• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Ailesi zaten bana bak bu sinirlenir işi stresli birşey yapar anlaşamıyorsunuz boşanın dedi. Ben ne yapacak kendine ya da bana deli mi diyordum ama galiba gerçekten deli
Canım cidden deli bi adamla
Ömür geçmez.. Çocuk büyütülmez.. Gözünü seveyim ayrıl..

Benden ayrıldığında muhtemelen ağır bir depresyon yaşayacak. Ailesi üstüne gelecek. Valla ben korkuyorum kendine birşey bile yapabilir. Ta üniversitedeyken bir kıza çıkma teklifi etmiş de onunla dalga geçmiş kız herkesin içinde yazdığı şiirlerle falan sonra hap kullanmaya başlamış panik atak hastası olmuş ve hap kullandığı ve dalgın olduğu için motorsiklet çarpmış ben onun elini tuttuğu ilk kadınım çocuğunun annesiyim benimle yaşadığı çok güzel günler var onu çok sevdim anlamasa da anlayacak ve bunları anladığında kendine çok ciddi zararlar verebilir
O senin züğürt tesellin..... hicbirseycik olmaz adama sen merak etme !!

Şu an safece tartıştık diye biliyor. Eşim yarın eve gel dedi hayır gelmeyeceğim dedim

üşenmedim hepsini okudum. mesleği gereği stresli olayını zaten geç. o zaman tüm polis asker jandarma doktor hemşire eşlerine şiddet göstersin. :işsiz::KK43:
çok açık yazacağım. ne olursa olsun sen ne kadar kötü bir insan olursan ol ne kadar kötü yemek yaparsan yap çamaşır bulaşık afedersin küfür dahi etsen her neyse NE OLURSA OLSUN SANA ASLA VURAMAZ.

HELE HAMİLEYKEN ASLA ASLA ASLA VURAMAZ.

SEN HAMİLESİN. HAMİLE. İÇİNDE CAN VAR. YAZIK GÜNAH YAPMA.

tedavi olsun evet olsun ama sakın barışma. aynı çayı çocuğun dökecek ve bu adam çocuğuna da vuracak. yapmaz deme yapacak. otur annenin evinde kpss çalış doğumunu yap atan ve kendine yeni bir hayat kur.

Ben ona git yeni karın inşallah daha hamarat olur dedim diye vurmuşmuş kendisi annesi ve babası boşan dedi diye beni savunuyormuş ben boşanmak için mi evlenmişim yapıcam ev işini desem olmuyor mıymış ya sanki bütün gün yatıyorum tamam eksik yönlerim var beş altı aydır pek ütü yapmadım çamaşırlar yeri geliyor iki gün üç gün katlanmayı bekliyor ama bu kadar takıntılı olmaya ne gerek var. Ya hayatın sonu mu iki tane şey görünce tezgahta ne oluyor
Bir kere “Benim de eksik yönlerim var vs vs “ demeyi bırak .sen hamilesin hamileeee.herseyi yapamazsın ve hamile olmasan bile onun istediği şekilde yapmak zorunda değilsin .halıdan leke çıkmamış ,normal olan adam der ki ;varsın çıkmasın öyle kalsın ,senden değerli mi ? Yada çamaşırlar katlanmamıs,kavga çıkan konulara bak .
Sen paralize olmuşsun resmen ,olayların ciddiyetinin daha bilincine varamıyorsun çünkü adam seni resmen hipnotize etmiş.
Annenin yanında bir hava al ,biraz gez etrafa bak .o zaman daha sağlıklı düşünürsün .

Eşinizin ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Bu tedavi olmadan ne siz ne çocuğunuz güvendesiniz. Bence eve dönmeyin, tedavi şartı sunun. Ama şu da var tedavi sonrasının da garantisi yok.
Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz.

Keske su psikopat kocana verdigin degerin cok degil yuzde birini karnindaki bebege verseydin.

Son mesajlarinin hepsi yine kocani pohpolama uzerine. Yok disarida ayakkabini bagliyormus da yok senden ayrilirsa cok buyuk depresyone girermis de yok arkadaslari ona hanimkoylu dermis de.

Sen bu adami boşarsan ben adimi degistiririm o kadar eminim bosanmayacagina.
Korktuğun falan da yalan. Korkan insan telefonunun ekranina bakmaya korkar arar falan diye. Sen masallah aramissin sacma sapan muhabbetlere bile girmissiniz.

Sana hepsi mustehak da hamile halimle o bebegine o kadar uzuldum ki.
Sinirli halinden korkuyorum

Bir kere “Benim de eksik yönlerim var vs vs “ demeyi bırak .sen hamilesin hamileeee.herseyi yapamazsın ve hamile olmasan bile onun istediği şekilde yapmak zorunda değilsin .halıdan leke çıkmamış ,normal olan adam der ki ;varsın çıkmasın öyle kalsın ,senden değerli mi ? Yada çamaşırlar katlanmamıs,kavga çıkan konulara bak .
Sen paralize olmuşsun resmen ,olayların ciddiyetinin daha bilincine varamıyorsun çünkü adam seni resmen hipnotize etmiş.
Annenin yanında bir hava al ,biraz gez etrafa bak .o zaman daha sağlıklı düşünürsün .
Evdeyim. Kötüyüm. Hiç uyanasım yoktu. Annem zorla uyandırdı dışarı çıkıcaz kahvaltı yapıyor uz eşim aradı açmadım

Sinirli halinden korkuyorum

Sinirli halinden korksan aynı evde yaşamazsın
Elinin altındasın, istediği zaman istediğini yapabilir
Kendini kandırmaktan vazgeç bir an önce
Ayrıca kendine hiçbir şey yapmaz, çok duydum bu boş tehditleri yok ilaç kullanırmış, yok kafasına sıkarmış
Hep kro muhabbetler bunlar
Böyle manipülatif, narsist adamlar kendine kıyamaz

Evdeyim. Kötüyüm. Hiç uyanasım yoktu. Annem zorla uyandırdı dışarı çıkıcaz kahvaltı yapıyor uz eşim aradı açmadım
eşiniz aradı açmadınız.. maşallah aferin size
dün banlıydım yazamadım
dün neden aradınız gerçekten çok merak ettim gerçekten ama
korkmuyorsuunuz mazoşişt mi ne ondansınız galiba

O kayınvalide konuları zaten, aman aman diyorum.
Benim de başımda var bir tane herkeste olduğu kadarıyla.

Uzak olmak bazen fayda bile sağlar inanın.
Az görüşülsün, öz görüşülsün, mantığı var bende de.
Daha iyi olacaksınız inş.
Bebeğiniz için iyi olun her şey düzelecek inş.

üşenmedim hepsini okudum. mesleği gereği stresli olayını zaten geç. o zaman tüm polis asker jandarma doktor hemşire eşlerine şiddet göstersin. :işsiz::KK43:
çok açık yazacağım. ne olursa olsun sen ne kadar kötü bir insan olursan ol ne kadar kötü yemek yaparsan yap çamaşır bulaşık afedersin küfür dahi etsen her neyse NE OLURSA OLSUN SANA ASLA VURAMAZ.

HELE HAMİLEYKEN ASLA ASLA ASLA VURAMAZ.

SEN HAMİLESİN. HAMİLE. İÇİNDE CAN VAR. YAZIK GÜNAH YAPMA.

tedavi olsun evet olsun ama sakın barışma. aynı çayı çocuğun dökecek ve bu adam çocuğuna da vuracak. yapmaz deme yapacak. otur annenin evinde kpss çalış doğumunu yap atan ve kendine yeni bir hayat kur.
Valla öyle düşünmüyor değilim ama ablam sabah sabah sinirimi bozdu eşimle çorbayfı halıydı tartıştık dediğim için ev işi yapmak zor geliyor buraya geri geliyor diyor düğün var akrabanın iki hafta sonra iki hafta önceden gelinirmiymiş

Valla öyle düşünmüyor değilim ama ablam sabah sabah sinirimi bozdu eşimle çorbayfı halıydı tartıştık dediğim için ev işi yapmak zor geliyor buraya geri geliyor diyor düğün var akrabanın iki hafta sonra iki hafta önceden gelinirmiymiş

sanırım bir ablan daha var aklı başında demişsin. bir an önce aklı başında bir iki akrabana ya da arkadaşına durumu anlatsan aslında senin içinde iyi olur. bir yerden başlamak gerekiyor. kv ye haber verilip avukatla görüşülüp boşanma konusu dile getirilmiş olur böylece. kv de oğluna sahip çıksın zahmet olmazsa.

evdeki ablan da bir zahmet gerçekleri öğrenince kardeşine destek çıksın. gerçi çıkmasa da mühim değil dönüp dolaşıp aynı şeye bağlanıyor ama ortada büyük bir suç var ve sen hamilesin kendine yeni bir hayat kurmak zorundasın. bu adamla gençliğine hayatına çocuğuna yazık edersin. oturup sakinlikle etrafındakilere gerçekleri anlat bence. annene de alıştıra alıştıra anlatırsınız diğer ablanla birlikte.

sanırım bir ablan daha var aklı başında demişsin. bir an önce aklı başında bir iki akrabana ya da arkadaşına durumu anlatsan aslında senin içinde iyi olur. bir yerden başlamak gerekiyor. kv ye haber verilip avukatla görüşülüp boşanma konusu dile getirilmiş olur böylece. kv de oğluna sahip çıksın zahmet olmazsa.

evdeki ablan da bir zahmet gerçekleri öğrenince kardeşine destek çıksın. gerçi çıkmasa da mühim değil dönüp dolaşıp aynı şeye bağlanıyor ama ortada büyük bir suç var ve sen hamilesin kendine yeni bir hayat kurmak zorundasın. bu adamla gençliğine hayatına çocuğuna yazık edersin. oturup sakinlikle etrafındakilere gerçekleri anlat bence. annene de alıştıra alıştıra anlatırsınız diğer ablanla birlikte.
Kv oğlunu haklı görür kendisi de temizlik hastası zaten. Bir de oğlu iie gidiyor çok zor. Herşeyi anlatamaz çok ağır şeyler yaşıyor işte.

evet zor geliyo hamileyken iş yapmak zor geliyo..hay yarabbim abladaki anlayışa bak.. hamile hamile ben burda fıttırdım valla olanlara.

Neden gercegi soylemiyorsun? vurdugunu soyleyemiyorsun da tartistik diyorsun. Burada bosanma davasi acacagim diye milleti kandirma, geri donecegin icin soylemiyorsun

evet zor geliyo hamileyken iş yapmak zor geliyo..hay yarabbim abladaki anlayışa bak.. hamile hamile ben burda fıttırdım valla olanlara.
Ablam bir değişik demiştim. Şu an o da anksiyete hapı kullanıyor. Ve de kızı onun yüzünden bizimle bile hiç konuşmaz eve kafasına göre gelir kimsenin suratına bakmaz 70 M2 evde yüzünü görmüyoruz dün hoşgeldin bile demedi.

Neden gercegi soylemiyorsun? vurdugunu soyleyemiyorsun da tartistik diyorsun. Burada bosanma davasi acacagim diye milleti kandirma, geri donecegin icin soylemiyorsun
Annem bana çok düşkün bana asla koyamaz dün ağladım biraz telefonda halıya çay döktüm diye bağırıyor diye. Ona bile çok üzüldü. Bana sandalye kaldırdı desem kadınun kalbine iner.

Ablam bir değişik demiştim. Şu an o da anksiyete hapı kullanıyor. Ve de kızı onun yüzünden bizimle bile hiç konuşmaz eve kafasına göre gelir kimsenin suratına bakmaz 70 M2 evde yüzünü görmüyoruz dün hoşgeldin bile demedi.

sanki daha aklı başında bir ablam daha var dememiş miydin? onunla konuşsan ve yaşadıklarını anlatsan. sana destek olacak birileri illaki çıkar diye düşünüyorum.

Back