• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Neden gercegi soylemiyorsun? vurdugunu soyleyemiyorsun da tartistik diyorsun. Burada bosanma davasi acacagim diye milleti kandirma, geri donecegin icin soylemiyorsun
Zaten bir sene dolmaıdğı için hakim terapiste yönlendirecek o yüzden ilk önce onu deneyeceğim çocuk Doğana kadar üç ay var. Daha sonra düzelme olmazsa boşanıcam tabi ki hayatımı zehir edecek değilim. Allah'a şükür mesleğim var iki bin de olsa kendim kazanır oğluma yeterim ona pahalı kıyafetler alsam ne almasam ne zaten kocam da zengin değil yani 5000 maaşı kira şu bu derken iki bin lira kalıyor yine. Ben de yoksul büyüdüm. Önemli olan sevgi ayakkabı markası değil. Gerekirse burslu kazanır okur özel okulda. Ben çslıştırırım bir noktaya kadar.

Annem bana çok düşkün bana asla koyamaz dün ağladım biraz telefonda halıya çay döktüm diye bağırıyor diye. Ona bile çok üzüldü. Bana sandalye kaldırdı desem kadınun kalbine iner.
Öyle ama annenizin bilmesi lazım ki gelirse ararsa nedenini desin
Çünkü ablanız destek olmayacak gibi duruyor
Annenize anlatın durumu bir yerden başlamak lazım
Ben okudun önceki konularınızı ünv.mezunuymuşsunuz bebeğiniz sağlıcakla doğsun inanın atanırsınız iş bulursunuz

sanki daha aklı başında bir ablam daha var dememiş miydin? onunla konuşsan ve yaşadıklarını anlatsan. sana destek olacak birileri illaki çıkar diye düşünüyorum.
Diğer ablam da tartıştığımızı biliyor. Para vermek zor geliyordur sen de çalıssan hoşuna giderdi dedi. Zaten biz boşanma aşamasına kadar geldik geri döndük. Yapacaklarımı biliyorum nafaka taleplerini bir çok ssy var en azından şu an terapiye denemek ve bebeği evli iken doğurmak niyetindeyim sonrası gidişata göre. Bol bol dua ediyorum şu an.

Diğer ablam da tartıştığımızı biliyor. Para vermek zor geliyordur sen de çalıssan hoşuna giderdi dedi. Zaten biz boşanma aşamasına kadar geldik geri döndük. Yapacaklarımı biliyorum nafaka taleplerini bir çok ssy var en azından şu an terapiye denemek ve bebeği evli iken doğurmak niyetindeyim sonrası gidişata göre. Bol bol dua ediyorum şu an.
canım şuan basvursan zaten boşamazlar.. ayrı yaşayın bi sure doğumdan sonra carsın dava.

Öyle ama annenizin bilmesi lazım ki gelirse ararsa nedenini desin
Çünkü ablanız destek olmayacak gibi duruyor
Annenize anlatın durumu bir yerden başlamak lazım
Ben okudun önceki konularınızı ünv.mezunuymuşsunuz bebeğiniz sağlıcakla doğsun inanın atanırsınız iş bulursunuz
Ablam öyledir zaten. Evli değilken de çenesinden evde huzur kalmıyordu. Boşanma aşamasına gelince biz mi bskcss senin çocuğuna falan dedi 3 bin beş yüz maaşı var eşinden ve kendisinin emekli maaşı annemin de bin beş yüz tek derdi paradır. Annem sonuna kadar parayı bitirir o parasını bankaya atar her ay iki bin param yok der.

Ablam öyledir zaten. Evli değilken de çenesinden evde huzur kalmıyordu. Boşanma aşamasına gelince biz mi bskcss senin çocuğuna falan dedi 3 bin beş yüz maaşı var eşinden ve kendisinin emekli maaşı annemin de bin beş yüz tek derdi paradır. Annem sonuna kadar parayı bitirir o parasını bankaya atar her ay iki bin param yok der.
İnşallah biz yanılıyoruzdur ve eşiniz düzelir
Ama bir şeyleri değiştirmekten korkmayın
insan istedikten sonra önünde dağlar duramaz

ben daha fazla yorum yapamayacağım. dedikleri gibi umarım biz haksız çıkarız. söyleyebileceğim tek şey eşin aynı şiddeti hatta onda birini bile ileride çocuğuna karşı da gösterirse nolursun affetme sakın acıma tedavi falan uğraşma çek git olabildiğince uzaklara.

Evdeyim. Kötüyüm. Hiç uyanasım yoktu. Annem zorla uyandırdı dışarı çıkıcaz kahvaltı yapıyor uz eşim aradı açmadım
Herseyden önce bebeğini düşün canım ,senin yaşadığın herseyi hissediyor .Guzelce yemeğini ye ,yat dinlen .o kocan olacak adamla da görüşme ,seni telefonda dahi o şekilde ezmesine ,aşağılamasına izin verme .

Annem bana çok düşkün bana asla koyamaz dün ağladım biraz telefonda halıya çay döktüm diye bağırıyor diye. Ona bile çok üzüldü. Bana sandalye kaldırdı desem kadınun kalbine iner.
Bosanmayip dondugunde o sandalyeyi bir yerine indirince ne soyleyeceksin annene? Kimse kiyamaz kizina ama zamaninda onlem alinirsa daha buyuk tehlikeden kurtulursun. Ailen yasadiklarini bilirse arkanda durur. Gerci seni anliyorum zaten uzgun kadin bir de seninle dertlensinler istemiyorsun. Ama soylersen yanlarinda daha fazla kalabilirsin destek olurlar

Ya hanımlar hamileyken şiddet görüp nasıl bu adamlardan soğumuyorsunuz. Size değer vermediği gibi karnınızdaki bebeğe de değer vermiyor, kendi kanından canından olan evladına...
Kendi adıma konuşayım soğudum tabi ki. Sabahtan beri arıyor mesaj atıyor neden açmıyorsun özür dilerim diye. Kendimi düzeltecem diye. Gayet sakinim şu an.

Bosanmayip dondugunde o sandalyeyi bir yerine indirince ne soyleyeceksin annene? Kimse kiyamaz kizina ama zamaninda onlem alinirsa daha buyuk tehlikeden kurtulursun. Ailen yasadiklarini bilirse arkanda durur. Gerci seni anliyorum zaten uzgun kadin bir de seninle dertlensinler istemiyorsun. Ama soylersen yanlarinda daha fazla kalabilirsin destek olurlar
Şu an on beşi günüm var. Düğün on beş gün sonra

Şu an on beşi günüm var. Düğün on beş gün sonra

Eee hani bavulunuzu toplamıştınız, evden ayrılıyordunuz? 15 gün için miydi?
Kim dedi size hakim terapiste yönlendirir diye?

Bütün sayfaları okudum hala temizlik yaptım, yemek yaptım daha ne yapayım diyorsunuz. Kendinize değer verin. Kendinize şefkat gösterin, sevin. Eşiniz çok tehlikeli bir insan gibi görünüyor temizliğiniz tam olsa ne olur?
Adamın sevgi gösterme anlayışı 'Bana beni sevdiğini söyle'. Seni seviyorum, pişmanım, özür dilerim demek yok. Siz hem dayak yeyip hem sevdiğiniz söyleyecekmişmişsiniz. Korku filmi gibi bu yaşadıklarınız, dışarıdan bir gözle okuyun lütfen. Çok gerildim okurken.

Eşiniz hiçbir zaman terapiye 1 seanstan fazla gitmeyecek. Bence hiç gitmez de. Takip edeceğim bir sonraki konunuzu

Back