- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?