Eşimle uyuşmuyoruz

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
883
776
33
Eşimden istediğim duyguyu alamıyorum hiçbir romantiklik hissetmiyorum ve bana sadece baskı yaptığını düşünüyorum iyice soğudum.
20 aylık bebeğimin uykusu hiç düzelmedi gece 3-4 kere kalkıyo ben her uyanma da onu uyutuyor ve uyusa da hemen uyuyamıyorum. Günlük 2-3 saat uykuyla geziyorum. Akşam da 9da uyuttuğum gibi yatıyorum. Yani eşim 5.30 işten geliyo 9a kadar bebekle yanındayım ama 9dan sonra yokum. O ise yanıma gelmiyosun gibi manipülasyonlar yapıp cinselliği ima etmediğini söylüyor ama ne zaman yanına gitsem hep aklı fikri orda. Benim için haftada 2-3 yeterliyken o her gün istiyor her gün ve hazırlan gel diyo bi de fantezi için ya benim kafam bunları düşünemiyo artık böyle öncelikli falan değil kafam 1 milyon gün içi nelerle uğraşıyorum bebekle kendime vakit yok öğle uykusunda bile uyanan bi bebek.
Bi de bunun için çağırmadım seninle vakit geçirmek istedim diyo her seferinde ben bunu yer miyim ya ilişkiye girmesek de beni boşalt diyo falan böyle her gün azmış kudurmuş gibi
Ya bilmiyorum kim haklı o haklı da benim mi enerjim yok yani neden ben kendimi ona göre ayarlamak zorundayım o bana göre ayarlasa olmuyo mu ayrıca seks diye bildiği sadece hayvani hard işte . Ön sevişme var ama o bile istediğim gibi değil ya adam da hiç nazik aşık edecek hareketler yok.
şak diye popoma vuruyo ben of ya diye kızdım diye bana trip atan bi adam evin içinde bana vuruyo diye vur bana falan mı demem lazım aşırı tripkolik ve prenses geliyo bana artık aşırı dişil bense eril oldum gibi neyse işte daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Ayrıca her konuda trip atıyor bebeği uyutunca yanına gitmedim uyudum diye yanımdan battaniye alıp gitti içerde uyudu halbuki ben bayılacaktım artık uykusuzluktan

Hamilelikten önce kocana duyguların bu şekilde miydi? Yani farkında değil miydin eşinin romantik olmadığının?

Hamilelikten önce kocana duyguların bu şekilde miydi? Yani farkında değil miydin eşinin romantik olmadığının?
Daha ilgiliydi kırmaktan korkardı iltifat ederdi sarılırdı bunlar da etkiliyodu en azından bebekten sonra ben ona yapması gerekenleri söylediğim için söylenen bi kadın haline geldim o da artık hiç çekinmiyor bile ağlıyo mu üzülüyo mu diye önceden üzse hemen gelir sarılırdı özür dilerdi

Himm bir yerde kopmuş ilişkiniz, sadece cinsellikten ibaret olmus, oda eşinin keyfiyle oluyor... Konuşmayı falan denedin mi? Yani önceden değilde sonradan böyle olduysa belki anlayamıyordur yorgunluğunu, keyifsziligini

Biraz bebekle ilgilensin siz de dinlenin, duşa girin, kendinize vakit ayırın. Ev işlerini yapsın en azından.
Ev işlerine verdiği cevap ben sevmiyorum oldu. Bana da kendini yorma diyor yapacak kimse varmış gibi. Bebekle ilgileniyo arada bi dışarı çıkartıyor bazen oda da ikisini 1 saat falan bırakırım ama sanırım bana yetmiyor bu kadarı

Erken yatıyorsunuz gerçekten. Sadece seks olarak düşünmeyin bebekle uyuyorsunuz dolayısıyla bebek uyurken baş başa vakit geçirmiyorsunuz. Bence ilişki için bir sorun bu.
ama eşiniz de bebeğe yardım etmiyor belli ki ondan bu kadar yorgunsunuz. Cinsel hayatınızda da sizin de isteklerinizi göz ardı ediyor, istememeniz normal.
Eğer sıklığı arttırmak istiyorsa sizin de zevk almanızı sağlamak zorunda, benek bakımına ortak olmak zorunda bunları yapmadan talepte bulunması da olmaz ama bebekle yatıp karı koca vakit geçirmemeniz de sorun bence

Ev işlerine verdiği cevap ben sevmiyorum oldu. Bana da kendini yorma diyor yapacak kimse varmış gibi. Bebekle ilgileniyo arada bi dışarı çıkartıyor bazen oda da ikisini 1 saat falan bırakırım ama sanırım bana yetmiyor bu kadarı
Kim ev isini seviyor ki mecbur yapacaksin diyeceksiniz. Yorulmadigi icin sizin yorgunlugunuzu anlamiyor. Isleri bolusseniz hem o yorulur hem sizin yorgunlugunuz azalir

O zaman ben de sevmiyorum, para ver hergün kadın gelsin yapsın deye cevap verin. Siz bayılıyor musunuz sanki temizlik yapmaya, çamaşır bulaşıkla uğraşmaya . Böyle dediğinde ne cevap veriyorsunuz ?

Kocanız klasik eski gelenekçi ilk insanların yaptığı, kadını çocuk yapan ve istendiği zaman erkeği tatmin eden bir makina gibi görüyor sanırım.Duygularınızı arada sırada okşamasını bilmesi lazım her zaman hiç bir erkek yapamaz zaten, yeri geldiği zaman arada romantik olmalı size bebek için yardımcı olmalı öyle olursa siz bu sefer ona hayranlık duyup belki de siz ona kendiniz yürüyeceksiniz bence bunları bir şekilde anlatmanız lazım.

Kocanız klasik eski gelenekçi ilk insanların yaptığı, kadını çocuk yapan ve istendiği zaman erkeği tatmin eden bir makina gibi görüyor sanırım.Duygularınızı arada sırada okşamasını bilmesi lazım her zaman hiç bir erkek yapamaz zaten, yeri geldiği zaman arada romantik olmalı size bebek için yardımcı olmalı öyle olursa siz bu sefer ona hayranlık duyup belki de siz ona kendiniz yürüyeceksiniz bence bunları bir şekilde anlatmanız lazım.
tercüman olmuşsunuız yazmama gerek kalmadı :D

İlk bebeğimizden sonra benim eşim de böyleydi. Sizin kadar değildi belki ama cinsellikten iyice tiksinmiştim, tvde sarılan kadın erkek görünce bile midem bulanıyordu.
İkinci bebeğimizden sonra bi anda eşim daha anlayışlı, daha az talepkar olmaya başladı.
Siz haklısınız bence ama akşam çok erken uyuyorsunuz. Eşinizle olmasa bile tek başınıza vakit geçirin.

Çok istiyorsa işten gelince bebeğe 3 saat o baksın, siz bir uyuyun dinlenin sonra yapar. Hoşunuza gitmediği şeyleri yapmasa iyi ama küsen trip atan erkeğe de ne anlatasın ki. Bari şaplağı yavaş vursun da canınız yanmasın

Bebeğe biraz o baksın söyleyin direkt söyleyin ve iyice uyuyun uykunuzu güzelce alın, buna ihtiyacınız var belli. Uykusuzluk bi yerden sonra sağlıklı düşünemez hale gtiricek sizi ve çok asabi olmaya başlayacaksınız. İş o raddeye gelmesin. Uyku almadan ne seksi ne enerjisi.

Back
X