Eşim bana ve eve karşı çok ilgisiz!

Aynen önce zayiflamaliyim ben kendimden memnun degilimki bir baskasi olsn diyorum hep kendimi cok cirkin buluyorum kilo aldi basinig itti bakim sifir makyaj vs eski motivasyonum yok

Konustuk kac kere hep ayni haklsn kusura bakma be diyor ertesi gün ayni helede oyun oynarken hic konusulmuyor cok agresif ceneni kapa sus konusma diyor sürekli
Bence normal değil saygısı kalmamış biraz kendi haline bırakın onu yap gibi bişeyler demeyin. Kendiliğinden yapar mı bakın

Ya Boşver sen dediğimi yap gözü korksun biraz boşanalım falan de ben çok yoruluyorum senin ilgisizliğinden falan de geri adım atacaktır bak gör
Onuda yaptim umursamadi pek ilk basta iyi tmm diyo sonradan geliyo yanima düzeltelim bibkrimize davranislarimizi vs diyo ama etrsi gün ayni anneligime bile laf atiyo

Hak etmiyorsa kendinizden ödün vermeyeceksiniz. Ne hali varsa görsün. Belki kıymet bilir

Bence normal değil saygısı kalmamış biraz kendi haline bırakın onu yap gibi bişeyler demeyin. Kendiliğinden yapar mı bakın
Yapmiyor onuds denedm cöp at derm o cöp bor kac gün bekler. O istiyorki herseyi ama herseyi ben yapiyim.ona hic dokunmayim o yan gelip yatsin sefasini sürsün. Birsey yaptirmay akalkisirsam deliriyo

Aynen önce zayiflamaliyim ben kendimden memnun degilimki bir baskasi olsn diyorum hep kendimi cok cirkin buluyorum kilo aldi basinig itti bakim sifir makyaj vs eski motivasyonum yok
kendinizden memnun değilseniz adım atın.Kilonuzdan memnun olmadığınızı ona belli etmeyin.Erkekler Kıvanç Tatlıtuğ mu sanki :) Ama ben hiç duymadım kendini yeren bi erkek . :) Onsuz da çok eğlendiğinizi gösterin gözüne soka soka.Çocukla bir sey anlamazsınız ama zaten cocuga bakmıyor alın cocugu çıkın yorulsanız da ...Çocuklu arkadaslarınızla bulusup dediğim gibi sosyal medyada mutluluğunuzu paylaşın . :)

Buda onu istiyor cikip gifiyim cocukla oda keyif yapsin kada dinlesin amaci o hep der biyere gitmiyomusun annenlee gitmiyomusun cünkü cocuk varken oyun oynayamiyor rahat edemiyor cok hareketli ve yaramaz oldugu icin benimle gitmesini istiyo öyle biri

hımm...o zaman çocuğu bırakıp gidin.Siz eşinizin ekmeğina yağ sürüyorsunuz.Canım cicim diyerek bırakın çocuğu arkadaşlarınzla buluşun.Hem size de çok iyi gelecek.Korana bitsin,yapın bunu.

hımm...o zaman çocuğu bırakıp gidin.Siz eşinizin ekmeğina yağ sürüyorsunuz.Canım cicim diyerek bırakın çocuğu arkadaşlarınzla buluşun.Hem size de çok iyi gelecek.Korana bitsin,yapın bunu.
Aynen ekmegine yag sürmüs olcam oda bunu sayikliyor zaten pislik

O zaman şikâyet etmeyip çekeceksiniz..!
Su yorum sağlıklı bir yorum mu Allah aşkına? Yıllarca verilen emekleri bi öküz ev işine yardım.etmiyor ilgilenmiyor diye çöpe atsin kadın yada susup çeksin mi ? Neden pardon ? Çalışan kadın hakediyor mu yani tüm bunları. Evdeki adam kendini eğitecek kadınlar onların dengesizliklerine göre şekillenmeyecek. Bir kadın olarak sizin bu yorumu yapmamaniz lazım .polemik değil derdim ama kadın kadına bu yorumu yaparsa erkek neler yapar

Çalışmak sizi manen yoruyorsa, maddi bir sikintiniz yoksa evde durmayı çocuğunuzla iligilenmeyi yeglerseniz işi bırakın derim . Düzeninizi bozmaszsaniz da uzmanlardan biraz ogrrnebildigim kadarını yazacağım . Yazdıklarına baktığımda surekli karşı tarafa atıf suçlama buldum . Bir inswna direkt eleştiriyle başlayınca hemen savunmaya geçer ben ne yaptım da üzüldü demez . O yuzdne
1. Suçlamamayla işe başlayın . Genel olarak erkeklerin böyle olduğunu kadınların yola getirmeye çalıştığını düşünün .
2. Eşiniz biraz odunumsu mu? Her şey size mi yukleniyor? Çalışıyor yoruluyorsunuz bir de neden günlük yemek yapıyorsunuz kendi vaktinizden calisirsinuz? 2 günlük yemek yapın bir günde 1 saat kazanırsınız .
3. Günlük çocuğunuzla ilgilenirken oyun oynarken eşinizi de dahil edin kaliteli aile baktı geçirin . Babası hadi bırak telefonu hep birlikte şunu yapicaz gibi .coccuhunun mutlulugunu gördükçe inşallah düzelir.
4. Sofra toplanacak da ufak tefek görevleri ona verin tatlı dille konuşun hayatım şunları gkturmemde yardım eder misin ? Gibiv
5. Her şeye karşı çıkıyorsa , ben çok yoruluyorum , kendimi bu yüzden ihmal ettiğimiz fwrkindayim . Senin de gözüne hoş gorunmem kendim için de toparlanmak istiyorum . Bunun için motivasyona ihtiyacım var sendne yardım bekliyorum ki işlerim çabuk bitsin daha çok vakit geçirelim çünkü işten dönünce senin koynunda huzur buluyorum gibi konuşup sokulabilir siniz .
6 . O adım atmıyossa siz atın. Bir deneyin cilveli olun hani aile kaynana meselesi de degil o yüzden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. O film izleyelim demiyo mu ? Sarilmiyo mu ? İyi ki varsın demiyor mu ?
Tüm işler halloldugu anda o uzanmisken siz de ışığı kapatın bı film açın hadi telefonu bırak ikimizn de hoşlandığı bı film izleyelim deyin . Filmin ortasında aklına girin fazla yakınlasin meslea sevgili gibi . Böyle böyle tatli dille üzüldüğünüzu yoruldugunuzu onun boş vakti olduğunu belli ederek duzeltirsiniz inşallah .. inanın ters konuşunca suclayinca asla duzelmiyo birebir şahidim .

Benim de niyetim polemik değil, bunu baştan söyleyeyim. Gelelim konuya... Bakın ben her zaman her yerde kadınları savunan ve kadınların yanında olmaya çalışan biriyim,beni bilen tanıyan bunun böyle olduğunu çok iyi bilir. Ayrıca psikoloji ile de çok ilgiliyim!
Bakın bu konuda bir kaç seçenek var.
1. Konu sahibi eşini karşısına alıp sıkıntılarını güzel güzel anlatıp konuşacak ha anlar kendisini düzeltirse ne âlâ! (Ki ben insanların sonradan değişeceğine inanmayanladanım o ayrı bu benim fikrim)
2. Baktın olmuyor mu adam yine aynı mı ? İşten çıkarım evimde çoluğuma çocuğuma bakarım. Tmm mesleği varmış çıkamam neden emeğimi heba edeyim diyor çok haklı. Zaten ben olsaydım dedim.
3. İşten çıkma gibi birşey söz konusu değil,o zaman bu adam böyle deyip şikayet etmeyip kabul etmek gerekir diye düşünüyorum. Yoksa aksi halde sürekli didişmenin bir anlamı da yok.
4. Diyelim ben bunların hiç birini yapamam,kimsenin nazını kaprisini çekemem diyorsa o zaman boşanacak! Bunu başka bir yolu var mı? Bence yok !
İnşallah bu defa daha anlaşılır olmuştur.

Cok haklisin tatli dil yilani deliginden cikarir ama buna oda yaramiyor ya iletisim sorunumuz var dinlemiyo dogru dürüst film ac bakalm diyorum ariyo iyi birsey yok diyo kapatiyor. Herzaman ayni ben genelde cocugu uyuturken oyununu acmis oluyo geride kapatmiyor. Yani böyle devam. Kendine sosyal medya hesabi acti sifresini istedm vermiyo. Cok israr ettm ver telefonunu ben giris yapiyim öyle kalsn diyo yani sifresininnne olduguni bilmemi istemiyo. Su son iki gündür banyoda sürekli bakim yapiyo temitlik yani trias kil sakal tuhafima gitti tabi normaldede bakar kendine ama manikür pedikür bile yapti yani sanki iyice titizlesti.... anlamadm ben güvenmiyorum ona malesef bugün geldi seni seviyorum sagol hersey icin dedi biliyor ya dün kirildigimi. Ama simdide sifeeyi söylemiyo... yani abuk subuk seyler

Madi olarak altindan kalkamayiz... mecbur calismaliyim

canm bnm eşim uzun zamndr evde.1 ay kadr oluyor.Evde çocuk yok fazla dağılmıyor ama hergğn mutfak temizliği yatak oda oturma oda toplanması falan olur.Zaten bu zamanlarda dışarı çıkamıyoruz diye ben haraket amaçlı hem yürüyüş hem temizliğe vermişim kendimi.Eşimde öyle kendi aklıyla kalıp yardım etmez demez hani canm heryeri sen yaptın bunuda bana bırak.Ama söylesem mesela bura sana kaldı veyahut şu bölümü bugun sana bırakıyorum diye itiraz etmez.Bişeyi yaptırmak için söylemem gerekiyor yani.Şikayetçimiyim çok hayır huyu böyle.Asla izin verme sana ters konuşp hakaret etmesne saygısızlık etmesine bikere göz yumarsan devamı gelir.Ev işleri durumu böyle.ilgilenme konusuna gelince bizde oturup bütngn sohpet edecek konu bulamıyoruz film diizi izliyoruz birlkte sürekli.Böyle yani

Siz yine en azindan birlikte biseyler izliyorsunuz bizde o hic yok ortak dizi filn yok adam bos zamanini oyuna harciyor hic demiyorki bi oturuyum keyif yapiyim esimle cay icim asla demez hep oyun hep telefon hep kendi basina olsn bekar gibi ev icinde yani benle alakasi yok hic dogru dürüst o zoruma gidiyor elalem esiyle oturuyo Sohnbet ediyo film dizi izliyor bizde o bile yok

peki gece senden sonra uyanık kalıyor mu ona dikkat ettn mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…