adamdan. Tam psikopat. Siz nasıl yanında duruyorsunuz. Gece uyurken boğar bu adam sizi.

Sen günlük gibi buraları doldurmuşsun yine ne boşanırsın ne vazgeçersin geceligini giyer sevişmelerinize devam edersiniz yine! Nasıl bunu kendinize reva görüyorsunuz aklım almıyor. Ikinizde normal değilsiniz o bebeğine acırım. Doğumdan sonra buraya yazacak halin vaktin olursa dinleriz artık

Vallahi canınızı yazık. Böyle bir evliliği bitirmekten korkmanizi anlamıyorum. Tehditten korkuyorum diyorsunuz, korkmayın. Şu andan daha fazla zarar verebilir mi size? Dayağa da başlamış. Ne yapacak daha fazla? Öldürecek mi?
Sindirmeye çalışıyor ama sinmeyin. Siz güçlü durun ve o insandan uzak durun.

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
İyiyken herkes iyidir zaten güzelim.Tedavi olaun.Rabbim dert verio dermanıda var tedavı olmak.Allah tedavısı olmayan hastalık vermesın.Sen hamılesin nası vurur sana ya can taşıosun.Vicdanıda yok.Halı dedin nedir ki?

Şiddet iğrenç bir şey ama böyle adamlara müstehak! Bu adamın ağzını burnunu kıracaksın asıl. Ben bile okurken sinirden kudurdum. Bir kadın olarak nasıl bunları hazmedip göz yumuyorsunuz? Bana eşim bunları yapsa o an ondan iğrenir kapının önüne koyardım. Gücü yettiğine el kaldırır bu şeref yoksunları.

Valla üzgünüm ama okb nin aslında sağlam bi tedavisi yok. Yani tedavi şartı koymanız bi şeye yaramaz zaten. Ayrıca sizde boşanmayı gerektirecek her şey yaşanmış. Evlilik neye yarar sanki , tek kârı çocuk. Hazır onu da yapmışken çekin gidin. Bu adamın düzelmesi imkansız. Yani normal şartlar altında imkansız. Mucize bekliyorsan bilemem. Hamileliğinde böyleyse emin ol doğurduktan sonra iyice pislik olacak..

Sana bir şey soyleyim mi şu anda benim konularını goremiyorsun ama bende aynı senin gibi saftim sonra Allah kurtardi çok şükür boşanmaya cesaret ettim ama eğer istersen bana ozelden mesaj at senin için konularimin gizlilgini kaldırırım bir göz atarsın ve sana şunu söyleyim ...o kadar güzel unutuyorlar ki kendilerine zarar asla vermiyorlar hemen başkasını buluyorlar biz safiz kuzum benim ..ben seni o kadar çok iyi anliyorum ki ikimizde aynı safliktayiz çünkü

Şiddet iğrenç bir şey ama böyle adamlara müstehak! Bu adamın ağzını burnunu kıracaksın asıl. Ben bile okurken sinirden kudurdum. Bir kadın olarak nasıl bunları hazmedip göz yumuyorsunuz? Bana eşim bunları yapsa o an ondan iğrenir kapının önüne koyardım. Gücü yettiğine el kaldırır bu şeref yoksunları.
Zaten şu an iğreniyorum. Unutamıyorum bu sefer. Aileme söylediğim an işlemler başlar. Uykumdan uyandım içimds çok ağır bir sıkıntı var. Ailemde boşanmış kimse yok. Nereden gidip böyle biriyle evlendim. Başaramadım. Çok fedakarlık yapmıştım. Herşeyin ucuzunu aldık. Beyaz eşyalar eski kiracının bıraktıkları basit bir düğünle evlendim
Çok salağım. Ne takı seti ne bişey istedim. Tek taşı m altın 300 lira mı neydi. Benim eksiğim neydi ki ben mutlu bir yuvam olsun bunlar önemsiz dedim. O kadar şatafatlı düğün yapanlar her istediği önünde olan kadınlar şimdi daha mutlu. Bende mi sorun vsr. Sevgililerim de bir garipti zaten.

Valla üzgünüm ama okb nin aslında sağlam bi tedavisi yok. Yani tedavi şartı koymanız bi şeye yaramaz zaten. Ayrıca sizde boşanmayı gerektirecek her şey yaşanmış. Evlilik neye yarar sanki , tek kârı çocuk. Hazır onu da yapmışken çekin gidin. Bu adamın düzelmesi imkansız. Yani normal şartlar altında imkansız. Mucize bekliyorsan bilemem. Hamileliğinde böyleyse emin ol doğurduktan sonra iyice pislik olacak..
Galiba haklısınız. Sosyal hizmet merkezinde aile danışmanı oluyor diye biliyorum pzt bir gidip konuşmayı deniycem. Aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu kararı vermek o kadar kolay değil. Ama unutamıyorum. İğreniyorym ondan.

Zaten şu an iğreniyorum. Unutamıyorum bu sefer. Aileme söylediğim an işlemler başlar. Uykumdan uyandım içimds çok ağır bir sıkıntı var. Ailemde boşanmış kimse yok. Nereden gidip böyle biriyle evlendim. Başaramadım. Çok fedakarlık yapmıştım. Herşeyin ucuzunu aldık. Beyaz eşyalar eski kiracının bıraktıkları basit bir düğünle evlendim
Çok salağım. Ne takı seti ne bişey istedim. Tek taşı m altın 300 lira mı neydi. Benim eksiğim neydi ki ben mutlu bir yuvam olsun bunlar önemsiz dedim. O kadar şatafatlı düğün yapanlar her istediği önünde olan kadınlar şimdi daha mutlu. Bende mi sorun vsr. Sevgililerim de bir garipti zaten.
Kendine kıymet verdikçe değer görüyorsun bu hayatta canım. Sen hakettiğin değeri ver önce kendine, ondan sonra başkaları neden vermiyor onu konuşuruz. Kendine değer vermekten kastım maddi şeyler değil bu arada, şiddet gördüğünde haddini bildirmek mesela, seninle ilişkisinde ona durması gerektiği yeri göstermek... Her şeyden önce sen bir bireysin ve senin kişilik haklarına KİMSE saygısızlık edemez. Nokta.

Eşin hem hasta, hem katıksız psikopat hem de hamile bir kadına vuracak kadar aşağılık biri. "Ama iyiyken çok iyi" gibi abuk bir cümleyle kendini kandırma lütfen. Ağır psikolojik rahatsızlığı varsa paşa paşa gidip tedavi olacak, hoş bazı insanlar sözde hastalıklarının arkasına saklanmayı çok iyi bilirler. Karnındaki evladın için bari kaç git o evden.

Back